Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bende öptüm canım.iyi geceler.tatlı rüyalar...sende rüyanda beni gör diye aptalca bir gaf yaparmışım:dance::dance::dance:

canım kusura bakma ya ecenin mevzusuna daldık unuttum çok sevindim lokumlarının iyi olmasına allah dahada iyi etsin inşallah ikili test yaptıracakmısın senle doğum tarihlerimiz arasında 12 gün var ben sende önce doğuracağım 10 ekim benimde doğum tarihim evet aramızda 5 gün var senin lokumlar uyuyomuydu acep haraket etmediler benimde olmuştu bi kere doktor öksür haraket etsin dedi ama etmedi sonraki gitmemde çok haraketliydi maşallah hiç durmuyodu...

bana dr ikizlere ikili test olmaz 4.ayda falan üçlü test yaptırısın dedi.inşlallah 22 ekim olur.yoksa erken doğum riskli küvezde faklan ama sağlıklı olsunlarda ne yapalım.

valla sarsılınca biri sadece yüzünü çevirdi o kadar:)lokumlarım sanki ayaklı uçlu kardeş kardeş yatıyolardı.biri yüzüstü yatıyo diğeri onun üstünde kardeşinin sırtında kafası nerdeyse:)))

[/QUOTE]

amaşimdi eskisi kadar üzülmüyorum hatta takmıyorum bile kafaya mücadele etmeyi kendimi ezdirmemeyi öğrendim hatta bazen iyi ki yaşamışım dediğim de oluyor daha güçlü hissediyorum kendimi[/QUOTE]
aynen cnm ben de bunları çok sorguladım dediğin gibi sadece eşim ve ailem diğerlerini geciyorum

evet bende iyiki yaşamışım diyorum ben bazı acıların sonunda mutlaka mutluluğu yaşacağıma inanırım öylede olmuştur önceden herkese inanan ben şimdiçok temkinli yaklaşırım eskiden çok kafaya takardım herşeyi şimdi takmamayıda öğrendim allah iyi ainsanlarla karşılaştırsın daima...

kızlarrr ben dayanamıyorum bu sefer yatacağım
öpüyorum sizleri çok
kendınıze ıı bakın:ecrin_bebek:
,

benimde uyku saatim geldide geçiyo bile iyi geceler ececim ...

benimde uykum geldi zor dayanıyorum ama sohbette hoş ya

aynen ya sohbet güzerl çıkamıyorum ama gözlerde kaymaya başladı uykudan...

ayyy yerim ben onları ya sem korkma canım alahın izniyle bişey olmaz inşallah sağlıkla alırsın bebeklerini kucağına ultrason resimleriyokmu eklesene bakalım...

resim olarak vermedi canım ya cd var.sonra bakarım inbşallah.

ben de kaçayım.eşimin yanına gideyim malum bu hafta yine yolculuk dolayısıyla ayrılık var.

öptüm batciğim ALLAHA emanetsiniz hayırlı geceler...

tamam canım bende çıkıyorum uykum geldi kocanla iyice hasret gider inş laokumların sana uğur getirirde kocanla kavuşursun bian önce iyi geceler opuyorumnanaktan

benimki de öle bunların hepsi aynı anlaşılan:)biri görse tartışırken ya da ettiği lafları duysa bu adam bu kadını hiç mi sevip değer vermiyo acaba der yani:)

Günaydın kızlarrr nasılsınız bakalım

bugun cuma yaşasınnnnnnnnnnnnnnn

çok şükür canım şimdilik iyiyim kasık ağrılarım tekrar başlamazsa tabi akannehir portakal suyumu sütümü içtim çalışmaya başlıcam birazdan.

başlamaz inş

oh afiyet olsun sana

ben de çay içiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…