kusura bakma hannem ya dğru ya senn muayenen vardı işte kendi derdimizden seni soramadık
ama çok sevindim sağlıcakla kucağına alırsın hep böle devam eder inş.
ayy kızlar ben yatıyorum artık gözkapaklarım yavaş ayavaş kapanıyr hepinizi mucx öptm
hoşbuldum tatlım.siz sormayacaksınız ben anlatam bari :))))ben bugün dr dan güzel haberlerle döndüm.çok şükür lokumlarım iymiş.ense kalınlığı falan herşey yolunda.düşük riskin de yok şuan dedi.artık erken doğum olmaması için çalışcaz dedi.ikiz olduğu için.beklenen tarih doğum için 22 ekim ama ekimin başı olabilir ikiz için dedi.
biz 12+6 yız bugün aramızda 5 gün falan var yani.hiç kımıldamadılar dr o kadar sarstı beni ama işte öle.
ne kadar şükretsem azdır RABBİME.içimiz rahatladı eşimin de benimde.inşallah gerisi de öle olur işte böle...
canım kusura bakma ya ecenin mevzusuna daldık unuttum çok sevindim lokumlarının iyi olmasına allah dahada iyi etsin inşallah ikili test yaptıracakmısın senle doğum tarihlerimiz arasında 12 gün var ben sende önce doğuracağım 10 ekim benimde doğum tarihim evet aramızda 5 gün var senin lokumlar uyuyomuydu acep haraket etmediler benimde olmuştu bi kere doktor öksür haraket etsin dedi ama etmedi sonraki gitmemde çok haraketliydi maşallah hiç durmuyodu...
[/QUOTE]valla bende çok darbe aldığım arkadaşım dostum dediğim insanlardan o zamanlar artık kendimde arıyodum hatayı benmi çok iyiyim insanlarmı çok kötü benmiçok safım yoksa insanlarmı çok akıllı diye sorup dururdum kendime ama artık sadece iki gerçek dostum var eşim ailem yetiyor bana dışardaki insanlara güvenmiyorum helede bu devirdeyken...
,kızlarrr ben dayanamıyorum bu sefer yatacağım
öpüyorum sizleri çok
kendınıze ıı bakın:ecrin_bebek:
benimde uykum geldi zor dayanıyorum ama sohbette hoş ya
bana dr ikizlere ikili test olmaz 4.ayda falan üçlü test yaptırısın dedi.inşlallah 22 ekim olur.yoksa erken doğum riskli küvezde faklan ama sağlıklı olsunlarda ne yapalım.
valla sarsılınca biri sadece yüzünü çevirdi o kadar:)lokumlarım sanki ayaklı uçlu kardeş kardeş yatıyolardı.biri yüzüstü yatıyo diğeri onun üstünde kardeşinin sırtında kafası nerdeyse:)))
resim olarak vermedi canım ya cd var.sonra bakarım inbşallah.
ben de kaçayım.eşimin yanına gideyim malum bu hafta yine yolculuk dolayısıyla ayrılık var.
öptüm batciğim ALLAHA emanetsiniz hayırlı geceler...
sanmıyorum geleceğini gelse 4 sene gectı gelırdı
bızım de kaynanam tum takılar alıd hem de bız balayındayme aradı ıstedı yuzsuz
kaynanam hala dert yanar şunum yok bunum yok paramız yok .belkı fazladan kazansa benımkı de verır bılmem.
yapıyorum tabı ben bayan olarak çalsımak zorunda değilim.eşim deçalısma cok yoruluyorsun der hep ama ben bu yuku onun omuzlarına atamam evımız kıra yanı daha.ama anlıyor mu anlamıyor mu okadar ii olan kocam kavga edınce neden değişiyor bılmem
ben adım attım cnm
eşimin bır huyu var en ufak tartısmada olmuyor beceremıyoruz ayrılalım der.normalde gözumun ıcıne bakar elımı tutmadan oturmaz evde .benı çok sever ,hapşırsam hemen ustume bısı getırır sarar sarmalar.süreklı bana ıktıfat eder ve hep canım cıcımlı konusur.ama bır kötu huyu bu onun fıkrıne hassas oldugu konularda karsı cıktıgım zaman delırıyor.ben bagırmadan guzellıkle boyle boyle de olabılır dıyorum ama çıldırmışa dönuyor ve butun köprüleri yıkmak ıstıyor
bu arada ne çok şey konuşmuşsunuz ben yoktum ama
günaydın ececim hayırlı cumalar. nasılsın barıştın mı eşinle
Günaydın canım sana da hayırlı cumalar
yok tatlım barışmadık:bbo:
hayırlısı olsun canım en kısa zaman da barışırsınız inşaALLAH
sao cnm
bu sefer çok ugrasması gerekecek
sen nasılsın
çok şükür canım şimdilik iyiyim kasık ağrılarım tekrar başlamazsa tabi akannehir portakal suyumu sütümü içtim çalışmaya başlıcam birazdan.
başlamaz inş
oh afiyet olsun sana
ben de çay içiyorum :))
sana da afiyet olsun canım :)
SAOLASIN
BİZDEN BAŞKA KİMSE YOK SANIRIMkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?