daha eerken ikimizde saat 07:30 işe başladığımızdan bizden başka kimse yok :cüvcüv: :cüvcüv:
sen bidaha ne zaman gideceksin dr a peki
kocana ne zaman sölüceksin
ben çok çekingenimdir çabuk ortamlara alışamam tabi bu karşımdaki insanada bağlı bişey
kızlarda çok aşırı şımarıklığı sevmem helede dışarda kakara kikiri dolaşanlardan nefret ederim neyse sen gerçekten renkli bi kişiliksin burdaki herkesi eğlendiriyorsun başta çok yadırgamıştım seni ama insan alışıyor sana kııızzzalkisalkisalkis
ben de hiç sevmem öle kakara kikiri insanları ..ben de hemen adapte olamam ortama önce gözlemlerim ..bakarım kim bana uygun seçerim şöyle bir arkadaşım olabilecekleri sengözlerimebaksanab hatta dışardan bakınca beni soğuk bulurlar ..ama arkadaş arasında dehşetimdir :kedi: :icecream:
a.s bugün çok işim var pek yazamıyorum okuyorum sadece:dilcikar:
benim de dün anam ağladı heeee ....oraya koştur buraya koştur deli oldum kafamçokkarıştı
kızlar google ye
eskilerden kalma bir koku burnumda
yazarmısınız ilk çıkan sitede benim yazdıgım bir yazı var bakalım begenecekmısınız
ben yazdım canlarım bunu ilk denememdi:)))
sevindim beğendiğinize
yazın güzelmiş emeğine sağlık ...beğendim ...benim kirap olacak kadar denemem var ..ben de size atarım bir ara ...benim makalelerim de var gerçi ..her telden çalıyorum anlayacağın ...:roflol::roflol:
yazmak çok güzel bir şey ..ben 13 yaşımdan beri yazıyorum ve yazarken kendimi buluyorum ...kendimi en ii ifade şeklim yazmaktır ...
biraz felsefidir yazılarım herkese hemen anlayamayabiliyor ama olsun kaydirigubbakcemile3
herkes sustusiteye bişiler oluyor ben de rahat yazamıyorum birşey soracaktım.şi,mdi ben eşimle birlikte oldugum gün dedim ya ilk denemenın oldugu gun.1 saat falan yataktan kalkmadım.1 saat falan da öyle salonda vakit gecirdim tv falan ızledım.daha sonra da yuruyuse cıktık eşimle .yürüyüş sırasında bacaklarıma kadar inen akıntı hissettim.pantolonum bile ıslanmıştı:kedi:
bunun sebebi ne olabilir ki daha önce dudyunuz mu böyle durumlar
evet sperm geri gelmiştir bana da oluyor bazen o yüzden 15-20 dakika bekle de akmasın ...uzman tavsiyesi ona göre :roflol:
1 hafta sonra canım cuma günü randevu aldım. eşime söyledim yani küçük bir galatasaylı bebk tulumu aldım paket yaptım masanın üzerine koydum bende uyumuş gibi yaptım geldi kutuyu açtı şaşkın şaşkın bakıyo :) :) eee tabi durur mu sarıldı öptü ama ben dedim daha kesin değil cuma günü kesinleşir :) olsun dedi hiç değilse biliyoruz ikimizde de sorun yok dedi :CüvCüv: :CüvCüv:
herkese günaydın ...dün yine çok kaynatmışsınız ..yok yok bende bir sorun var kesin anladım ..ben gidince milletin dili açılıyor ..e ben varken kimseye fırsat vermiyorumki kaydirigubbakcemile3 ben yokken rahat rahat konuşuyorsunuz değilmi kaydirigubbakcemile
ben de hiç sevmem öle kakara kikiri insanları ..ben de hemen adapte olamam ortama önce gözlemlerim ..bakarım kim bana uygun seçerim şöyle bir arkadaşım olabilecekleri sengözlerimebaksanab hatta dışardan bakınca beni soğuk bulurlar ..ama arkadaş arasında dehşetimdir :kedi: :icecream:
benim de dün anam ağladı heeee ....oraya koştur buraya koştur deli oldum kafamçokkarıştı
yazın güzelmiş emeğine sağlık ...beğendim ...benim kirap olacak kadar denemem var ..ben de size atarım bir ara ...benim makalelerim de var gerçi ..her telden çalıyorum anlayacağın ...:roflol::roflol:
yazmak çok güzel bir şey ..ben 13 yaşımdan beri yazıyorum ve yazarken kendimi buluyorum ...kendimi en ii ifade şeklim yazmaktır ...
biraz felsefidir yazılarım herkese hemen anlayamayabiliyor ama olsun kaydirigubbakcemile3
evet sperm geri gelmiştir bana da oluyor bazen o yüzden 15-20 dakika bekle de akmasın ...uzman tavsiyesi ona göre :roflol:
Günaydın canım hoşgeldin.
tamambizde senın yazılarını okuyalım bakalım.
Ben 1 saat yataktan çıkmadım:) Bir saatte salonda yattım öle tv karsısında 2 saat.Snr duş al yemek ye dısarı cıktık yürüyüş anında oldu.
yanı 4 saat falan geçmişti üstünden
ama dün arastırdım geri geliomuş öle bazı durumlarda doktor kalan sağlar bizimdir yazmış bi sitede hareketliler zaten ileri yol alıomuşkaydirigubbakcemile3
oo süper canım
sevindim bak şimdi
kaydirigubbakcemile3
yok canım ben başladığım işi bitirmeden hayatta içim rahat etmez ev işlerinde özellikle
bu huyuma çok sinir oluyorum sabah bir baslarım işe güce evdeyken yatana kadar bitiririm o da bitsin bu da bitsin
ben gezmeye çok üşenirim mesela kuaföre gideceğim yada bir arkadasıma ,sinema vs gbi etkınlıklerde acayip üşenirim.bi yanım çık git der bi yanım otur.
teolog sen hiç isim düşündünmü ya.çok erken biliyorum ama:)sende güzel anlamlı isimler vardır:)))
slm kızlar hepinize robot ece hanem bat yaman yeni gelen arkadaşlar nasılsınız ya kızlar bilgilerinize ihtiyacım var reglime 6 gün kaldı 3 aydır korunmuyorum biliyosunuz ama bu ay daha doğrusu 3 4 gündür hep sabaha karşı rüya görüyorum bakın anlatıyorum tabak alıyorum eşim bana mavi yada yeşil taşlı gümüş bir yüzük hediye ediyor sonra ertesi gün aynı bana benzeyen bi kız çocuğu gördüm karşımda dan ediyo son olarakta bugün sabaha karşı gördüğüm rüya test yapıyorum gebelik testi sonuç pozitif çıkıyo ha bu arada eşimde rüya görmüş oda yolda renk renk tesbih topluyomuş hadi bakalım yorumlarınızı bekliyorum
ben kaçtım kızlar eşim gelir dr a gdeceğiz hazırlanayım.nedense dr a gdeceğim aklıma gelince bir çarpıntı başlıyor hayır olsun inşallah.
dualarınızı eksik etmeyin canlar...
valla venhar cım ben acıkcası o sohbetleri bir daha bulamadım inş. bu topicte buluruz cnm
ben de temzilik yapıcam inş.
ya ben de çok severim tipime bakan beni o sohbetlere pek yakıstıramaz ama
çok hassasımdır bu konuda
hadi sana kolay gelsın oh evının keyfını cıkar benım daha 1 buuck saatim var
sen de burdamıydın ben de robotla kaçtınız sandım :)
o da yok çatlıyordur o şimdi meraktan neler yazıyorlar diye:roflol::roflol::roflol:
biz eşimin ailesi yuzunden ılk evlendıımızde cok olaylar yasadık.eşim de onlara fırsat verdı saolsun.neyse onlar geldı gectı ancak eşim onun hosuna gtmeyen bırsey dememe yanı onuun karrsı fıkrınde oldugum bır konuya tahammul edemıo cabuk sınırlenıo.bu son tartısmamızda cok kırıcı konustu bana karşı.çok kırıldım ben bı adım attım snr o çekti kendını snr o salıbgunu iş yerıme tel actı merak ettım senı dedı.ama okadar kırıcı konustukı anlatamam ben de bişi demedım normal konustum.dun de maıl yollamıs iş maılıme bız gun ıcınde hep yazsırdık kavga ettiğimiz zaman ölecek gbı oluyorum yazmış hepsi bu.3 gundur ben uyudugumda gelmıs oluyor sabah da o uyurken ben evden cıkıom böle işte.aramzda buyutecek bır konu gecmedı normal konusma esnasında hiddetlendi.
ben adım attım cnm
eşimin bır huyu var en ufak tartısmada olmuyor beceremıyoruz ayrılalım der.normalde gözumun ıcıne bakar elımı tutmadan oturmaz evde .benı çok sever ,hapşırsam hemen ustume bısı getırır sarar sarmalar.süreklı bana ıktıfat eder ve hep canım cıcımlı konusur.ama bır kötu huyu bu onun fıkrıne hassas oldugu konularda karsı cıktıgım zaman delırıyor.ben bagırmadan guzellıkle boyle boyle de olabılır dıyorum ama çıldırmışa dönuyor ve butun köprüleri yıkmak ıstıyor
]
ece inat etme hadi sen şimdi kalk yık tabularını seksi bi gecelik giyin ve onu bekle ama çok geçgeliyosa ya ara ya kışkırtıcı bi mesaj çek gelsin barışın artık yavv..
yaa bnm eşim patronla kavga etniş işten istifa etmiş zaten kavgalıydı
ben de dedimki canını bu kadar sıkma bnm maaşım d agecinmemize yeter
eşim biraz bnm sözüme güvenerek direkt istifayı basmış
ama cnm nasıl sıkıldı ama bişi diyemedm artık
derken eşim baktım ailesine maddi yardımda bulunmaya calışyır kardeşine bnm kredi kartıyla laptop almaya filan çalşıyor ben de dayanamadım
evlenirken bulaşık maki,nesi almamıştık bikaç eksik daha var tabi
dedi ben sana alırım 24 kasımda filan
kredi boorçları dururken ailesine bu kadar itina göstermesi beni çileden cıkardı tabi
kredi kartnı verirken hepisini harcamayın ben bulaşık makinesi alıcam dedim
tabi alamamışlar bnm bu sözüm üzerine
eşimin de bu arada hala işi yok
anladım cnm senın durum da sınır bozucuymuş
ya bu erkekler bukadar neden aılelerıne düşkün oluyor anlamadım
ama en azından bak bunları konusabılmıssınız sanslı say kendını bız ıste böle durumları konusamıoz kavga edıoz direk.eşim sinir oluyor aılesı ıle ılgılı bısı dedıgımde
benımkı de ben cok yoruluom dıe bana ısten cık dıo ama cıksam nasıl gecınecez bılmıom
allahım ıns esıne de ıı bır ıs nasip eder tatlım
günaydın kızlar
bir slm verip çıkayım 10 bucukta dersim var umarım hepiniz de iyisinizdir kendinize iyi bakın
ben de yaptığım işi bitirmek isterim ..zaten başak burcuyum ..mükemmeliyetçilik baş huyudur başağın ...kaydirigubbakcemile3 herşey dört dörtlük olsun ister ama bu yüzden de çok yorulur maalesefkafamçokkarıştı
ama gezmeye de bayılrıım ..gezi adamıyım ben be..eşim de öyle ..en ufak fırsatta bir yerlere gideriz ..bak 23 nisan 3 gün ama boluya abanta gideceğiz inş. ..hemen vınnnnn:roflol::roflol:
en güzel isimler bende var bikere ama vermem :roflol:
ben de bu ara rüyalarımda sürekli hamile olduğumu öğreniyorum hayırdır inş.kaydirigubbakcemile3
ALLAH yardımcın olsun inş.. hayırlısı ile gidip gelirisn inş..
:Saruboceq:
ben varken topicte sohbet eksik olurmu ulennnn ...güzin ablanızım ben gelin kollarıma kaydirigubbakcemile3
hem de ne çatladım varya ,parçalarımı toplayamayacaktınız yakında iimi ...aklım hep burdaydı birilerine laf yetiştirsem diye öldüm ama nerdeee .:roflol:.işlerim vardı ..neyse ki özlemişsiniz beni kaydirigubbakcemile3
boşver bence sen yine de bu kadar uzun süre küs kalma hem günah biliyorsun ..3 gün olmuş ..ben hayatta dayanamam 3 gün çatlarım valla ...konuşma ortamı oluştur konuşmaya çalış en azından ...ama böyle küs küs nereye kadar iice soğursunuz birbirinizden benden söylemesi ..
bence de :lepi:
hey ALLAH ım hepinize ALLAH yardım etsin ..aileye düşkünlük sadece erkeklerde yokki bayanlarda da var ..dozunu ii ayarlamak lazım ..bencilce de davranmamak gerek ..siz ailenize düşkünseniz o da düşkün olacak tabi ...
ama mesela bizde ailelerimizi asla ailemize karıştırmayız ..görevlerimizi yaparız ailelerimize karşı ama ne eşimin ailesi ne benim ailem ailemize karışamaz yönlendiremez ...baştan beri bunun ayarını böyle yaptık ....ailem ankarada ama yakınımda olsa da işlerimize karışmazlar ..ben aileme gereken yerlerde destek olurum ama hepsi o ..eşimin ailesine de öyle ....karakterimde dolayı zaten karışamazlar bilirler huyumu hem benim ailem hem eşimin ailesi ...bu konuda iki taraf da aileyi işe karıştırmazsa herşey yolunda gidiyor ...
siz de düşünün bakalım ..sizin aileniz de karışıyormu işlerinize ..eğer sizin aileniz karışıyor da eşinizin ailesinin karışmasını istemiyorsanız haksızlık etmiş olursunuz ..karışmayacaksa iki taraf da karışmayacak ..tek taraflı olmaz bu işler ...
umarım sıkıntılarınız düzelir yoluna girer inş...
bizde de her zaman eşimle ortak karar alırız ..ne ben ne o birbirimizden habersiz tek kuruş harcamayız bir şey almayız ...çok şükür ben şanslıyım galiba ...:Saruboceq:
ama eşlerinizle çok küs kalmayın derim ben size ...azıcık işve cilve edin kanına girmeye çalışın ...ama küsmekle olmaz bu işler ..erkeklerin en nefret ettiği şey küsen ve dırdır eden kadınlardır benden söylemesi sengözlerimebaksanab[/QUOTu k
saol cnm yazıların için ama işte herkes kendi içini bilir
deiklerine ben de katılıyorum
günaydın kızlar
bir slm verip çıkayım 10 bucukta dersim var umarım hepiniz de iyisinizdir kendinize iyi bakın
teşekkürler de güzel çıkmadım güzelim zaten kaydirigubbakcemile
bunu diyeceğini biliyordum kaydirigubbakcemile3
ben de uyuz olurum çnk güzel çıkmışsın lafına:1shok:
e yani ...
bu arada 55,4 üm ...3 günde 700 gram vermişim spor da yapmadım kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
millet albümüme yeni resim koydum bakmak isteyenlere duyurulur kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?