Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

sen bidaha ne zaman gideceksin dr a peki

kocana ne zaman sölüceksin

1 hafta sonra canım cuma günü randevu aldım. eşime söyledim yani küçük bir galatasaylı bebk tulumu aldım paket yaptım masanın üzerine koydum bende uyumuş gibi yaptım geldi kutuyu açtı şaşkın şaşkın bakıyo :) :) eee tabi durur mu sarıldı öptü ama ben dedim daha kesin değil cuma günü kesinleşir :) olsun dedi hiç değilse biliyoruz ikimizde de sorun yok dedi :CüvCüv: :CüvCüv:

herkese günaydın ...dün yine çok kaynatmışsınız ..yok yok bende bir sorun var kesin anladım ..ben gidince milletin dili açılıyor ..e ben varken kimseye fırsat vermiyorumki kaydirigubbakcemile3 ben yokken rahat rahat konuşuyorsunuz değilmi kaydirigubbakcemile

oo süper canım
sevindim bak şimdi

ben de yaptığım işi bitirmek isterim ..zaten başak burcuyum ..mükemmeliyetçilik baş huyudur başağın ...kaydirigubbakcemile3 herşey dört dörtlük olsun ister ama bu yüzden de çok yorulur maalesefkafamçokkarıştı
ama gezmeye de bayılrıım ..gezi adamıyım ben be..eşim de öyle ..en ufak fırsatta bir yerlere gideriz ..bak 23 nisan 3 gün ama boluya abanta gideceğiz inş. ..hemen vınnnnn:roflol::roflol:

teolog sen hiç isim düşündünmü ya.çok erken biliyorum ama:)sende güzel anlamlı isimler vardır:)))

en güzel isimler bende var bikere ama vermem :roflol:

ben de bu ara rüyalarımda sürekli hamile olduğumu öğreniyorum hayırdır inş.kaydirigubbakcemile3

ben kaçtım kızlar eşim gelir dr a gdeceğiz hazırlanayım.nedense dr a gdeceğim aklıma gelince bir çarpıntı başlıyor hayır olsun inşallah.

dualarınızı eksik etmeyin canlar...

ALLAH yardımcın olsun inş.. hayırlısı ile gidip gelirisn inş..
:Saruboceq:

valla venhar cım ben acıkcası o sohbetleri bir daha bulamadım inş. bu topicte buluruz cnm
ben de temzilik yapıcam inş.

ya ben de çok severim tipime bakan beni o sohbetlere pek yakıstıramaz ama
çok hassasımdır bu konuda

hadi sana kolay gelsın oh evının keyfını cıkar benım daha 1 buuck saatim var

ben varken topicte sohbet eksik olurmu ulennnn ...güzin ablanızım ben gelin kollarıma kaydirigubbakcemile3

sen de burdamıydın ben de robotla kaçtınız sandım :)

o da yok çatlıyordur o şimdi meraktan neler yazıyorlar diye:roflol::roflol::roflol:

hem de ne çatladım varya ,parçalarımı toplayamayacaktınız yakında iimi ...aklım hep burdaydı birilerine laf yetiştirsem diye öldüm ama nerdeee .:roflol:.işlerim vardı ..neyse ki özlemişsiniz beni kaydirigubbakcemile3

boşver bence sen yine de bu kadar uzun süre küs kalma hem günah biliyorsun ..3 gün olmuş ..ben hayatta dayanamam 3 gün çatlarım valla ...konuşma ortamı oluştur konuşmaya çalış en azından ...ama böyle küs küs nereye kadar iice soğursunuz birbirinizden benden söylemesi ..

]

ece inat etme hadi sen şimdi kalk yık tabularını seksi bi gecelik giyin ve onu bekle ama çok geçgeliyosa ya ara ya kışkırtıcı bi mesaj çek gelsin barışın artık yavv..

bence de :lepi:

hey ALLAH ım hepinize ALLAH yardım etsin ..aileye düşkünlük sadece erkeklerde yokki bayanlarda da var ..dozunu ii ayarlamak lazım ..bencilce de davranmamak gerek ..siz ailenize düşkünseniz o da düşkün olacak tabi ...
ama mesela bizde ailelerimizi asla ailemize karıştırmayız ..görevlerimizi yaparız ailelerimize karşı ama ne eşimin ailesi ne benim ailem ailemize karışamaz yönlendiremez ...baştan beri bunun ayarını böyle yaptık ....ailem ankarada ama yakınımda olsa da işlerimize karışmazlar ..ben aileme gereken yerlerde destek olurum ama hepsi o ..eşimin ailesine de öyle ....karakterimde dolayı zaten karışamazlar bilirler huyumu hem benim ailem hem eşimin ailesi ...bu konuda iki taraf da aileyi işe karıştırmazsa herşey yolunda gidiyor ...
siz de düşünün bakalım ..sizin aileniz de karışıyormu işlerinize ..eğer sizin aileniz karışıyor da eşinizin ailesinin karışmasını istemiyorsanız haksızlık etmiş olursunuz ..karışmayacaksa iki taraf da karışmayacak ..tek taraflı olmaz bu işler ...
umarım sıkıntılarınız düzelir yoluna girer inş...
bizde de her zaman eşimle ortak karar alırız ..ne ben ne o birbirimizden habersiz tek kuruş harcamayız bir şey almayız ...çok şükür ben şanslıyım galiba ...:Saruboceq:

ama eşlerinizle çok küs kalmayın derim ben size ...azıcık işve cilve edin kanına girmeye çalışın ...ama küsmekle olmaz bu işler ..erkeklerin en nefret ettiği şey küsen ve dırdır eden kadınlardır benden söylemesi sengözlerimebaksanab

günaydın kızlar
bir slm verip çıkayım 10 bucukta dersim var umarım hepiniz de iyisinizdir kendinize iyi bakın

güzel çıkmışsın canım beğendim ben :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…