boyum 1.60 cm canım
o resımler gecen sene cekıldı orda 7 kılo daha fazlayım şimdiki halımden
hımmm ben de diyorum bu ne ...kafamçokkarıştı sen benim açık fotolarımı gördünmü
tokata gelince at tokat tabi ..genel olarak söyledim akıl işini ben ..üzerine alınma ulenn ..her zaman benim kriterim akıldır onu demek istedim
bizim şef ameliyat oldu ona hasta ziyaretine gidiyoruz öğlen ..öğleden sonra görüşrüz millet
1 hafta sonra canım cuma günü randevu aldım. eşime söyledim yani küçük bir galatasaylı bebk tulumu aldım paket yaptım masanın üzerine koydum bende uyumuş gibi yaptım geldi kutuyu açtı şaşkın şaşkın bakıyo :) :) eee tabi durur mu sarıldı öptü ama ben dedim daha kesin değil cuma günü kesinleşir :) olsun dedi hiç değilse biliyoruz ikimizde de sorun yok dedi :CüvCüv: :CüvCüv:
ALLAH nasip ederse bende öle yaparım inş.ama bi farkla gs lı değil bjk li bi tulum.gerçi ben fb liyim ama olsun:)
ben yeni ayıldım onun için yeni geldim nete 1 saat kadar takılıp çıkıcam.eşlerle kavgalı olanlar var sanırım hala.okudum dün birazını.bende kavgalı iken eşimi tanıyamıyorum sanki eşim değişiveriyo o üstüme titreyen adam değil gibi oluyo.
hoşgeldin canımeyvahedigeldismile
ben senin profil resminden çok korkuyorum
bu arada ben resım ekledım bak istersen senın de var mı resım
kavgalı değiliz ama konusmuoz işte aman napım hersey olacağına varırkaydirigubbakcemile3
aa neden korkuyosun ki.kayıt olurken eklemiştim onu dur değiştireyim.senin resimlerinede bakayım bu arada
bilmem korkuyorum işte değiştirmene gerek yok cnm kalsın:))
bak bakım
değiştircekt,m zaten kendi küçüklük fotomu koydum annemle:)
gördüm resimlerinizi çok tatlısınız maşallah
saol canım benimm
sen çalısıyormuydun
Ece Çok gÜzelsİnİz maŞallah
sayımız azaldı gİtgİde artıkk yaaa halİmİze bakın bİ robotun borusu ÖtÜyo pasoo
Ece Çok gÜzelsİnİz maŞallah
sayımız azaldı gİtgİde artıkk yaaa halİmİze bakın bİ robotun borusu ÖtÜyo pasoo
hayır cnm çalışmıyorum.
evet kıskanç robot hemen ben daha güzelim dedi:umursamaz:
sankı güzellik yarısmasındayız:roflol::roflol::roflol:
saol tatlım sen de koy resımlerını bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?