Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

boyum 1.60 cm canım
o resımler gecen sene cekıldı orda 7 kılo daha fazlayım şimdiki halımden

hımmm ben de diyorum bu ne ...kafamçokkarıştı sen benim açık fotolarımı gördünmü
tokata gelince at tokat tabi ..genel olarak söyledim akıl işini ben ..üzerine alınma ulenn ..her zaman benim kriterim akıldır onu demek istedim

görmüştüm evet ama bence sana kapalı olmak daha çok yakışıyor

ilk defa attımm tokat içime sinmedi kaydirigubbakcemile3

bizim şef ameliyat oldu ona hasta ziyaretine gidiyoruz öğlen ..öğleden sonra görüşrüz millet

ALLAH nasip ederse bende öle yaparım inş.ama bi farkla gs lı değil bjk li bi tulum.gerçi ben fb liyim ama olsun:)

ben yeni ayıldım onun için yeni geldim nete 1 saat kadar takılıp çıkıcam.eşlerle kavgalı olanlar var sanırım hala.okudum dün birazını.bende kavgalı iken eşimi tanıyamıyorum sanki eşim değişiveriyo o üstüme titreyen adam değil gibi oluyo.

hoşgeldin canımeyvahedigeldismile
ben senin profil resminden çok korkuyorum
bu arada ben resım ekledım bak istersen senın de var mı resım
kavgalı değiliz ama konusmuoz işte aman napım hersey olacağına varırkaydirigubbakcemile3

aa neden korkuyosun ki.kayıt olurken eklemiştim onu dur değiştireyim.senin resimlerinede bakayım bu arada

Geçmiş,zihinlerimizi kaplayan bir sis bulutundan ibaret.Gelecek ise başlı başına bir hayal perdesi.Ne geleceğimizi bilebilir,ne geçmişimizi değiştirebilirz.Mevlana daima şu anın hakikatını yaşar

Ece Çok gÜzelsınız maŞallah
sayımız azaldı gıtgıde artıkk yaaa halımıze bakın bı robotun borusu ÖtÜyo pasoo

Ece Çok gÜzelsİnİz maŞallah
sayımız azaldı gİtgİde artıkk yaaa halİmİze bakın bİ robotun borusu ÖtÜyo pasoo

evet kıskanç robot hemen ben daha güzelim dedi:umursamaz:

sankı güzellik yarısmasındayız:roflol::roflol::roflol:

saol tatlım sen de koy resımlerını bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…