Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

hoşgeldin zilloş ...hadi hayırlısı ...

oh yine gezmelerdesin sen zaten öğlen bi çıkıosun oh gidiş o gidişkaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun bu arada
geçmiş olsun dileklerin için sağol ...ne yapayım öğlen buranın nöbetini mi tutayım ..geziyorum ohhh olsun ..ben geziyorum siz de beni çekiştiriyorsunuz kaydirigubbakcemile3
evet kıskanç robot hemen ben daha güzelim dedi:umursamaz:

sankı güzellik yarısmasındayız:roflol::roflol::roflol:

saol tatlım sen de koy resımlerını bakalım.

hiç kıskanç değilimdir haberin ola ...benimki muhabbet olsun ...kendime aşığım o yüzden başkasını kıskanmıyorum sadece kendimi kıskanıyorum :roflol:

susma kız sen de öttür borunu robotu bastırmalıyızlülülülülülü
Ece Çok gÜzelsİnİz maŞallah
sayımız azaldı gİtgİde artıkk yaaa halİmİze bakın bİ robotun borusu ÖtÜyo pasoo

borumu bastıracaklarmış ..cürmünüz kadar yer yakarsanız be ...gözlerimi görmüyormusunuz avatarda ..yaklaşın yaklaşın ..ii bakın şu gözlere ..benden daha cadısı varmı ...boşuna emek vermeyin ..olmaz olmaz o iş olamaaaaaazzzz :roflol::roflol::roflol:

bu arada iki dilim börek bir küçük dilim yaş pasta ve bir küçük dilim kek yedim ...çok ısrar ettiler ..hasta kadını da üzmek istemedim ..akşama yemek yemeyeceğim ..sadece elma yerim ..bugünlük kotamı doldurdum ...ama hala vicdan azabındayım ..inş. bu kaloriler bana kilo olarak dönmez ...kötükedihüso

ayol bizimde ötecek boru moru ne varsa
gelisn şu bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

saçlarıma çıtçıt yada boncuk istiom sizlerden kullanan oldu muuuuuu

:teselli: uzansan biraz diyecektim tam çalıştığını unuttumkaydirigubbakcemile3

malesef canım uyku da bastırdı kasıklarım ağrıyooo. ayağımın altına tabure koydum biraz hava da olursa ağrısı az da olsa diniyo olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

malesef canım uyku da bastırdı kasıklarım ağrıyooo. ayağımın altına tabure koydum biraz hava da olursa ağrısı az da olsa diniyo olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

hmm geçer sıkma canını
uyku herkese bastırdı nedense ben de çok fenayım:sm_confused:

ayyyy bu gün kendimi çok güzel hissediyooom kızlarrr hihoyyyt bayanssulusmile hihoyyyt bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…