Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ben de çok mu yedim diye sürekli karnıma bakıyorum iimi :roflol: ne paranoyakım yaaaawwwww:roflol:

ya gerçekten bakımı seviyorum ya
dün kuaföre gittim kaş bıyık fön
hemen havam değişti valla aklinialirimsmile :jeyyar:

kuaföre gidince ben de çok mutlu olurum.dün gidecektim güya olmadı sanırım yarın ben de gideceğim.ben saclarıma siyah çıtçıt ya da posyiş istiyorum belkı yarın yaptırırım.

ben de haftasonu fön çektireceğim ..fönlü halime herkes bayılıyor ...tosunum hele deli oluyor ...

ben de haftasonu fön çektireceğim ..fönlü halime herkes bayılıyor ...tosunum hele deli oluyor ...

aman sorma kızzzz
benimkide düz föne fenalaşıyooo :jeyyar:
ama bozdurmayacağım fönümü valla
hafta sonu bakımlı gezmem lazım
azıcık sabretsinnnnn kaydirigubbakcemile3 :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:

bende dalgalı saça bayılırım benimki dümdüz olduğu için fönlü gbi dalgalısaç daha cazip gelir

Kızlar acayip snirliy stresliyim bugün adet öncesi sendrom işte benneyaptımki kafamçokkarıştı

hmm az kalmış canım baya
benim de hep öyle olur
sıkıntı sinir mide bulantısı ağlama hali bile gelir
sabret

bende normalde olmaz...
ama bu ara ya çok duygusalım
yada çok kızgın
anlamadım neden ?
:uhm:

slmm kzilarr nasilsinizzz umarim herkezz iyidirrr..benimde musafirim var aksam yemege o yuzden yemek hazirliyorumm hadi sizidee beklerimm optum hepiniziiii

Geliyoruz tatlım hazırla sofrayı cokacimcoook

zaten çok açım uçarım valla hemennnn

gelin valla cok seyler yaptim memnunn olurummm.ahh ben turkiyede olsaydimm yapar yapar sizi cagirirdimm cok severim yemek yapmasinii kendimi ogmiyimmde herkezde cok begenirr...bu arada menumde hem dolma hemde yaprak sarmasi varrr kizlarr sarmayii robot seviyorduu galibaa

sarmauyı sevmeyen var mı yaaaa ölürüm ben ölürümmmmm:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…