sarmauyı sevmeyen var mı yaaaa ölürüm ben ölürümmmmm:1shok:
haklisin canimmm..bende cok seviyorummm gece bile canim cekse kalkar yaparimmm sevilmiycek biseyde degill yaneee
oh maşallah sana
benim annem sarar getirir sağolsun
valla annemdir diye soylemiyorumm amaa fazlaa becerikli degildir yanii..ben ondan daha cok yemek bilirim yaptigini guzel yapar ama koyde kaldigi icin pek yemek cesidi bilmezz onlardada sarmayi ben sararimm ben yapar onlara gotururum daha..
oo süpersin valla sen.benim annem acayip beceriklidir her konuda yemek ve diğer konularda da.
çok pratiktir.ben de çalışmasam onun yaptığı seylerden çok faydalanırdım ama çalışınca çok zor oluyor cnm
oyle bende turkıyede okudugum yıllarda dayımlarda kalmıstım yengem sagolsun cok yemek bılırdı ondanda ogrendım sonra evde kaldım kendımız yapıyorduk yemeklerı 10 kız boyle boyle ogrendım bıde ben meraklıyımdır severım yemek yapmayıı kucuk kardesımde aynı ben gıbıı cok sevıyor ve elıde becerıklıı
bende bendeeee çok severim yemek ypmayı beni çok rahatlatıyor walaaaaa
ben de çok severim yemek yapmayı sofrayı özenle hazırlamayı ve de yaptığım yemeklerin begenılmesını ,ben de yemeyiiii:)
ben geldim ama gidicem hemen bi bakayım dedim.yemek yapcam eşimde gelir nerdeyse.öğlenden beri ne çok konuşmuşsunuz.teolog gelmedimi hiç ben mi görmedim.pek fazla bakamadım geçmişe ama
günaydın kızlar...
günaydın şekerler
burda yabancı yok nasılsa
:)))
evet yogun oldugunda calısıyor ct lerı de
siz ne iş yapıyosunuz.bide ank da nerde oturuyosunuz merak ettim de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?