Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

oh maşallah sana
benim annem sarar getirir sağolsun

valla annemdir diye soylemiyorumm amaa fazlaa becerikli degildir yanii..ben ondan daha cok yemek bilirim yaptigini guzel yapar ama koyde kaldigi icin pek yemek cesidi bilmezz onlardada sarmayi ben sararimm ben yapar onlara gotururum daha..

valla annemdir diye soylemiyorumm amaa fazlaa becerikli degildir yanii..ben ondan daha cok yemek bilirim yaptigini guzel yapar ama koyde kaldigi icin pek yemek cesidi bilmezz onlardada sarmayi ben sararimm ben yapar onlara gotururum daha..

oo süpersin valla sen.benim annem acayip beceriklidir her konuda yemek ve diğer konularda da.
çok pratiktir.ben de çalışmasam onun yaptığı seylerden çok faydalanırdım ama çalışınca çok zor oluyor cnm

oyle bende turkıyede okudugum yıllarda dayımlarda kalmıstım yengem sagolsun cok yemek bılırdı ondanda ogrendım sonra evde kaldım kendımız yapıyorduk yemeklerı 10 kız boyle boyle ogrendım bıde ben meraklıyımdır severım yemek yapmayıı kucuk kardesımde aynı ben gıbıı cok sevıyor ve elıde becerıklıı

bende bendeeee çok severim yemek ypmayı beni çok rahatlatıyor walaaaaa

ben de çok severim yemek yapmayı sofrayı özenle hazırlamayı ve de yaptığım yemeklerin begenılmesını ,ben de yemeyiiii:)

bende bendeeee çok severim yemek ypmayı beni çok rahatlatıyor walaaaaa

ben de çok severim yemek yapmayı sofrayı özenle hazırlamayı ve de yaptığım yemeklerin begenılmesını ,ben de yemeyiiii:)

oo topıkte herkez sevıyor anlasılann kocıslerr sanslıı..bugun gelen arkadasımın kocasıı dıyomus karısına cok guzel yemek yapıyor aynı annemın yemeklerı gıbı oluyor dıyee..onlar gelınce ne yapacagımı sasırıyorumm valla

Kızlarr ben yemek yapmaya gerı donuyorumm musafırlerım gelırler bırazdann daha bıseyler yapıcam salata felan hepınıze ıyıı hafta sonlarıı gorusuruzz

ben geldim ama gidicem hemen bi bakayım dedim.yemek yapcam eşimde gelir nerdeyse.öğlenden beri ne çok konuşmuşsunuz.teolog gelmedimi hiç ben mi görmedim.pek fazla bakamadım geçmişe ama

ben geldim ama gidicem hemen bi bakayım dedim.yemek yapcam eşimde gelir nerdeyse.öğlenden beri ne çok konuşmuşsunuz.teolog gelmedimi hiç ben mi görmedim.pek fazla bakamadım geçmişe ama

ben geldim

burda yabancı yok nasılsa
:)))
evet yogun oldugunda calısıyor ct lerı de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…