Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kızlar merhaba...ilk bebek denememiz başarısız oldu,test yapmayı beklerken 3 gün erken adet oldum,niye anlamadım.aslında çok düzenlidir adetim ama(

Günaydın Canlarım...opuyorumnanaktan

Offff... ben adet oldum. Hemde 4 gün önce. kafamçokkarıştı Neden böle oldu anlamadım.
Hesaplama sayacıyla hesapladım... Adet tarihimi.

Bir sonraki adetiniz tahminen 16/5/2010 tarihinde başlayacak.
Hamile kalmanız için şansınızın en yüksek olduğu günler:
27/4/2010 ile 2/5/2010 tarihleri arasıdır.

Öfff eşim bebiş istemiyor hala. 2 tane var onları büyütelim diyor. Kpss yi kazanman lazım
ders çalış diyor. Kafam çok karıştı. Allahım yardım et bana :Saruboceq: Bütün hafta sonu ders çalıştım. Şu an çalıştığım iş çok ağır. Devlete girebilirsem 2. bebekte olsa fazla zorlanmam. Bebek olmadan şu sınavdan yüksek almam lazım. Dua edin canlarım bana.:Saruboceq:

kızlar günaydın size bi haberim var benim reglime 2 gün var c.tesi pazar 2 tane test yaptım ikisindede ikinci çizgi açık renk ama belli sizce hamilemiyim yardım edin canlarım

kızlar günaydın size bi haberim var benim reglime 2 gün var c.tesi pazar 2 tane test yaptım ikisindede ikinci çizgi açık renk ama belli sizce hamilemiyim yardım edin canlarım

gunaydın cnm hamılesın ısteeezemuszemus

azıcık daha bekle de bakalım kan tetsını öle yaptır canm
heyecen olması normal tabı süper bi hbr

oleyyyyy 1 ayda 2 hamile haberi RABBİM sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı da nasip etsin inşaALLAH bence git hemen kan testi yaptır çünkü kesin sonuç kan da çıkan sonuç

günaydın bu arada kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. ay bende perşembe günü gidicem doktora bakalım bizim meleğimiz nasıl. inşaALLAH sağlıklıdır keseyi de görrürüz ALLAH izniyle

Günaydın salıha kız naberrrr:)))
özlem atlatırsın canım bişi yok az kalmış

bu arada çok yakın arkadasım 4 aylık bebeğini karınıda kaybetmıs sabah haberını aldımmafoldumben

olumunekankayizsmile

bu arada çok yakın arkadasım 4 aylık bebeğini karınıda kaybetmıs sabah haberını aldımmafoldumben

ay çok üzüldüm ya allah korusun bebişlerimizi arkadaşınada sabır versin çok acı bi durum

olumunekankayizsmile

ay çok üzüldüm ya allah korusun bebişlerimizi arkadaşınada sabır versin çok acı bi durum

evet allah hepsini korusun sizi de bebişleri de
ben de cok üzüldüm iş çıkısı gideceğim ziyaretıne

İYİLİK KIZ NE OLSUN SENDEN NABER. RABBİM YARDIMCILARI OLSUN ÇOK ZOR ALLAH SABIR VERSİN :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

İYİLİK KIZ NE OLSUN SENDEN NABER. RABBİM YARDIMCILARI OLSUN ÇOK ZOR ALLAH SABIR VERSİN :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
amin cnm
iyi ben de ne olsun ıste
geldı bır hafta daha başladı kosturmacayla

günaydın kızlar özlemcim çok sevindim ya hadi hayırlısı bence bekleme hemen kan testi yaptır çünkü adetine üç kalada kan testinde çıkıyor...

ececim arkadaşına çok üzüldüm çok zor bi durum allah kimseye yaşatmasın arkadaşınada sabırlar ihsan eylesin...

salihacım nasıl gidiyo bakalım hamişlik kaç haftalık oldun...

Günaydın batcım yoğun kasık ağrılarım var canım perşembe günü gibidem bakalım dr inşaALLAH keseyi görür rahatlarız. bende bilmiyorum kaç haftalık olduğumu ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

benimde çok olmuştu başlarda kasık ağrılarım çok şiddetliydi dayanamıyordum sonra öğrendimki idrar yollarımda iltihap varmış inş gittiğin gün görürsün keseyi ama bikan testi yaptırsaydın 1500,ü geçmeden kese görünmezmiş hem kaç haftalık olduğunuda öğrenirsin çıkan sonuca göre...:CüvCüv:

GÜnaydın kızlar ıyı haftalar
regl ooldum Çok aĞrım var ya ne bu bÖle her ay
salıha nasılsın
Özlem hayırlı olsun hamılesın bencede
d_kupcu uzulme cnm ya vardır bununda bır hıkmetı ınŞ kpss yı kazanırsın
bgat cnm sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…