özelden yazıyorum sana :)) burası da olmadı
kızlar günaydın size bi haberim var benim reglime 2 gün var c.tesi pazar 2 tane test yaptım ikisindede ikinci çizgi açık renk ama belli sizce hamilemiyim yardım edin canlarım
ece o kadar heyecanlıyımki sana anlatamam allah isteyen herkese nasip etsin zaten daha öncede söylemiştim ya 3 gün arka arkaya rüya gördüm diye rüyalarım çıktı bugün kan testimi yaptırsam bilemiyorum kararsızımgunaydın cnm hamılesın ısteeezemuszemus
ece o kadar heyecanlıyımki sana anlatamam allah isteyen herkese nasip etsin zaten daha öncede söylemiştim ya 3 gün arka arkaya rüya gördüm diye rüyalarım çıktı bugün kan testimi yaptırsam bilemiyorum kararsızım
kızlar günaydın size bi haberim var benim reglime 2 gün var c.tesi pazar 2 tane test yaptım ikisindede ikinci çizgi açık renk ama belli sizce hamilemiyim yardım edin canlarım
azıcık daha bekle de bakalım kan tetsını öle yaptır canm
heyecen olması normal tabı süper bi hbr
Günaydın salıha kız naberrrr:)))
özlem atlatırsın canım bişi yok az kalmış
bu arada çok yakın arkadasım 4 aylık bebeğini karınıda kaybetmıs sabah haberını aldımmafoldumben
olumunekankayizsmile
ay çok üzüldüm ya allah korusun bebişlerimizi arkadaşınada sabır versin çok acı bi durum
Günaydın salıha kız naberrrr:)))
özlem atlatırsın canım bişi yok az kalmış
bu arada çok yakın arkadasım 4 aylık bebeğini karınıda kaybetmıs sabah haberını aldımmafoldumben
amin cnmİYİLİK KIZ NE OLSUN SENDEN NABER. RABBİM YARDIMCILARI OLSUN ÇOK ZOR ALLAH SABIR VERSİN :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
günaydın kızlar özlemcim çok sevindim ya hadi hayırlısı bence bekleme hemen kan testi yaptır çünkü adetine üç kalada kan testinde çıkıyor...
ececim arkadaşına çok üzüldüm çok zor bi durum allah kimseye yaşatmasın arkadaşınada sabırlar ihsan eylesin...
salihacım nasıl gidiyo bakalım hamişlik kaç haftalık oldun...
Günaydın batcım yoğun kasık ağrılarım var canım perşembe günü gibidem bakalım dr inşaALLAH keseyi görür rahatlarız. bende bilmiyorum kaç haftalık olduğumu ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?