Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

eve gelmeden önce sen ona eve gelme demedinmi peki

yok demedım kavga ettiğimizin ertesi gunu bana maıl attı
ben bugece eve gelmicem sakın benı bekleme bu iş bitti yazmış

ben bişi yazmadım
işte o gun dahıl her gece 11 de geldı
ben uyudktan snr sesıne uyandım
1 haftadan srn dayanamadım bu tutumu sürdürecekse gelmesin bidaha die söledim

iyi de ben ne manevi nede maddi olarak hazır değilim bir bebeğe birde hamile kalabilirsem ikinci aydan itibaren %90 yatarak geçirme olasılığım var işimide bırakamam acayip çaresiz kaldım mafoldumben

bebek her derde deva olacaktır emin ol...ALLAH ın insana bir lutfu o ..

iyi de ben ne manevi nede maddi olarak hazır değilim bir bebeğe birde hamile kalabilirsem ikinci aydan itibaren %90 yatarak geçirme olasılığım var işimide bırakamam acayip çaresiz kaldım mafoldumben

ay canım yaaaa:1hug:
herkesin bi sorunu var işte
ama şimdden böyle düşünme neyın ne olacagı bellı olmaz
eğer öle bişi olursa ondan snr bakarsın caresıne

durum vahim ozaman ..hey ALLAH ım konu nerelere gelmiş...eşinin maili de çok sertmiş yani...sinirle yaazmıştır belki ..peki evdeki tutumu nasıl ..ayrı yerlerde mi yatıyorsunuz...

durum vahim ozaman ..hey ALLAH ım konu nerelere gelmiş...eşinin maili de çok sertmiş yani...sinirle yaazmıştır belki ..peki evdeki tutumu nasıl ..ayrı yerlerde mi yatıyorsunuz...

ya zaten herşeyi sinirle yaptım deyip çıkıyor işin içinden
ben ona dedim ıyı gunde benım yanımda kötu gunde yanımda olmayan bir koca istemıyorum dedim,
bak aklın basına gelınce yumusak konsuyorsun dıyorkaydirigubbakcemile
daha da sinir oluyorum
ayrı yatmıyoruz aynı yatakta yatıuyoruz ama gece 11 de gelecekse yataga da gelmesin
evde tek kelıme konusmadık 6 gun falan
ıkı gundur konusmaya çalısırken yıne bırbırımızı yıyoz
yine arada ağzından kaçırıo kırıcı kelımeler
ben de delı oluyorum sen boyle her sinirlendiğinde beni kıracaksan ben senınle hiçbir zorluga katlanamam ılerde dedim.Kızdırma o zamn beni dio-tatlicadiarzu-

hey ALLAH ım ..ozaman sen akşama bi numara çek buna bakalım ne yapacak ..o eve geldi diyelim yatağa yattı .g.ece uyanıyormusun bilmiyorum ama gece uyan ...lavaboya git giderken de ayağını bir yere çarpmış gibi yap ufla pufla ..canın yanmış gibi ...lavaboda kusuyrmuş gib ises çıkar ...sana birşey olduğunda o da duyar kalkar belki ozaman ..korkar sana birşey olacak diye .sarılır sana barışırsınızkaydirigubbakcemile3
aklıma gelen taktik bu ...ben söylediğim için muhtemelen işe yaramaz ama dene istersenkaydirigubbakcemile3

hahaha süpersin kız
barısması kolay da ben onca edılen kavgayı soyledıgı sözleri ve bır hafta gecelerı gec gelmesını nasıl hazmedeceğim düşündüğüm buuukaydirigubbakcemile

hahaha süpersin kız
barısması kolay da ben onca edılen kavgayı soyledıgı sözleri ve bır hafta gecelerı gec gelmesını nasıl hazmedeceğim düşündüğüm buuukaydirigubbakcemile

güzel güzel yiyicez onların yaptıklarını ama sonra nispet yapar gibi değilde hatasını ona aynı şekilde biz yediricez...unutmayın biz KADINız kötükedihüso

güzel güzel yiyicez onların yaptıklarını ama sonra nispet yapar gibi değilde hatasını ona aynı şekilde biz yediricez...unutmayın biz KADINız kötükedihüso

nasıl yiyeceğiz
bakıyorum her kadının bir derdi var
biz nasıl yedirecez taktik verirmisin:kedi:

nasıl yiyeceğiz
bakıyorum her kadının bir derdi var
biz nasıl yedirecez taktik verirmisin:kedi:

nabza göre şerbet ben eşimin asla dayanamayacağı şekilde küsüyorum diğer arkadasın dediği gibi biyerime bişey olmuş gibi davranıyorum küsken vs. vs. unutmak zorundayız yani yemek zorundayız çünkü her gce aynı yatakta aynı masada bir ömürü geçiricez. ona gerçekten kırıldığını mutsuzluğunu ve artık hakikaten onun sadece seni koruması kollamasını gerektiğini anlatmaya çalış hareketlerinde algılamaları çooooooooookk uzun sürüyo ben daha başındayım ama yinede taktikler işe yaramaya başladı

offf ben 4 senedir ugrasıyorum
işine gelınce anlıo işine gelmeyınce anlamıo
erkekler bizim gbi değil daha çabuk sıkılıp daha cabuk pes edıolar
biz kadınlar daha sabırkyız
benım kaynana pisliği
çocuga daha erken cocuga gerek yok dıye benı sınır edıo 4 sene bitti bizim ya 10 sene evliyen mı yapacaz
habire başının etini yıyo oğlanın
benım kocam çok iidir ama kaynana ve ıkı cadı bilmiş grmce burnumuzdan getirio
senın karın çok alıngan çok hassas bizi sevmıo
kaçkare duydum kocama böle derlerken

BEN ZATEN HİÇ GÖRMEDİM ONLAR GİBİSİNİ SANKİ TEK ERKEK EVLAT ONLARIN DÜNYADAKİ SEN BİDE BENİMKİNİ GÖR GUZUMMM DİYE DİYE ADAMI DUDAĞINDAN ÖPÜYO AKILLI KOCAMDA BUNA MÜSADE EDİYO :1shok: DELİRMEK ÜZEREYİM

ayyy ölecem yaaa
desene senın basında da var bi cadıkötükedihüso
evet zaten ben en çok kocaların musade etmesıne uyuz oluyorum
evlenmıs adam ınsan ceker az kendını
benım kaynana da sana gül gbi oğlan verdım dedikaydirigubbakcemile3
makyaj yapınca işte güzel oluyorsun dedi bana
kocam dedi annem öle sölemek istememıstır sen yanlıs anlıosun dediklava:klava:
kocamın bu huyuna gıcık oluyorum başka derdım yok
hep kaynana yuznden kırdık bırbırımızi hepppppp:gitme:

AYNEN CANIM AYNEN HEP BİZ YANLIŞ ANLIYORUZ DÜŞÜNÜYORUMDA BİZİM AİLELERİMİZ BİRŞEY DESE ACABA NE KADAR DOĞRU ANLARLAR :hulya:

Onuda geÇtİm anasıyla ablasına bİŞey denİnce ne yedİrdİler sana ne fesatsın sen dİyo

of ya desene tek bende yok bu dert
bana da der kocam bazen sen kötü düşünüosun die
anası ablası hep ii niyetli saf masum ınsancıklar
ben salağımya kendı yuvamın huzurunu kendım bozuom
üzüldüm sana da

ayy ececim halin üzücü daha doğrusu eşine çok kızdım cnm allah kolaylık versin
kaynanalarınızda pek fenamış ne cadılık bu böle yaaa

ayy ececim halin üzücü daha doğrusu eşine çok kızdım cnm allah kolaylık versin
kaynanalarınızda pek fenamış ne cadılık bu böle yaaa

saol canım,
evet pek fenalar
bulmuş da buluolar

:Saruboceq:
hahaha süpersin kız

süperim tabi ...çok fenayım çokkkk ...nerden geliyorsa aklıma bunlar ..cadıyım cadıkaydirigubbakcemile3 yaşasın cadılık kötükedihüso en ufak bir şey olsa ama kedi gibi büzüşüp aman karıcığım demeyi biliyorlar ..siz de onlara vicdan azabı çektirin ulennnn ..sositososito

senin kocan pis bir dayak istiyor ama hadi neyyyysee ..anasını tanımıyormu da yok öyle yok böyle diyor yaaa..hey ALLAHIM tüm erkekler böyle yaaaaawwww ..bizimki hariç :Saruboceq::Saruboceq:

herkesin derdi var desenize ...zaten bu forumda herkesin bir derdi var ..konuları okuyunca halime şükredip kocam melekmiş diyorum heee :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…