zaten genelde eften püften mevzular büyüyerek sorun oluyor ... sen git uzlaşma yoluna bence ...yoksa ilerde çok üzülürsün ..şimdi inat ediyorsun ama ileride keşke inatlaşmasaydım dersin benden söylemesi :jeyyar:
bebek düşünüyormusun peki CADIARZU
bebek aslında önümüzdeki 3 sene içerisinde planlarımız arasında yoktu ama doktor muayenesi sonrası maalesef acilen bebek sahibi olmamaız gerekiyor benneyaptımki
kalbimi kırdı ailesi için kırıcı konustu banasenağlama
köftemi yedim geldimmmmm ohhhhhhhhhhhh
tokat atınca da attı oluyor heee:mymeka::mymeka::mymeka:
merak etme gün gelir sen de onu kırarsın daha doğrusu kıracaksın ...sadece oseni kırdı diye düşünme ..sen kırarsın o kırar hayat böyle gelir geçer işte ....kocan hatalı ama sen direk konuşmasan da konuşacak ortam oluştur ..numara çek biraz ..kaydirigubbakcemile3 telaşlandır onu mesela ...aklıma gelse taktik vereceğim de .dur düşüneyim biraz kaydirigubbakcemile3
köftemi yedim geldimmmmm ohhhhhhhhhhhh
:içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim:
şöyleki annemin bana hamileliği boyunca kullanmış olduğu ilaçlar benim rahmimde problem yaratmış ve rahimde hem şekil bozukluğu hemde küçüklük var bunun yanı sıra birbuçuk senede 3 kere regl oldum buda büyük probblem şimdi bebek yapmaya çalışıcaz o da olursa eğer olmazsa operasyon dedi doktor
ben de sen yazdığın vakitlerde tam ızgara tavuk yesemmi yemesemmi ikilemindeydim kaydirigubbakcemile
geçmiş olsun ALLAH şifa versin ..hayırlısı ile olur inş..şöyleki annemin bana hamileliği boyunca kullanmış olduğu ilaçlar benim rahmimde problem yaratmış ve rahimde hem şekil bozukluğu hemde küçüklük var bunun yanı sıra birbuçuk senede 3 kere regl oldum buda büyük probblem şimdi bebek yapmaya çalışıcaz o da olursa eğer olmazsa operasyon dedi doktor
ben kocama rest çektim
beni kırmaya devam edeceksen ailen için eve gelme dedimkaydirigubbakcemile
geçmiş olsun ALLAH şifa versin ..hayırlısı ile olur inş..
sen de amma restçisin heeekaydirigubbakcemile3 ettiğin laf olmamış ama ağır kaçmış ona göre ....kavga etmek başka böyle eve gelme filan bunlar hiç ii laflar değil ...eve gelesi olanı bile kaçırtır yani...lmaz:
ya siz beni öldürecekmisini z burda elim kolum baglı
soslu ızgara tavuga da bayılırlm yanında soğan haklası mevsim salata
-tatlicadiarzu-
sen yiyecek mekan olmadığı için kafayı yiyorsun ben de yiyecke mekan çok ama diyette olduğum için kafayı yiyorum ..farketmiyor yani yollar farklı olsa da sonuç aynı ...:roflol::roflol: ne matematiksel zekam var yaaawww ..zekamı yiyeyim:roflol::roflol:
kavga ettik diye
eve bir hafta boyunca gece 11 de geldi
ben öle kek gbi oturdum kuzu gbi evde
en son dayanamadım bu gece de geç geleceksen dedim gelme hiç arkasına da o mesajı attım
haksızmıyım kavga ettik die 1 hafta o saatte geldi eve
haksızsın ..bazı laflar insanın gıcığına gidebiliyor ..mesela bende öyleyim ..eşimle tartıştık diyelim..adam gibi tartışsın konuşsun tavır yapsın ona okey ..ama eve gelme git evden v.s. gibi laflara aşırı gıcığım var ..ne ben derim ne bana denmesini isterim ..sorun olabilir ama eve gelme lafı olmaz ne demek eve gelme ..eve gelme demek boşanalım demek gibi bir şey ...lmaz: kızsanızda bağırsanız da kavga da etseniz akşam herkes evine gelecek ..evde nasılsa barışırsınız çünkü ...
yaaa evine gelmeyen oydulmaz:
ben değil
1 hafta gelmezse gece 11 lere kadar ben de atarım o mesajı
bak ıkı gundur nasıl saatınde gelıo
ben kavgada kırıcı konusmaktan nefret ederım hep sonrasını düşünürüm ama eşim pat pat konusur snr da pişman olur ya da sen benı kızdırmasaydın der iyice inadıma gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?