elbisenin desenini begenmedm:1no2:
ben çok seviyorum bu tip üçgen kesim elbiseleri ...tiril tirl geziyorum valla kaydirigubbakcemile3
elise güzel de deseni:umursamaz:
ben desenli şeyleri pek sevmem genelde düz ve çizgili şeyleri tercih ederim
napıyonuz kızlar pc de sorun var deli oldum kaç gündür
gelişmeler yeni hamişler varmı anlatın bakalım brz
napıyonuz kızlar pc de sorun var deli oldum kaç gündür
gelişmeler yeni hamişler varmı anlatın bakalım brz
cnm bu ara düzensiz nedense.geçen ay 17 sinde olmuştum bakalım bu ay nolucak.yaaa ihtimal var yanii sevindim.cnm sen hamilemisin
hoşgeldin yaman ..anlatacak bir şey yok ..ben ve eceezgi konuşuyorz..biraz onu gıcık etmeye uğraşıyorum ama henüz gıcık olduğuna dair kanıt yok :roflol::roflol:
yok olmadım canım bugun gayet sakinim ,
içimde gıcık oldugum okadar çok şey var ki şu aralar sen umrumda değilsin:roflol::roflol:
öylemi ..umurunda olmayı göstereceğim ben sana ..az daha sabret ...mutlaka seni çileden çıkartacağım yaşasın kötülük kötükedihüso :roflol::roflol:
Merhaba hanımlar,
Bende aranıza katılabilirmiyim a.s. :kedi:
Merhaba hanımlar,
Bende aranıza katılabilirmiyim a.s. :kedi:
kocama gıcık oluyorum kızlar hala o günden beri düzelemedik
of ya
bide bebek denemesi yapmıstık biliosunuz
ama aramız çoooooooooookkkkkk kötü bu sıralarsenağlama
hoşgeldin ..katıl tabi.katıl bana hayatını yaşa ..:roflol:
kocan da amma inatçıymış heee.kötükedihüso.bu kadar sürdürülürmü bu iş canım ..gören de şiddetli geçimsizlik var sanacak heee...ufak şeyleri böyle büyütmenin anlamı ne anlamıyorum ..topuna kibrit suyu kötükedihüso
sen yine de konuşmaya çalış ..sen de kır inadını ...kadınlar malesefki alttan almak zorunda yapacak bir şey yok ...yoksa uzar gider bu iş soğursunuz birbirinizden..sen git konuşmaya çalış ortam yarat
çok saolun
banu ismim kuşadasınya yaşıyorum 24 yaşında birbuçuk yıllık evliyim sositososito
ooo sen de daha yeni evlisin allah mesut etsin cnm
konuştukça battık zatenkaydirigubbakcemile3
konu konuyu açtı ve ikimizde saçmaladık iyice.Kavgadan bir gün önce ne kadar mutluyken birden mutsuz bir insan oldumalsanaalsanasmile
Aslında kocam inatçı değildir ben de değilimdir ama bu sefer ikimizde birbirimizin zıttına gidiyoruz uzlaşma yoluna giden yokakannehir
çok saolun
banu ismim kuşadasınya yaşıyorum 24 yaşında birbuçuk yıllık evliyim sositososito
zaten genelde eften püften mevzular büyüyerek sorun oluyor ... sen git uzlaşma yoluna bence ...yoksa ilerde çok üzülürsün ..şimdi inat ediyorsun ama ileride keşke inatlaşmasaydım dersin benden söylemesi :jeyyar:
bebek düşünüyormusun peki CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?