Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

insan kendini salak gbi hisseiyor ama dene kaydirigubbakcemile2

hehe ben siyah sandimm tam rengine bakmadim acikcasii.niyee oyle diyosunn ben dun iki tisort aldim ikisi ayni model ama ayri renk valla hamile oldugum icin bulmak zor oluyor bulmusken iki tane aldimm bak simdi icime kurt dusurdun gidip gerimi versem acepppp

illlakkiii gitmistirr ama onemli olann yumurtlama gunune denk gelmisse bebek olmusturrr insallah olmusturrr ne kaldi sunun surasindaa.sabirsizlandiginin farkindayim insan zor bekliyorr

kız zaten yumurtlama günümdü akannehir

ölecem ha şimdi çok heyecanladım kalbim çarpmaya başladıalkisalkisalkis

akıntı kokulu mu oluyordu ben çok rahatsızımbu durumdan bugun başladı

verme verme
bazen ben de alırım çok begendıım seylerın aynısının farklı rengını

YAA AKAN SIZAN OLMUYOMU NASIL YATIYOSUNUZ bilmiyorumkismile
olsunn oo orasina kadar dusunursen bebek isi zor valla sonucta bisey icin cabaliyosun okadarina katlancaksin
kız zaten yumurtlama günümdü akannehir

ölecem ha şimdi çok heyecanladım kalbim çarpmaya başladıalkisalkisalkis

akıntı kokulu mu oluyordu ben çok rahatsızımbu durumdan bugun başladı

akintiii ilk zamanlar olmustuu amaa unuttum kokulumu kokusuzmuyduu...beyaz bi akintii olmasii genelde hamile olanlarda olurrmuss bende diger hamile arkadasimdan biliyorum onun erkenn baslamisttii

verme verme
bazen ben de alırım çok begendıım seylerın aynısının farklı rengını

meryem sen şimdi hamile iken normal alabilirsin çünkü zor bulunuyor ama ben sevmiyorum öyle aynı şeyden farklı renk almayı ..bizm burda var bazıları müptela ..bir aldığından 5 farklı rengi alıyor ..oha oluyorum yani ...ben renkli zıttırı pıttırı değişik şeyler giymeyi seviyorum ondan olabilir ...tuhaflık bende mi acep sırnaşık şey

hmmbenim sarıydı sanırım

bende normalde almam oyle ayni renk seyler ama hic bir tisortum olmuyor artik hep pantolonum bel kismi gozukuyor sini oluyorumm ama dun oyle uzun bulunca iki tane aldim yakinda gobek iyice buyurse kisa gelir.bende sevmioyorum hamile olupta kisacik giyiyorlar alttan gozukuyor uzun giy barii dimii amaa

5 rengi abartmışlar
benım badilerim vardır aynı model değişik renk
bide iki tane hırkam var aynı model değişik renk

icini ferah tutt rabbim yazmissa olurr..hic bir belirti yokmuuu benimm mesela goguslerimm daha 10 gunden fazla varken sismislerdi ve hep agriyolardi tek belirtim buyduu ama

yooo bende hiçbir belirti yok gayet rahatımkaydirigubbakcemile2

sadece adetıme yakın belırtılrım olurdu göğüs şişmesi sinirlilik falan onlar yok

kısa ayrı bir de düşük bel pantolon giyip dar badi giyenler de var ..göbek resmen fora yani..hiç hoş bir görüntü değil yani ..güzelmi olduklarını sanıyorlar anlamış değilim...

5 rengi abartmışlar
benım badilerim vardır aynı model değişik renk
bide iki tane hırkam var aynı model değişik renk

cıkkk bana ters kaydirigubbakcemile3 her kıyafetim farklı model olacak aynı model ıııı lmaz::roflol:

kizlarr aslinda benim morelimm cok bozukk...kendi ilemle 3 haftadir kusummmm ve bu benim cok zoruma gidiyorr

ya onu bırak tayt giyip üstüne badi giyen şişko koca kadınlara ne demeliakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…