kizlarr aslinda benim morelimm cok bozukk...kendi ilemle 3 haftadir kusummmm ve bu benim cok zoruma gidiyorr
ya onu bırak tayt giyip üstüne badi giyen şişko koca kadınlara ne demeliakannehir
türk malı dizisindeki abiye hanımı hiç gördünüz öü pasparlak mavi yada pembe taytlar giyiyorkaydirigubbakcemile3
türk malı dizisindeki abiye hanımı hiç gördünüz öü pasparlak mavi yada pembe taytlar giyiyorkaydirigubbakcemile3
evet ..bizim burda onlardan çok var ..etler bin kat her taraftan sarkıyor ama daracaık giyiniyorlar inatla...estetikten ne akdar yoksun bir görüntü midem bulanıyor valla ..herkes kendine yakışanı giymeli ..maksat güzel giyinmekmi dar giyinmekmi ..valla bayan olarka benim midem bulanıyor da erkekler ne yapıyor bilmiyorum ...
türk malına hastayım ben zaten ..fenomen oldu çok kısa zamanda ..gülmekten çişim geliyo izlerken :roflol::roflol: kadının gülmeleri hele manyak yaaa
hem bazı erkekler öylelerınden hoşlanıyorumuş
:
hayırdır neden
kadın zaten tam manyak
yabancı damat ve babam ve oğlumda da oynamıstı ya
yaprak dökumunu ızlıomusunuz
3 hafta once gorumcemler geldi bizee.annemde pek sevmez gorumcemii biz annemleride yemege cagirdik tabi gorumcemler istedi gelmelerinii.ama sonra annem yemekte olur olmaz konustuu esime laf soyledi.esimi ben turkiyeden getirdim.annem bu yuzden esime laf soyledii bu benim cok zoruma gittii annem kustuu felan masada yemek yerken somurttu sonra eve gidicne bana telefon acip bidaha bize gelmeyin dedii ve ben 3 haftadir gitmiyorum kardeslerimle gorusuyorum hergun bendeler ama ne annemle ne babamla gorusmuyorumm
3 hafta once gorumcemler geldi bizee.annemde pek sevmez gorumcemii biz annemleride yemege cagirdik tabi gorumcemler istedi gelmelerinii.ama sonra annem yemekte olur olmaz konustuu esime laf soyledi.esimi ben turkiyeden getirdim.annem bu yuzden esime laf soyledii bu benim cok zoruma gittii annem kustuu felan masada yemek yerken somurttu sonra eve gidicne bana telefon acip bidaha bize gelmeyin dedii ve ben 3 haftadir gitmiyorum kardeslerimle gorusuyorum hergun bendeler ama ne annemle ne babamla gorusmuyorumm
avrupa yakasının şahikası işte daha ne...
onu unutmuşum ben:roflol::roflol::roflol:
açım beeeeeeeeeeeee diyordu ya
ya lahmacunları üçer beşer götürmesine ne demeli :roflol:
meryem cim haklısın ama sonuçta anne ve baba tavrını belli edersin soğuk davranırsın ama küsme cnm bnm ya
onlar haksız olsa bile ettiği dualar kabul oluyor cnm
hani hassas konular
hay ALLAH kötü olmuş ...annen de sinirlimiydi de öyle konuştuki ...
ay canım yaaaa,tatsızlık olmuş.
annen de keşke yapmasaymış öyle ama ne yapıcaksın böyle devam etmez ki
bence de küsme canım
ilk defa mı aranızda böyle birsey oldu
annenı arasan anne ben senın tavrına çok üzüldüm ama yine de sesını duymak ıstedım nasılsın desen:uhm:
annem bazen lafini bilmez.sinirlimiydi bilmiyorum ama sebep ne olursa olsun sonucta benim evimdelerdii ve benim evimde sevmedigim biri bile gelse ben alimden gelen hurmeti yaparim tatsizlik yapmak anneme yakismazdii..bide esim 4 snedri bizim ailenin icinde bi kere bile olsa hic saygisizlik yapmamistir ama gelde anlat istee.esimle evlenmemi batsan hic istemediler o yuzden babam hep soguktu yeni yeni alismaya basladii ama annemin laflari esimi cok yikti benide ayni sekilde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?