sen de bundan snr iki tarafı bir araya getirmemeya calssan
ya da annenle konustun mu hiç sen böyle yapınca ben huzursuz oluyorum evliliğimi etkiliyorsun desen
merhaba kızlar ,,,dua edin bana yarın sabah doğuma girecem
meryem cim haklısın ama sonuçta anne ve baba tavrını belli edersin soğuk davranırsın ama küsme cnm bnm ya
onlar haksız olsa bile ettiği dualar kabul oluyor cnm
hani hassas konular
aaa ...ALLAH YARDIMCIN OLSUN ..SAĞ SALİM DOĞURURSUN İNŞ. ..merhaba kızlar ,,,dua edin bana yarın sabah doğuma girecem
NASIL BİŞEY BU ANNE OLMAK YAZILANDAN BENDE ETKİLENDİM DOĞRUSUbilmiyorumkismile
biliyorumm ama suan hic onlara gidesim yok lafi cok agirdii gercekten
o zaman sinirinin yatışmasını öfkenin gecmesini bekle
kendini iyi hissettiği an bu konuyu annenle konuş bence
eşinin de ne kadar kırıldıgını anlatırsın...
millet herkese ii akşamlar ii tatiller malum yarın 23 nisan ..pazartesi görüşürüz inş. ..
millet herkese ii akşamlar ii tatiller malum yarın 23 nisan ..pazartesi görüşürüz inş. ..
hayirlisi olsunn canimm yaaa..rabbim herseyin hayirlisini versin kullarina,anneligi babaligii yavrun tekmeleye baslasinn annelik cok daha farkli oluyorr sanki sen uzuldugunde sana destek olmak icin tum gucuyle tekmeliyorr gibi biseyy...herkez kiymetini bilsee allahin bize verdiklerinee bunca dert keder olmazdi herhaldeee
bak ben 3 hafta olduu aramadim annem sucluu ama sucunu kabullenmiyor ne ariyor ne bisey babam bi tek gelsin ozledim demis ama o bile eskiden her gun arayan saat basii arardi o da aramiyor annemin agzina bakiyorr hepp..ben hergun onalr icin kosturuyordumm hamile halimle gidip yemek yapmalr evimde hergun annem calisiyor diyee cagirmalar ama sinirli bile olsan ben onun kiziyim bana sirtini donduu yetmiyormus gigi gelme evime dedii biraz onlara ders olsunn gitmicemmm
of yaaaa çok üzüldüm inan canım
biraz daha bekle o zaman bakalım ne olucak annenin tavrı
emınım o da sana kızgındır aramıyor sormuyor dıye
türk malına hastayım ben zaten ..fenomen oldu çok kısa zamanda ..gülmekten çişim geliyo izlerken :roflol::roflol: kadının gülmeleri hele manyak yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?