Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

sen de bundan snr iki tarafı bir araya getirmemeya calssan
ya da annenle konustun mu hiç sen böyle yapınca ben huzursuz oluyorum evliliğimi etkiliyorsun desen

bak ben 3 hafta olduu aramadim annem sucluu ama sucunu kabullenmiyor ne ariyor ne bisey babam bi tek gelsin ozledim demis ama o bile eskiden her gun arayan saat basii arardi o da aramiyor annemin agzina bakiyorr hepp..ben hergun onalr icin kosturuyordumm hamile halimle gidip yemek yapmalr evimde hergun annem calisiyor diyee cagirmalar ama sinirli bile olsan ben onun kiziyim bana sirtini donduu yetmiyormus gigi gelme evime dedii biraz onlara ders olsunn gitmicemmm

meryem cim haklısın ama sonuçta anne ve baba tavrını belli edersin soğuk davranırsın ama küsme cnm bnm ya
onlar haksız olsa bile ettiği dualar kabul oluyor cnm
hani hassas konular

biliyorumm ama suan hic onlara gidesim yok lafi cok agirdii gercekten

merhaba kızlar ,,,dua edin bana yarın sabah doğuma girecem
aaa ...ALLAH YARDIMCIN OLSUN ..SAĞ SALİM DOĞURURSUN İNŞ. ..

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

NASIL BİŞEY BU ANNE OLMAK YAZILANDAN BENDE ETKİLENDİM DOĞRUSUbilmiyorumkismile

ben anne değilim ama ne kadar güzel olduğunu tahmin edebiliyorum :asigim:

o zaman sinirinin yatışmasını öfkenin gecmesini bekle
kendini iyi hissettiği an bu konuyu annenle konuş bence
eşinin de ne kadar kırıldıgını anlatırsın...

hayirlisi olsunn canimm yaaa..rabbim herseyin hayirlisini versin kullarina,anneligi babaligii yavrun tekmeleye baslasinn annelik cok daha farkli oluyorr sanki sen uzuldugunde sana destek olmak icin tum gucuyle tekmeliyorr gibi biseyy...herkez kiymetini bilsee allahin bize verdiklerinee bunca dert keder olmazdi herhaldeee

:teselli:

of yaaaa çok üzüldüm inan canım
biraz daha bekle o zaman bakalım ne olucak annenin tavrı
emınım o da sana kızgındır aramıyor sormuyor dıye

of yaaaa çok üzüldüm inan canım
biraz daha bekle o zaman bakalım ne olucak annenin tavrı
emınım o da sana kızgındır aramıyor sormuyor dıye

takmiyorumm artikk ilk gunler cok zoruma gitmisttii.ama sagolsun esimm hep teselli oldu oyuzden artik annem babamda olsa biraktimm kendi hallerinee,,,cok sagolun birazzcik olsun rahatladimm allah razi olsun insan dertlerini paylastikca azaliyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…