Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

hayırlı çalışmalar ALLAH kolaylık versin ..ben de birazdan eşim cumadan gelince dışarı çıkacağım bir bakayım dedim ....

msn şirkette yasak tatlım
dün gece de annemlerın mısafır vardı acamadım pc
anca sımdı actım ama bıyandan da kalıp iş güç yapıyorum
geldım ı mısafırlerın

salıha calıstın demek bugun((
meryem çok sevındım canım duzeldı mı aranız annenle
oh maşallah cok sevındım tatlım
ben de oglen bı selam verdım kımse yoktu snr ben de carsıya cıktım daha yenı geldım eve

duzeldi evet ama esim gelmedi benimle gelmekte istemedigini soyledii annem kac kere cagirdi haatta kendisi bile aradi ama gelmedii..cokta takmiyorumm sonucta omur boyu kusucek degillerki haftaya dogum gunu var cagirmayi dusunuyorum annemleride gelirlerse tabikii ozaman barisirlar insallahh.yoksa bu sekildee gorumcemlere ve kaynanama firsat dogmus oluyorrr...zaateb gorumcem akli basinda birisi olsa annenlerle kotu olma derdi burada ailemden baska kimsecigimiz yok esimin aileside turkiyedeler ama iste fesat olduklarii buradan belllii

düzelir canım sen merak etme eşin de kırılmıstır belkı ustune gtme zamanla gecer.
ama çok sevındım evet

düzelir canım sen merak etme eşin de kırılmıstır belkı ustune gtme zamanla gecer.
ama çok sevındım evet

sagol canimm insallahh duzelirr yakinda herseyy.......bugun cok yorulmusum yeni yemek yedimm biraz uzanim diyorumm yaaa ayaklarrrrrrrim sisti resmen

iyi akşamlar kızlar UMUTLUYUZ canım sana hayırlı doğumlar diliyorum bebeğine kavuşuyorsun artık darısı bize kend,n, iyi hissedince yazarsın doğumla ilgili tecrübelerini kendine iyi bak öpüyorum..

GÜnaydın kızlar

umutluyuz allah saĞlıkla kucvaĞına almak nasıp etsın cnm
meryemcım annen hakkaten Çocukluk etmıŞ sonuÇta bıde hamılesın senı Üzmemelıydı ama olsun kÜslÜĞÜ uzatmayın yeter
dıĞer tÜm hatunlar nasılsınızz

mrb kızlar
gün boyu temzilk yaptım bir aydır yapmamıştım halsizlik ve bulantı nedeniyle o kadar yorul dum ki siz nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…