selam millet eşim cumaya gitti bi sizi kontrol edeyim dedim :))))
tabi bu saatte kimse kalmaz.bende çok kalmıcam zaten.yarına 10-15 kişi kadar misafir gelecek ev temizliği yeni bitti.şimdi mola verdim çay içcem mutfağa geçecem keki akşamdan yapıcam.mutfakta zaten almış başını gidiyo:)ece nerdesin yaa msn de de yoksun
iyiyiz biiz merak etme bizi çalışıyoruz
nbr canım
robot cıktın mı kız
salıha senden nbr
nbr canım
robot cıktın mı kız
salıha senden nbr
salıha calıstın demek bugun((
meryem çok sevındım canım duzeldı mı aranız annenle
oh maşallah cok sevındım tatlım
ben de oglen bı selam verdım kımse yoktu snr ben de carsıya cıktım daha yenı geldım eve
duzeldi evet ama esim gelmedi benimle gelmekte istemedigini soyledii annem kac kere cagirdi haatta kendisi bile aradi ama gelmedii..cokta takmiyorumm sonucta omur boyu kusucek degillerki haftaya dogum gunu var cagirmayi dusunuyorum annemleride gelirlerse tabikii ozaman barisirlar insallahh.yoksa bu sekildee gorumcemlere ve kaynanama firsat dogmus oluyorrr...zaateb gorumcem akli basinda birisi olsa annenlerle kotu olma derdi burada ailemden baska kimsecigimiz yok esimin aileside turkiyedeler ama iste fesat olduklarii buradan belllii
düzelir canım sen merak etme eşin de kırılmıstır belkı ustune gtme zamanla gecer.
ama çok sevındım evet
mrb kızlar
gün boyu temzilk yaptım bir aydır yapmamıştım halsizlik ve bulantı nedeniyle o kadar yorul dum ki siz nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?