takmiyorumm artikk ilk gunler cok zoruma gitmisttii.ama sagolsun esimm hep teselli oldu oyuzden artik annem babamda olsa biraktimm kendi hallerinee,,,cok sagolun birazzcik olsun rahatladimm allah razi olsun insan dertlerini paylastikca azaliyorr
paylaş tabi ne olucak keske yardımımız dokunabilse
teolog haklı bence sen de kendını ıyı hıssettıkten snr güzel bir dille annenle konus canım
hayirlisiii artikk canimm yaa bazen boylesii dahaa iyii galibaa
canım olmaz öyle ana kız arası küslük
annen ilk defa mı yaptı böyle birşey eşiin yanında yoksa arada yapar mıydı
esime annemd aha oncede laf soyledi ama esim pek orali olmadi ama bu sefer gorumcemlerin yaninda dedii simdi gorumcemde ikide bir arayip annanlere gidiyonmu diyor bana.anneme bundan cok kiziyom ya kotu olsak bile ben baskasina karsi iyiyiz diyodum ama annem yapacagini yaptii
evet görümcenın elıne koz geçmiş
gidiyorum de sende çaktırma olayı
hic sormaa bende hic sevmem gorumcemlerii ama napcan esim icin bisey demiyodum onlarda cok firsatcilardir kaynanam felan hepsiii
sen bence eşine de annemle barıstık de bian önce
görümcelerine de
kocanın yanında bu duruma düşmen üzücü
madem fesatlar (benimkilerde aynı)
bu durum senın daha da üzer
o bakımdan barıstık tabi annemle konusyoruz de
hatta sinirliydi annem o gün falan de koru anneni onlara karşı
ben nefret ediyorum kaynana ve cadı iki pislik bilmiş görümcelerimdenohaoldumsmile
bakalim artik biraz zaman gecsinde..neyse ben cikiyorumm kizlar kocis eve geliyomuss...yemek hazirliyimm optumm herkeziii
hadi çık bakalım benim de mesai bitti vein yolunu tutayım
üzme kendını olur mu umarım yoluna girer hersey tez zamandaopuyorumnanaktan
canım sağlıkla bebeğinikucağınaalırsın inş şimdidoğumdasın belkide çıkmışsındır bile özlemini çektiğin gün geldi darısı başımızamerhaba kızlar ,,,dua edin bana yarın sabah doğuma girecem
herkese günaydııınnnnn opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?