Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Selam kızlar, bende 3 yıllık evliyim ve geçen ay korunmayı bıraktık. Bebek sahibi olmak istiyoruz.Benim adetim çok düzdensiz olduğu için yumurtlama günümü hesaplayamıyorum. Bizde yumurtlama testlerinden aldık. Ona göre geçen ay denedik ama bişi olmadı. Bu ay son 2 gündür vücut ısım sürekli 37.00-37.3 arasında. Normalde benim vücut ısım en fazla sabahları 36.4 felan olurdu. Acaba hamilemiyimdir. Başka nasıl anlarım. Bana lütfen yardım edin. Anne olmayı çok istiyorum...

cnm gğüslerinde filan değişiklik bunun dışında ruh halinde filan değişklik oldu mu
ben de bunlar oldu da

Ya duygusal olarak hiçbir değişiklik hissetmiyorum. Göğüslerimdede sanki bi değişiklik yok gibi. Sadece biraz hassaslaştılar ama adet olmadan öncede öyle oluyor. adetim nezaman olacak onuda bilmiyorum.

iyiyim venhar cım yorgunum yalnız bir aydır temzilik yapmamıştım günboyu yapınca baya yoruldum yani
sen naılsın bakem

Ya duygusal olarak hiçbir değişiklik hissetmiyorum. Göğüslerimdede sanki bi değişiklik yok gibi. Sadece biraz hassaslaştılar ama adet olmadan öncede öyle oluyor. adetim nezaman olacak onuda bilmiyorum.

aylapınar cım hani aedetin gecse bişeyler derim de
istersen bir kan testi yaptır olur mu

iyiyim venhar cım yorgunum yalnız bir aydır temzilik yapmamıştım günboyu yapınca baya yoruldum yani
sen naılsın bakem

iyiyim çok şükür.terapi vardı bugün ilaçlarımın doz ayarlaması felan yapılıyo işte.haftaya c.tesi randevun var ama 1 mayıs olduğundan hangi gün olsun karar veremedik dr un ki bize bizim ki dr uymuyo yani uygun oldumuz tarihler:)

hayırdır venhar ne ilacı doz ayarlaması filan
umarım kötü bişi yokturbilmiyorumkismile

oh be sonunda bir araya gelebildik
ece cim dün venhar lakulagını çınlattık
meryem cim sen nasılsın annenlerle aran düzeldi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…