Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kız meryem bu saatte ne kahvaltısı oh valla süper
afiyet olsunnnnnnn canımmm

afiyet olsun meryem cim
cok sevindim annenle aranızın düzelmesine inş. bidaha bu sorunlar olmaz

sagolun kizlarr,,ee buradaa saat daha 12 ve hafta sonuda olunca esimde evde oyuzden bu saate kaldii esime kalsa daha erken kalkcakti ama ben kalkmadimm sonra kalkip kendi cayi koymuss

aşkolsun ne kusuru
ama eşine cok kızdım çocuk gibi ya
peki annein yanına gitsen belli bir süre ayrı kalsan nasıl olur

bundan 3 sene once 2 ay ayrı kaldık bır kere aramadı
aılesı de aramadı
bosanma dılecesı vermeye gttım ben addlıyeye bunu onlara dasoledım o zaman aradılar
benı ıkna ettıler salak gbı ben de ınandım

Allah yardımcın olsun cnm
ne diyeceğimibilemiyorum inan:çok üzgünüm:

yukarı derken teolog anlamadımda demek istediğini ...

ececim ya çok üzüldüm eşindede ne inat varmış ya olmazki ama böyle bence o birilerinin dolduruşuna geliyor bence artık sende tavrını koy anlasın yaptığı hatayı...

meryemcim naber görüşemiyoruz ne zamandır...

demek istediğim altta ismini görüyoruz ya yukarı derken aramıza gel yine
umarım anlamışsındır
ben de senn gibi ece nin eşinin dolduruşa geldiğini düşünüyorum artık
sen yine bi boşanma dilekçesi daha ver yalvarsın yakarsın burnunu sürtsün de anlasın değerini yazık değil mi kaç senedir yasadıkların

iyilikk canimm senden naberr bebek nasill bulantilar gectimii iyisindir insallah

koydum zaten mesaj attım ayrılmak ıstedıgımı soyledım

boşanma dilekçesi derken boşan manasında değil cnm
hani gözü korkar da bir iki de sürünür belki aklıbaşına gelir

yanlsını anlasa da ben sıkıldım artık
inşallah sevgım bana acı cektırmez

boşanma dilekçesi derken boşan manasında değil cnm
hani gözü korkar da bir iki de sürünür belki aklıbaşına gelir

aklının basına bu yolla mı gelmesı gerekıyor kızlar ya
normal mi bu sizce
bu adlıyeye verılen 2. dılekce olacak demezler mı adama sız dalga mı gecıosunuz dıe
her kavgada anasının etegıne sıgınan bır adama ben nasıl guvenecegım
ıkı hafta once ct gunu bebek denemesı olmustu bılıosunuz
ınsallah dua edıom bısı yoktır

şimdi anladım canım valla ya onlar seneler olmuş birbirirlerinin zayıf noktalarını ezberlemiş olmları ve ona göre davranmaları gerekiyor bence tamam bi kavgadır olmuş ama bu kadar uzatmanın anlamı yok hele o adamın annesinin büyük olarak oğluna eve dönemsi gerktiğini iyi ve kötü günde karısının yanında olması gerektiğini söylemesi gerekir ama annasi tam tersini yapıyo nasıl bir anne bu anlamış değilim oğlunun yuvasını yıkmaya uğraşıyor..

insan moreli bozuk oldugunda hep olumsuzluklari dusunuyor ama sen onunla konusup sorunlarini hallletseniz bu sekilde dusunmezsin tabikidee

bilmiyorum cnm ya
bır gun degıl 3 gun degıl 10 gun degıl
15 gün oldu bana tavrı

belki bebek sahibi olma düşüncesi de değiştirir
bir söz vardır söz ile uslanmayanı etmeli tektir diye
tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir
o yüzden gözünü korkut diyorum ben diğer ark lar ne düşünür bilmem ama
eşin çok yanlış yapıyor dört duvar arasında yaşanılanlar hemen dışarı aktarılmamalılmaz:

ct gunu annesını gordum carsıda arkamdan seslendı ben gormemıstım ayak ustu yarım saat konustuk
düzelmedi mi aranız hala dedı,her gece dedım sıze gelıo nasıl duzlesın dedım.e sinirli şimdi sana dıo .sen hıc dedım evıne gt demıomuusn bı çıkışsan dedım sızen yuz buluo dedım.bize gelmıo dıo dısarda arkadaslarıyla oturuomus dıo bıze bı ugruyor dıyo snr son otobusle de donuyor eve dıyor:))
çok güzel dedim ben de
ben sıkıldım artık haberın olsun dedım annesıne e çekme tabı ya artık kımse kımseyı cekmıo dedi:)
dün mişan varmıs aradı kaynanam geleceksın dımı dedı koca yok piyasada dedım nişana nasıl geleyım

e çekme artık kimse kimseyi çekmiyo haa
ne biçim anne bu ya
valla herşey kaynanada bitiyor oğlunna nasihat verse kulağını cekse başına bunlar gelmez

kavga edıoz mesela arıycam babanı gelsın alsın senı
ayrılalım olmuyor
anasını arıo hemen
ablası var sehır dısında onu arıo herkese yayıyor
anası da tüm akrabalara anlatıo

e çekme artık kimse kimseyi çekmiyo haa
ne biçim anne bu ya
valla herşey kaynanada bitiyor oğlunna nasihat verse kulağını cekse başına bunlar gelmez

kaydirigubbakcemileevet boyle dedı bana kaydirigubbakcemile3
nasıhat falan verdıgı yok
oğlunun hakaretlerını bagırmalarını gerı donusu olmayan laflarını anlattım
sinirle sölemişti diyor
ya da e sen ne dedın de soyledı dıyor
ne demek ne dedın dedım ben namusuna laf mı getırdım kocamı mmı aldattım
dedım ben de

iyilikk canimm senden naberr bebek nasill bulantilar gectimii iyisindir insallah

bende iyiyim canım annemdeyim oturuyoruz kız kardeşimle bebeğim iyidir inş görmeyeli iki hafta oldu daha iki hafta daha var 7 mayısta randevum bulantılarım geçti çok şükür iştahım arttı senin oğluşun nasıl çok tekme atıyomu..

koydum zaten mesaj attım ayrılmak ıstedıgımı soyledım

peki o nededi ece çok kötü bi durum ya gerçekten çok üzülüyorum senin için ama inş düzelir ya :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…