Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bişi demedı kocam cvp yazmadı
korkuyor ayrılmaktan gecen ıstemıyorum senı dedım
dudakları tıtredı odadan cıktı
albumde resmımız var

o nasıl söz ya kimse kimseyi çekmiyor sende çekme denirmi böyle nasıl anne ya anlamadım insan kendi elleriyle oğlunun yuvasını yıkarmı valla ececim sizin böyle olamınıza tek sebep kaynanan bence eşine iyi bi ders verilmesi lazım..

evt canim artik cok hareketlii eskiden esim hissetmiyordu ama rtik oda hissediyorr bende carsamba gidicem insallh doktora kalp atislarini dinlicemm cok merak ediyorum bende seninde buyumus bayaa

zaten kızlar kaynanam bu evlılıgın temelıne çomak soktu heplmaz:
balayında aradı takılarımı ıstedı sırf dedım derdı para olsun donunce verdım hepsini.ablası aradı babamı bosayacagız bız sızın kızı haberınız olsun dedı.o dilekçe olayından snr bız barısınca kardesı abısıne tel de na cabuk pes ettın sak abiicim boşa şunu gtsın dedı:)
kaynanam nısanlıyken evıme geldı gelin bak herseyın aldım ettım geldıgımde surat istemem ona göre dedı.haftasonları tatil günümüzde hep aradı bızı yanına cagırdı sabahın körunde karın gelmese de sen geleceksın dedı o çağırdı kocam gttı ben hep yanlız gecırdım haftasonlarımı.kaynanam perdelerını bıle bızım ona gıdeceğımız gun yıkıo kocam asıo perdelerı halılarını silkelıo anasının.evde 1 bekar kız var kaynanam genç hasta değil kayınpeder var.oğlan farklı bır ev kurdugunu anlayamadı bu salak kadının yuzunden.evlendık mevlut yaptı kaynanan evlılık için kendı veınde yaptı.benı çağırmadı sağdan soldan duydumkaydirigubbakcemile
kocam da cagırsa da gtmezdın kı dedı cıktı ısın ıcınden
offf daha neler çokdoluyum

beterin beteri dedikleri olsa gerekkk

beterin beteri dedikleri olsa gerekkk

:)) kocam işte bu davranıslar karsısında cok arada kaldı
ama genelde ezılen ben oldum yanlıs anladım oldum
fesat düşünüosun dedı kocam
huysuzsun dedı
kaynanam bana takıntılı der hep kocam da demeye basladı
kocam kaynanamlara gıder gelır
bana sormadan pat ben 100 bın lıra kredı cekecem der
babasıyla ıs yapmayı düşünüo
ne krdedısı dememle kavga baslar daha sormamla yanı

konusmakla halolabilcek gibi durmuyor sorunlarr gercekten baya birikmissin canim ya insallah duzelir herseyy kocanda cok bencilmis yanii o hala anasinin evinden krtulup bi aile oldugunu anlyamamis olanda hep biz kadinlara ouyor..kadin oldugumuz icin hep susmak zorunda kaliyoruzz ezilen biz oluyoruz horozlananda onlar oluyor maleseff

evet ben hep sustum çnk ben de konusunca olay daha buyuyor bagırıo kocam
ama susmama ragmen olmuyor ailem benı susup pusayım bır gelsın kafama vursun dıye okutup buyutmedı

benim oğlum durup dururken böle demez böle davranmaz mutlaka bişi olmuşutr der oğlu naparsa ama naparsa yapsın.bu da benim ki:)

eşine msj mı çektin ece ayrılalım die.okudum azcık geçmişi ama.cvp vermedimi peki hala

vermedı canım(

anlamaya çalışsam da boş bu sizin dünyanız.ama bu kadar büyütülecek ne var aanlamadım.ama tahminim bu duruma gelmeniz sadece yaşadığınız son olaydan dolayı değil.belki bişiler birikti ve patlama oldu

tabıkı bıkerede olan değil
kaynanam sağolsun hepsınde parmagı var
kocam da saf çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…