bende iyiyim canım annemdeyim oturuyoruz kız kardeşimle bebeğim iyidir inş görmeyeli iki hafta oldu daha iki hafta daha var 7 mayısta randevum bulantılarım geçti çok şükür iştahım arttı senin oğluşun nasıl çok tekme atıyomu..
peki o nededi ece çok kötü bi durum ya gerçekten çok üzülüyorum senin için ama inş düzelir ya :sinifsinif:
ct gunu annesını gordum carsıda arkamdan seslendı ben gormemıstım ayak ustu yarım saat konustuk
düzelmedi mi aranız hala dedı,her gece dedım sıze gelıo nasıl duzlesın dedım.e sinirli şimdi sana dıo .sen hıc dedım evıne gt demıomuusn bı çıkışsan dedım sızen yuz buluo dedım.bize gelmıo dıo dısarda arkadaslarıyla oturuomus dıo bıze bı ugruyor dıyo snr son otobusle de donuyor eve dıyor:))
çok güzel dedim ben de
ben sıkıldım artık haberın olsun dedım annesıne e çekme tabı ya artık kımse kımseyı cekmıo dedi:)
dün mişan varmıs aradı kaynanam geleceksın dımı dedı koca yok piyasada dedım nişana nasıl geleyım
bende iyiyim canım annemdeyim oturuyoruz kız kardeşimle bebeğim iyidir inş görmeyeli iki hafta oldu daha iki hafta daha var 7 mayısta randevum bulantılarım geçti çok şükür iştahım arttı senin oğluşun nasıl çok tekme atıyomu..
peki o nededi ece çok kötü bi durum ya gerçekten çok üzülüyorum senin için ama inş düzelir ya :sinifsinif:
o nasıl söz ya kimse kimseyi çekmiyor sende çekme denirmi böyle nasıl anne ya anlamadım insan kendi elleriyle oğlunun yuvasını yıkarmı valla ececim sizin böyle olamınıza tek sebep kaynanan bence eşine iyi bi ders verilmesi lazım..
zaten kızlar kaynanam bu evlılıgın temelıne çomak soktu heplmaz:
balayında aradı takılarımı ıstedı sırf dedım derdı para olsun donunce verdım hepsini.ablası aradı babamı bosayacagız bız sızın kızı haberınız olsun dedı.o dilekçe olayından snr bız barısınca kardesı abısıne tel de na cabuk pes ettın sak abiicim boşa şunu gtsın dedı:)
kaynanam nısanlıyken evıme geldı gelin bak herseyın aldım ettım geldıgımde surat istemem ona göre dedı.haftasonları tatil günümüzde hep aradı bızı yanına cagırdı sabahın körunde karın gelmese de sen geleceksın dedı o çağırdı kocam gttı ben hep yanlız gecırdım haftasonlarımı.kaynanam perdelerını bıle bızım ona gıdeceğımız gun yıkıo kocam asıo perdelerı halılarını silkelıo anasının.evde 1 bekar kız var kaynanam genç hasta değil kayınpeder var.oğlan farklı bır ev kurdugunu anlayamadı bu salak kadının yuzunden.evlendık mevlut yaptı kaynanan evlılık için kendı veınde yaptı.benı çağırmadı sağdan soldan duydumkaydirigubbakcemile
kocam da cagırsa da gtmezdın kı dedı cıktı ısın ıcınden
offf daha neler çokdoluyum
beterin beteri dedikleri olsa gerekkk
:)) kocam işte bu davranıslar karsısında cok arada kaldı
ama genelde ezılen ben oldum yanlıs anladım oldum
fesat düşünüosun dedı kocam
huysuzsun dedı
kaynanam bana takıntılı der hep kocam da demeye basladı
kocam kaynanamlara gıder gelır
bana sormadan pat ben 100 bın lıra kredı cekecem der
babasıyla ıs yapmayı düşünüo
ne krdedısı dememle kavga baslar daha sormamla yanı
konusmakla halolabilcek gibi durmuyor sorunlarr gercekten baya birikmissin canim ya insallah duzelir herseyy kocanda cok bencilmis yanii o hala anasinin evinden krtulup bi aile oldugunu anlyamamis olanda hep biz kadinlara ouyor..kadin oldugumuz icin hep susmak zorunda kaliyoruzz ezilen biz oluyoruz horozlananda onlar oluyor maleseff
evet ben hep sustum çnk ben de konusunca olay daha buyuyor bagırıo kocam
ama susmama ragmen olmuyor ailem benı susup pusayım bır gelsın kafama vursun dıye okutup buyutmedı
haklisin canim ya insalllh halledersinn cok karisik bi durumm gercekten
kızlar kocam doktora ennesıyle gıdıo yaaaaaaaaaaaaaaaaaa düşünsenıeeee
lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
kaydirigubbakcemileevet boyle dedı bana kaydirigubbakcemile3
nasıhat falan verdıgı yok
oğlunun hakaretlerını bagırmalarını gerı donusu olmayan laflarını anlattım
sinirle sölemişti diyor
ya da e sen ne dedın de soyledı dıyor
ne demek ne dedın dedım ben namusuna laf mı getırdım kocamı mmı aldattım
dedım ben de
benim oğlum durup dururken böle demez böle davranmaz mutlaka bişi olmuşutr der oğlu naparsa ama naparsa yapsın.bu da benim ki:)
eşine msj mı çektin ece ayrılalım die.okudum azcık geçmişi ama.cvp vermedimi peki hala
ece cim eşin hala anne kuzusu cnm bnm ya onun boyundurugundan kurtulsa evliliğinde düzene girecek ama
anlamaya çalışsam da boş bu sizin dünyanız.ama bu kadar büyütülecek ne var aanlamadım.ama tahminim bu duruma gelmeniz sadece yaşadığınız son olaydan dolayı değil.belki bişiler birikti ve patlama oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?