Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

neyse kızlar yatıcam ben bıraz saolun destegınız için

bebegin cinsiyetii ne geciyor canim icindenn bi tahmin yapalimmm.....yakinda belli olur 12 haftada feln soyluyorlarr

içimden bir ses erkek diyor etrafımdakiler kız diyor hayırlısı ve sağlıklısı olsun da
bu hafta 9. haftanın içindeyim haftaya ikili test için gideceğiz
ozaman belli olur mu ki:)

bende çıkıyım az bende uzancam.sanki teolog değil biz hamileyiz:roflol:görüşürüz kızlar cnm sıkma canını hastalığının imtihan olduğu gibi bu da bir imtihan.inanıyorum sen bu imtihanı da başaracaksın

içimden bir ses erkek diyor etrafımdakiler kız diyor hayırlısı ve sağlıklısı olsun da

valla benim de aklımdan ilk kız geçti genelde çıkıyo cinsiyet tahminlerim.kendimle ilgilide yani ilk bebeğim içinde erk geçiyo içimden ALLAH sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin de gerisi önemli değil

:)
hadi bakalım kimlerintahimini doğru cıkacak valla senn ki de erkek olacak gibi geliyor venhar bana

10.haftada pek bilmiyorum ama cogunun ikili testte belli oluyor benimksi 12 haftadaydi benimde senin tikcerini pembe yapmisin kiz gecmistii ama kismet tabiki sagliki olmasi cok onemlii

10.haftada pek bilmiyorum ama cogunun ikili testte belli oluyor benimksi 12 haftadaydi benimde senin tikcerini pembe yapmisin kiz gecmistii ama kismet tabiki sagliki olmasi cok onemlii

farkında değilim meryem cim tickerin renginin pembe oldugunu şimdi fark ettim vallakaydirigubbakcemile3

farkında değilim meryem cim tickerin renginin pembe oldugunu şimdi fark ettim vallakaydirigubbakcemile3

benimde ilk hamile kaldigimda icimden hep kiz geciyordu kizim diyordum karnimi severken..ama sonra doktor erkek deyince esim cok sevindii oda hep oglum diyoduu istedigi olduu yanii

benimde ilk hamile kaldigimda icimden hep kiz geciyordu kizim diyordum karnimi severken..ama sonra doktor erkek deyince esim cok sevindii oda hep oglum diyoduu istedigi olduu yanii

meryemcim bnm eşim hep sağlıklı hayırlısı olsun filan diyor da bazen fark ediyorum erkek istiyor sanki
ekşi ve tuzlu yediğim için senn kızın olur dediler eşim hemen atladı ama biz netten baktık
belirtilere göre erkek çıkıyordu
hayırlısı bakalım

bende tuzlu eksi yedim tatli hamile kalamdan once cok yiyordumm ama ilk zamanlar hic yiyemedim midemi yakiyodu ama suan yine yemege basladim tatli canim cok istiyor ve tatli yedigimde bebis cok hareketleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…