tabıkı bıkerede olan değil
kaynanam sağolsun hepsınde parmagı var
kocam da saf çocuk
offf offf.ne yazdın sen msj da sadece ayrılmak istiyorum mu yazdın
kaynanalara kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoklava: klava:
konusalı gel yazdım bu ıs artık burda btsın dedım
nerde acaba eşin anasındamı ki...
ya ordadır ya da arkadaslarıyladır.
nerde olursa olsun umrum değil
önemli olan benım yanımda olmaması 2 haftadır
ya ordadır ya da arkadaslarıyladır.
nerde olursa olsun umrum değil
önemli olan benım yanımda olmaması 2 haftadır
bu gece gelecek ne de olsa yine msj ına cvp yazmamış ama sessiz de kalmaz elbet konuşursunuz artık enine boyuna
bu gece gelecek ne de olsa yine msj ına cvp yazmamış ama sessiz de kalmaz elbet konuşursunuz artık enine boyuna
bebegin cinsiyetii ne geciyor canim icindenn bi tahmin yapalimmm.....yakinda belli olur 12 haftada feln soyluyorlarr
içimden bir ses erkek diyor etrafımdakiler kız diyor hayırlısı ve sağlıklısı olsun da
bu hafta 9. haftanın içindeyim haftaya ikili test için gideceğiz
ozaman belli olur mu ki:)
valla benim de aklımdan ilk kız geçti genelde çıkıyo cinsiyet tahminlerim.kendimle ilgilide yani ilk bebeğim içinde erk geçiyo içimden ALLAH sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin de gerisi önemli değil
içimden bir ses erkek diyor etrafımdakiler kız diyor hayırlısı ve sağlıklısı olsun da
bu hafta 9. haftanın içindeyim haftaya ikili test için gideceğiz
ozaman belli olur mu ki:)
10.haftada pek bilmiyorum ama cogunun ikili testte belli oluyor benimksi 12 haftadaydi benimde senin tikcerini pembe yapmisin kiz gecmistii ama kismet tabiki sagliki olmasi cok onemlii
farkında değilim meryem cim tickerin renginin pembe oldugunu şimdi fark ettim vallakaydirigubbakcemile3
benimde ilk hamile kaldigimda icimden hep kiz geciyordu kizim diyordum karnimi severken..ama sonra doktor erkek deyince esim cok sevindii oda hep oglum diyoduu istedigi olduu yanii
meryemcim bnm eşim hep sağlıklı hayırlısı olsun filan diyor da bazen fark ediyorum erkek istiyor sanki
ekşi ve tuzlu yediğim için senn kızın olur dediler eşim hemen atladı ama biz netten baktık
belirtilere göre erkek çıkıyordu
hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?