Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bende tuzlu eksi yedim tatli hamile kalamdan once cok yiyordumm ama ilk zamanlar hic yiyemedim midemi yakiyodu ama suan yine yemege basladim tatli canim cok istiyor ve tatli yedigimde bebis cok hareketleniyor

ben de yeni yeni tatlı yemeye başladım bakalım ama bir ay nerdeyse yemedim çikolatayı agzıma bile sürmedim

Yine pazartesi ve gene iş teyiz biz yaaaaaaa kafamçokkarıştı mirmirmirmir
Dün lise arkadaşlarımla günüm vardı hepsinin ikişer cocuğu olmuş bir ben tekkkk le kalmışımm ayyyyyyyyyy ne kötü oldum .... :1shok:

sorma evet
senın yıne bitane var benim hiç yokkaydirigubbakcemile3
bıktım valla ben de bu iş olayından 3 gün tatil üstüne hiç çekilmiyorşakkıdı

siz yine c.tesi günleri çalışmıyosunuz. bizde o da yok 23 nisan gelmiş neyimize yine çalışıyoruz. bayramlar yılbaşı haricinde başka tatilimiz yok

siz yine c.tesi günleri çalışmıyosunuz. bizde o da yok 23 nisan gelmiş neyimize yine çalışıyoruz. bayramlar yılbaşı haricinde başka tatilimiz yok

ilk defa 23 nisanda bu sene çalışmadım:))
7 senedir hep çalısırdım
işe ilk girdiğim yıllar ct pazar full geldım akşamları da 9 a kadar çalışıodum

aman neyseki artık yenilere bıraktım yerimi
evet ct çalışmamak bayan ıcın çok avantajlı

bebek nasıl?

ÇOK ŞÜKÜR İYİ HERHALDE PERŞEMBE GÜNÜ DR GİDİCEM İNŞAALLAH HERŞEY YOLUNDADIR. KALP ATIŞLARINI DUYARSAK ÇOK RAHATLICAM

SEN NAPTIN EŞİNLE KONUŞTUN MU

yaman saliha dkupçu hepinize günaydın

günaydın cnm nasılsın bakalım

d_kupcu yine pazartesi ve gene iş teyiz biz yaaaaaaa
dün lise arkadaşlarımla günüm vardı hepsinin ikişer cocuğu olmuş bir ben tekkkk le kalmışımm ayyyyyyyyyy ne kötü oldum ....
ayyy cnm yaa kıyamam düşünme bu kadar allah verir elbet

saliha27 siz yine c.tesi günleri çalışmıyosunuz. Bizde o da yok 23 nisan gelmiş neyimize yine çalışıyoruz. Bayramlar yılbaşı haricinde başka tatilimiz yok

ayy zor valla allah yrd olsun

ÇOK ŞÜKÜR İYİ HERHALDE PERŞEMBE GÜNÜ DR GİDİCEM İNŞAALLAH HERŞEY YOLUNDADIR. KALP ATIŞLARINI DUYARSAK ÇOK RAHATLICAM

SEN NAPTIN EŞİNLE KONUŞTUN MU

yok canım konusmadım
gece geç geldı yıne
sabah maıl atmıs
günlerin nasıl geçiyor mutlumusun yazmış
birşey yazmadım cvp ben de

kalp atısları bu zamanda mı duyulmaya baslıyormuş

yok canım konusmadım
gece geç geldı yıne
sabah maıl atmıs
günlerin nasıl geçiyor mutlumusun yazmış
birşey yazmadım cvp ben de

kalp atısları bu zamanda mı duyulmaya baslıyormuş

ALLAH ıslah etsin canım ya inşaALLAH en kısa zamanda düzelir aranız.

6+4 olacak canım perşembeye kadar kişiye göre değişiyormuş bu tarihlerde görenlerde var geç olsun ama güç olmasın RABBİM sağlıcakla versin yeter ki

senin regl ne zaman

yaman saliha
bilmiyorum kızlar neden bukadar çok uzadı
sanırım eşim içinde çok şey biriktirmiş
ama ne olursa olsun ıkı haftadır eve geç geliyor ben çok mutusuzum
birde hala beni suçlar gbi baksanıza şuan mutlumusun yazıyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…