bende tuzlu eksi yedim tatli hamile kalamdan once cok yiyordumm ama ilk zamanlar hic yiyemedim midemi yakiyodu ama suan yine yemege basladim tatli canim cok istiyor ve tatli yedigimde bebis cok hareketleniyor
ben de yeni yeni tatlı yemeye başladım bakalım ama bir ay nerdeyse yemedim çikolatayı agzıma bile sürmedim
günaydın kızlaarr napıyonuzzzz
Yine pazartesi ve gene iş teyiz biz yaaaaaaa kafamçokkarıştı mirmirmirmir
Dün lise arkadaşlarımla günüm vardı hepsinin ikişer cocuğu olmuş bir ben tekkkk le kalmışımm ayyyyyyyyyy ne kötü oldum .... :1shok:
siz yine c.tesi günleri çalışmıyosunuz. bizde o da yok 23 nisan gelmiş neyimize yine çalışıyoruz. bayramlar yılbaşı haricinde başka tatilimiz yok
ilk defa 23 nisanda bu sene çalışmadım:))
7 senedir hep çalısırdım
işe ilk girdiğim yıllar ct pazar full geldım akşamları da 9 a kadar çalışıodum
aman neyseki artık yenilere bıraktım yerimi
evet ct çalışmamak bayan ıcın çok avantajlı
bebek nasıl?
yaman saliha dkupçu hepinize günaydın
ayyy cnm yaa kıyamam düşünme bu kadar allah verir elbetd_kupcu yine pazartesi ve gene iş teyiz biz yaaaaaaa
dün lise arkadaşlarımla günüm vardı hepsinin ikişer cocuğu olmuş bir ben tekkkk le kalmışımm ayyyyyyyyyy ne kötü oldum ....
saliha27 siz yine c.tesi günleri çalışmıyosunuz. Bizde o da yok 23 nisan gelmiş neyimize yine çalışıyoruz. Bayramlar yılbaşı haricinde başka tatilimiz yok
ÇOK ŞÜKÜR İYİ HERHALDE PERŞEMBE GÜNÜ DR GİDİCEM İNŞAALLAH HERŞEY YOLUNDADIR. KALP ATIŞLARINI DUYARSAK ÇOK RAHATLICAM
SEN NAPTIN EŞİNLE KONUŞTUN MU
Ece eŞİnle aran nasıl dÜzeldİnİzmİ cnm
yok canım konusmadım
gece geç geldı yıne
sabah maıl atmıs
günlerin nasıl geçiyor mutlumusun yazmış
birşey yazmadım cvp ben de
kalp atısları bu zamanda mı duyulmaya baslıyormuş
ı ıhh düzelmediiikafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?