ALLAH ıslah etsin canım ya inşaALLAH en kısa zamanda düzelir aranız.
6+4 olacak canım perşembeye kadar kişiye göre değişiyormuş bu tarihlerde görenlerde var geç olsun ama güç olmasın RABBİM sağlıcakla versin yeter ki
senin regl ne zaman
yaman saliha
bilmiyorum kızlar neden bukadar çok uzadı
sanırım eşim içinde çok şey biriktirmiş
ama ne olursa olsun ıkı haftadır eve geç geliyor ben çok mutusuzum
birde hala beni suçlar gbi baksanıza şuan mutlumusun yazıyor bana
Cnm konuyu bilmiyorum ama inşallah bir an önce düzelir.
Uzaklık büyüdümü düzeltmesi zor oolur cnm ya bilmiyorumkismile
yaman saliha
yaman saliha
CNM DEDİĞİN GİBİ NE ÇOK ŞEY BİRİKTİRMİŞ EŞİN BÖLE BİRDE NOLMUŞTA BU KADAR UZATIYO Kİ
CNM ÜZMEK İSTEMEM AMA GEÇ SAATTE GELDİĞİNE GÖRE Bİ HALTLAR KARIŞTIRMIYODUR DİMİ BU NE BÖLE YA GEÇ GELMELER FİLAN
SEN VARYA EVE GİDİNCE Bİ BARDAK SUYA NAS VE FELAK SURELERİNİ OKU VE ONUN İÇMESİNİ SAĞLA BELKİ NAZARA GELMİŞ OLABİLİRSİNİZ
ALLAH ISLAH ETSİN CNM BAŞKA SEBEP VARMI PEKİ BU KADAR KIZDIRAN ONU :sinifsinif:
cnm sen sakın maillerine cevap verme hatta sus
bazen en güzel cevap susmaktır
sessiz kalmak bence çözüm değil oturup etraflıca konuşmanız lazım 32 yaşında adam çocukda değil ki. yaptığı gerçektende çok saçma nasıl dayanıyosun sen. seven insan bu kadar yapmaz. tamam hadi demiştir ecenin burnu sürtsün biraz uzak durayım ama bu kadar da olmaz ki 2 hafta az zaman dilimi değil. bu erkekleri anlamak geçekten çok zor. RABBİM yardımcın olsun canım inşaALLAH en kısa zamanda aklı başına gelir
evet tek amacı benim burnumu sürttürmek bana ceza vermek aklı sıra bend e öyle düşünüyorum.Ama bu yaptıgı cocukça ve böyle yaparak bana ilersi için ipuçları veriyor.Ben ilerde nasıl güveneceğim ona???
Yine kızınce beni günlerce bırakıp gidecek mi
saol canım
offf bu topikte hep beni dinler oldu
evet tek amacı benim burnumu sürttürmek bana ceza vermek aklı sıra bend e öyle düşünüyorum.Ama bu yaptıgı cocukça ve böyle yaparak bana ilersi için ipuçları veriyor.Ben ilerde nasıl güveneceğim ona???
Yine kızınce beni günlerce bırakıp gidecek mi
saol canım
offf bu topikte hep beni dinler oldu
yok canım konusmadım
gece geç geldı yıne
sabah maıl atmıs
günlerin nasıl geçiyor mutlumusun yazmış
birşey yazmadım cvp ben de
kalp atısları bu zamanda mı duyulmaya baslıyormuş
ÇOK ŞÜKÜR ıYı HERHALDE PERŞEMBE GÜNÜ DR GıDıCEM ıNŞAALLAH HERŞEY YOLUNDADIR. KALP ATIŞLARINI DUYARSAK ÇOK RAHATLICAM
SEN NAPTIN EŞıNLE KONUŞTUN MU
ilk defa 23 nisanda bu sene çalışmadım:))
7 senedir hep çalısırdım
işe ilk girdiğim yıllar ct pazar full geldım akşamları da 9 a kadar çalışıodum
aman neyseki artık yenilere bıraktım yerimi
evet ct çalışmamak bayan ıcın çok avantajlı
bebek nasıl?
Yine pazartesi ve gene iş teyiz biz yaaaaaaa kafamçokkarıştı mirmirmirmir
Dün lise arkadaşlarımla günüm vardı hepsinin ikişer cocuğu olmuş bir ben tekkkk le kalmışımm ayyyyyyyyyy ne kötü oldum .... :1shok:
bende çıkıyım az bende uzancam.sanki teolog değil biz hamileyiz:roflol:görüşürüz kızlar cnm sıkma canını hastalığının imtihan olduğu gibi bu da bir imtihan.inanıyorum sen bu imtihanı da başaracaksın
CNM HAKKATEN ÇOK SAÇMA OLMUŞ BU KADARI DA YA
NE O ERGENLİKTEKİ DELİKANLIMI TRİP YAPIYO GEÇ GELİYO MADEM AMACI BURUN SÜRTMEK SÜRTÜYODA AMA ALLAH İYİ GETİRMEZ ONA Bİ GÜN ONUNDA SÜRTÜLÜR GÖRÜR GÜNÜN ÜZME KND ELBET DÜZELECEK HATTA ŞIMARIKLIK YAPIYO BENCE SENDE TAKMA
DAHA ÖNCE YAPTIMI BÖLE BİŞEY
BU SÜRE ZARFINDA KONUŞTUNUMU HİÇ BU BÖLE OLMAZ DİYE
HATTA SENDE Bİ AKŞAM EVE GİTME BAKALIM NAPCAK OZAMAN TLF KAPA ULAŞAMASIN SANA GİT AİLENDE VEYA BAŞKA BİRİNDE KAL.
AYY BNDE ÇOK SİNİRLENDİM HAAA senağlama
eğerki canım sormamızdan sıkılıyosan sormayalım. ALLAH yardımcın olsun.
hadi bakalım en kısa zamnda hayırlısı ile duyarsın inş. bebiş sesini :Saruboceq::Saruboceq:
ii ne güzel işte tatil yapmışsındır kafanı dinlemişsindir ..
hey ALLAHIM ..konuda hala gelişm yok herhalde .dün bayağı sohbet etmişsiniz hepsine bakamadım ama gelişme yok galiba ..neyse sıkma canını düzelir inş..opuyorumnanaktan
sen sadece teologu diyorsun ..ben herkes gibi hamileyim iimi ..hepsinin heyecanını ayrı ayrı hiseediyorum ...:kedi:
eveeett herkese günaydınlar ...umarım tatiliniz ii geçmiştir. tatil olmayanlar da umarım çok sıkılmamıştır ...geri sayfaları okuyunca kendi tatilimi anlatsammı diye düşündüm ..size ayıp olmasın ..:kedi:
neyse anlatayım bari :kedi:
valla gezdik tozduk yedik içtik ..herşey güzeldi ..tur grubu uyumlu idi ...çok yorulduk ama güzel oldu ...
önce abanta gittik ..abant gölü güzel ama etrafı berbat ...hiç geliştirmemişler ..bu kadar gidilen bir yer olmasına rağmen yatırım sıfır ..göl etrafı resmen rezil ...oturmaya bile bir bank yok doğru dürüst..yolları deseniz çok bozuk ..gölün içinde yürüyemiyorsunuz çünkü aynı yolu araçlar da kullanıyor ve yürürken yol bozuk olduğundan üstünüz başınız araçların tozuyla doluyor ...abantı çok gelişmemiş ve mahrum bırakılmış gördüm ..çok farklı bir abant bekliyordum beklediğim abantı bulamadım ..etrafındaki otellerin geceliği 150 den başlıyor ama o paray ıverip de gitmeye değmez ..çünkü otellerin hiçbir özelliği yok ..yerleri ii değil ..sıradanlar yani..o paraya değmez ...bir de o parayı verip abantta da pek bir şey yapamazsınız ..
sünnet gölüne gelince çok güzel doğal bir göl ..abanta göre çok daha iiçevre düzeni var ..yeri çok sakin ..hoş bir yer ...ama abant ve çevresinde yollar çok bozuk ..arabayla gidemezmişim onu anladım ..gitsek kalacak yer bulamazdık ..en iisi turla gitmekmiş ..
mudurnu göynük tarafları tamamen tarih kokuyor ..ama sadece göynük gelişmiş yatırım yapılmış bir yer ...diğerlerine yatırm sıfır köhne kalmış ...ama tarihi dokusu insanı çok etkiliyor ...
konaklar filan çok hoş ...ev yerine konak mı alsam diye bile düşündüm yani ..o derece etkiledi beni kaydirigubbakcemile3
otelimiz çok güzeldi ..yemekler açık büfeydi ..tam ormanın arasında bir oteldi .o civardaki bence en ii otel ..arkasında küçük bir gölet vardı ...içeride şömine vardı..akşam yemeğinde canlı müzik vardı ..yemekten sonra da canlı müzik devam etti ..tüm düğün havalarını çaldılar ...herkes oynadı eğlendi ...çok ii idi yani hizmet ..bir de otele girerken davullu zurnalı karşılandık ..yöresel kıyafetler içerisinde yöre halkı yöre oyununu oynadı ...çok güzeldi..götnükün insanı bir numara yaaa..o kadar sıcaklardı ki anlatamam ..yöresel şiveleri kıyafetleri misafirperverlikleri çok hoştu ...gerçekten ilçelerini tanıtmaya büyük bir özen gösterdikleri belli ve hizmet süper ...
ormanın içinde bir otelde uyanıp orman kokusunu almak harika idi ..çok ii geldi ...
çok dolaştık çok yorulduk ama değdi ..bir çok yer gördük ..farklı insanlarla tanıştık ...
şuanda yorgunluktan ayakata duracak halim yok ama iiki gitmişiz diyorum
aklıma gelenler bunlar ..tam 40a yakın foto ekledim albüme ..gezi fotolarıma bakmak isteyenelre duyurulur ...
ben sıkılmıyorum rahatlıyorum
siz okumaktan sıkılıyorsanız ben yazmayayım
ben eve gtmessem bidaha dönmem o eve,
ben de çok sinirliyim yine mail atmış bana sana okadar çok kızıyorum ki yazmış
bana bukadar tavır alması için ne yapmam gerekıo anlamadım carcar konusan bir tip de değilim ama
evliliğimi,zin temelinde sağolsun annesının cok emeklerı var
senin için özel olmuyorsa anlat rahatlarsın olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?