Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canım sinirlenme
sakin ol

aileleri bazı erkekler için malesef evliliğnden önce gelıo
öyle değil deseler de bunu hissettiriyorlar işte
benzer durumları ben de yasadım

üzme canını

kendimi kötü hissediyorum yaa ben bu hayvana çocuk verebilmek için hastane doktor dolaşırken yok ama ailesi isteyince neler oluyo fizana gidicek

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden azcık bende güleyim noluyyyyy delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kendimi kötü hissediyorum yaa ben bu hayvana çocuk verebilmek için hastane doktor dolaşırken yok ama ailesi isteyince neler oluyo fizana gidicek

sen de aynısını yap ona ..ona değer verme ailen için çabala kaydirigubbakcemile3 kısasa kısaskaydirigubbakcemile3

işte sen şimdi bak benımle dr a bile gelmedin ama kardesın için bunu bunu yaptın dersen sen kötü olacaksın cnm
ne kadar art niyetli olacaksın fesat olacaksın güzellikle bile söylesen
hatta onu kıskanıo olacaksın
oysa sen eşinin ayrım yapmasından şikayetçisin ama o bunu anlamayacak
ben dr a gideceğim zaman eşim cuma yoğun gün die benle gelmedi.
cuma kesınlıkle ızın alamam dıodu
ama dedesının tansıyonu yukselmıs 90 yasında dedesi hastaneye götürüp serum takmıslar dedenın iyi oldugu haberını almamıza ragmen kocam hopppp 1 bucuk saatlık yolu gitti.günlerden de cumaydı

ee bu kadar önemli madem sülaleleri neden evlenip bizim hayatımızı mahfediyo bu yaratıklar

ee bu kadar önemli madem sülaleleri neden evlenip bizim hayatımızı mahfediyo bu yaratıklar

canım evlendikten sonra anladım ben sülalelerinin değerli oldugunu
kocam evlenmeden önce anası bile aramazdı oğlunu var mmı yok mu belli değildi,

sen sakın ol bak ben çok sakınım-tatlicadiarzu-

kendimizi çatlatıcaz haklısın bide kıskanç dicek oooo kavgaya bak sessizde kalamam mümkün değil gülmez yüzüm:gitme: of yaaaa

sessiz kalsan içine atacaksın
sessiz kalmasan cadı olacaksın
bir surat assan kırk yılda bir adın herseye surat asana çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…