robot kızzzz bi el at şu işekaydirigubbakcemile5
robot kızzzz bi el at şu işekaydirigubbakcemile5
canım sinirlenme
sakin ol
aileleri bazı erkekler için malesef evliliğnden önce gelıo
öyle değil deseler de bunu hissettiriyorlar işte
benzer durumları ben de yasadım
üzme canını
:jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: delikafadulden
kendimi kötü hissediyorum yaa ben bu hayvana çocuk verebilmek için hastane doktor dolaşırken yok ama ailesi isteyince neler oluyo fizana gidicek
ay yaman sen de beni güldürdün yaaaaalkisalkisalkis
kendimi kötü hissediyorum yaa ben bu hayvana çocuk verebilmek için hastane doktor dolaşırken yok ama ailesi isteyince neler oluyo fizana gidicek
KIYAMAM SENİ FENA KIZDIRMIŞ KOCAN CNM YAA :gitme:
sen de aynısını yap ona ..ona değer verme ailen için çabala kaydirigubbakcemile3 kısasa kısaskaydirigubbakcemile3
sen de aynısını yap ona ..ona değer verme ailen için çabala kaydirigubbakcemile3 kısasa kısaskaydirigubbakcemile3
YOK ARTIK BUNU SEN Mİ YAZDIN HANİ ÇABA HANİ UĞRAŞ HANİ FEDAKARLIK lülülülülülü :roflol:
ne yapıcam benbenneyaptımki
işte sen şimdi bak benımle dr a bile gelmedin ama kardesın için bunu bunu yaptın dersen sen kötü olacaksın cnm
ne kadar art niyetli olacaksın fesat olacaksın güzellikle bile söylesen
hatta onu kıskanıo olacaksın
oysa sen eşinin ayrım yapmasından şikayetçisin ama o bunu anlamayacak
ben dr a gideceğim zaman eşim cuma yoğun gün die benle gelmedi.
cuma kesınlıkle ızın alamam dıodu
ama dedesının tansıyonu yukselmıs 90 yasında dedesi hastaneye götürüp serum takmıslar dedenın iyi oldugu haberını almamıza ragmen kocam hopppp 1 bucuk saatlık yolu gitti.günlerden de cumaydı
sen susacaksın canım kocanı sevıyorsan bunu eşine söylediğnde sana sorun çıkartmaya bayılıyorsun diyecek emin ol
ee bu kadar önemli madem sülaleleri neden evlenip bizim hayatımızı mahfediyo bu yaratıklar
kendimizi çatlatıcaz haklısın bide kıskanç dicek oooo kavgaya bak sessizde kalamam mümkün değil gülmez yüzüm:gitme: of yaaaa
sen sakın ol bak ben çok sakınım-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?