Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

rorbot gecmis olsunn canim allah acil sifalar versinn....

kizlar nasilsiniz ece nasilsinn gece uykuu tuttmadii beni telefondan nete girip yazini okudum acikcasii cok begendimm cokta duygulandimm gercek bi hikaye olmaii dahada etkileyicii sana telden cvp yazmistimm ama yollayamadan yanlislikla ciktimmm ayni seyelri yazmakta zor geldii i

canım ıyıyım sen nasılsın
bir ses etsen yeter diye baslıgı olanı mı okudun
gerçek evet benım yasadıgım bir anda kaleme aldıgım bır yazı
kaydirigubbakcemile5

Yemeğimi yedim geldimmmmmmmmmm cokacimcoook delikafadulden

geçmiş olsun sana da ..sağolasın bu arada ..umarım herşey yoluna girer ..herşey gönlünce olur :Saruboceq:

canım ıyıyım sen nasılsın
bir ses etsen yeter diye baslıgı olanı mı okudun
gerçek evet benım yasadıgım bir anda kaleme aldıgım bır yazı
kaydirigubbakcemile5

evet canim o yazinn bana kendi dedemi hatirlattii.onu her aradigimda dedecigim bisey istermisin paran felan varmi diye sordugumda oda bana hep sorman yeter bi tekte sen soruyosunn kendi cocuklarim bile sormuyor diyoo hepp oyuzden cok duygulandim...bide babaannem var tam 3 senedir felclii yatiyorr en acisida hafizasi gelip gidiyor gecen sene izne gittigimde izin boyunca her gitmemde beni hic tanimadii..takii son gun vedalasmaya gittim kapidan girer girmezz,ellerini acti bana yavrum senmi geldii dedii aglamaya basladii o aci bi durum yatalak olmasii ve bizi tanimamasii,benim dugunumdem 3 hafta sonra hastalandi biz geri donmustuk buraya beyinkanamasi gecirdii.sankii benimde evlenmemi gormek icin direnmis gibiydii...ben evden gelin ciktigim anda kameralar cekmis babaannemi gorumceme aglayarak..artik o size emanett kara guzuma iyii bakinn diyorr ve tum cdlerin sonundada kameraman ikisini cekmis elele tutmuslar dedemle ve SON yaziyorduu,:çok üzgünüm::çok üzgünüm:,,,,,,,,,,,,rabbimm ona yardim etsinn insallahhh cok zor ellerinde buyudugun insani her gitmende o sekilde gormekk ve iki yaslii dedem kendine bakmaya dermani yokken simdi babannemede bakiyorr ahh ahhh hayatt isteee,,,,,,,,,

ay canım benim yaaaa hayat işte napacaksın böyle duurmlar olabiliyor arada(((
kameranın sonu da duyguluymuş hakıkaten
benim öz dedelerim bana hiç yavrum demedi o bakımdan hiç tanımadığım birinden bu lafları duymak çok duygulandırdı beni

evet cok kotu oluyorum her izledigimde son gorusuum onu ayaktaa...okadar aglamislardikii ben ikinci torunlariyimm dedemlerin ilk evlenen kuzenim erkektii ailenin ilk gelini olmustumm evden cikisim cok felakettiiii...sen adet oldunmu canimm.....bugun esimin dogum gunuu ona pasta siparisi vermistim gecen hafta aksam doktordan cikista alcam ama haberi yok biseylerde almak istiyorum bana diyorki sen hic benim dogum gunumu bu sekilde kutlamazdin dedii ama bilmiyorkii aksama supriz yapicamm....ise gitmedi sansima yoksa baska planlarim vardii....

kizlar benim doktor kontrolum var bugun bebegimi gorucemm oyuzden cikmam lazimm dua edin bebisim iyii olsunn onu gorucem cok heycanliyimm..hepinizi optumm gorusuruz kolayy gelsin hepinizeee

MERYEM ; YAMAN ; BAT

hepinize çok teşekkür ederim kızlar beni hatırlamanıza çok sevindim:)
bakalım işte testler araştırmalar ; koşturmaca başlayacak... inşallah hayırlısı olur... güzel haberlerle gelirim inşallah...
öptüm hepinizi....

ben de hatırladım ulennn kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

hatirlamazmiyiz canimm merak ediyoruzz senii herzaman girmiiyosunn allah yardimcin olsun insallahhh jayaninda bebisi dogduu umutluyuzunda dogmus olmasi lazim o daha sonra girmedii benim bebisimde buyuyorr darisii insallahh seninn basina canimmm

Eee kızlar napıyonuz bakııımmm

robot eŞın ne amelıyatı olkcak dedım cvp vermedın Çenebaz

AYY KIYAMAM CNM YA ALLAH KOLAYLIK VERSİN
BENDE KIL DÖNMESİ AMELİYATI OLDUM KUYRUK SOKUMUNDAN ÇOK ZOR İŞ WALLA :uhm:

bence de zor ..inş. çok zor olmaz da bir an önce kalkar ayağa ...
yaaa size bir şey soracağım ...ben gerginlik yaratıcı birimiyim allah aşkına ..
azize başka topic açmış oraya uğradım sitem ettim bizim topiği unuttun diye ...birisi benim hakkımda şöyle yazmış ...
Canım o arkadaşa arada bende denk geliyorum başka topiklerde...Biraz değilde bir hayli ben bilmişlerdenim...Heryerde bu durumla eleştiri alıyor yani gerginlik yaratmış oluyor o nedenle kendine o adı takmıştır...

bir topic açıyorlar ..benim fikirlerim diğerlerinden farklı olunca eleştirmeye kalkıyorlar ..sonra da adım gerginlik yaratıcı oluyor ..insanlar gerçekten doğruları söyleyenleri sevmiyorlar yaa ...illaki hep onların istedikleri gibi olacaksın ..herkes aynı düşünmek zorunda sanki hayret bir şey yaaa ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…