rorbot gecmis olsunn canim allah acil sifalar versinn....
kizlar nasilsiniz ece nasilsinn gece uykuu tuttmadii beni telefondan nete girip yazini okudum acikcasii cok begendimm cokta duygulandimm gercek bi hikaye olmaii dahada etkileyicii sana telden cvp yazmistimm ama yollayamadan yanlislikla ciktimmm ayni seyelri yazmakta zor geldii i
canım ıyıyım sen nasılsın
bir ses etsen yeter diye baslıgı olanı mı okudun
gerçek evet benım yasadıgım bir anda kaleme aldıgım bır yazı
kaydirigubbakcemile5
benim nie haberim yok:umursamaz::dilcikar:
googleye gir yaz
bir ses etsen yeter
yaz
,lk sitedeki yazıyı oku:1hug:
selam kızlar epeydir yoktum..nabersiniz hepiniz ??yeniler var mı ? eskilerden olanlar beni hatırlayanlar var mı ???? ben epey girmedim şimdi minik ve yeni bir haberle gireyim aranıza dedim :)
hafta sonu ankaraya gittik. maya tüp bebek merkezine . orda bütün uygulamalar vs ile ilgil bilgi aldık. karar vermiş gibiydik ankarada olmasını istiyorduk. ama ist. da olması daha doru diye düşündük. her hangi bir komplikasyonda ankaraya gitmek zor olacak ani müdehale gerekecek şeyler olabilir diye düşündük o nedenle ist. da arştırma yapmaya karar verdik. epey yoğun bir araştırma trafiğinden sonra dün umut tüp bebek merkezine gittik eşimle birlikte.
eşimin bir değerinde sıkıntı gördü doktor . test istedi. perşembe yada cuma günü o değer istediği gibi çıkar ise hemen başlayacağız cmt günü tedaviye :)
eğer istediğinden düşük çıkar ise ; eşim en az 3 aylık bir tedaviye başlayacak . onu beklemek durumunda olucaz. neticede değişme olacak ise başlayacağız.
şu anda durumumuz bu..doktorun tutumu hoşumuza gitti ama aklımıza da sorular geldi ....
*** değer değişebilecek bir şey ise neden ankaradaki hemen tüpe başlamaya planlama yaptı ????
*** değer değişmeyecek bir şşey olabilir mi ki ? bir de ürologa vs gitmemiz ; para harcamamız için mi yönlendirme yaptı...
*** yoksa tamamiyle iyi niyetle eğer değer değişecek ise şansımız dediği gib daha da artsın diye mi bu tedaviyi görmek yapmak istedi ????
artık bu iş ticari kaygıyla yapıldığından ister istemez şüpheci yaklaşıyoruzzz....
rorbot gecmis olsunn canim allah acil sifalar versinn....
kizlar nasilsiniz ece nasilsinn gece uykuu tuttmadii beni telefondan nete girip yazini okudum acikcasii cok begendimm cokta duygulandimm gercek bi hikaye olmaii dahada etkileyicii sana telden cvp yazmistimm ama yollayamadan yanlislikla ciktimmm ayni seyelri yazmakta zor geldii i
canım ıyıyım sen nasılsın
bir ses etsen yeter diye baslıgı olanı mı okudun
gerçek evet benım yasadıgım bir anda kaleme aldıgım bır yazı
kaydirigubbakcemile5
evet canim o yazinn bana kendi dedemi hatirlattii.onu her aradigimda dedecigim bisey istermisin paran felan varmi diye sordugumda oda bana hep sorman yeter bi tekte sen soruyosunn kendi cocuklarim bile sormuyor diyoo hepp oyuzden cok duygulandim...bide babaannem var tam 3 senedir felclii yatiyorr en acisida hafizasi gelip gidiyor gecen sene izne gittigimde izin boyunca her gitmemde beni hic tanimadii..takii son gun vedalasmaya gittim kapidan girer girmezz,ellerini acti bana yavrum senmi geldii dedii aglamaya basladii o aci bi durum yatalak olmasii ve bizi tanimamasii,benim dugunumdem 3 hafta sonra hastalandi biz geri donmustuk buraya beyinkanamasi gecirdii.sankii benimde evlenmemi gormek icin direnmis gibiydii...ben evden gelin ciktigim anda kameralar cekmis babaannemi gorumceme aglayarak..artik o size emanett kara guzuma iyii bakinn diyorr ve tum cdlerin sonundada kameraman ikisini cekmis elele tutmuslar dedemle ve SON yaziyorduu,:çok üzgünüm::çok üzgünüm:,,,,,,,,,,,,rabbimm ona yardim etsinn insallahhh cok zor ellerinde buyudugun insani her gitmende o sekilde gormekk ve iki yaslii dedem kendine bakmaya dermani yokken simdi babannemede bakiyorr ahh ahhh hayatt isteee,,,,,,,,,
ay canım benim yaaaa hayat işte napacaksın böyle duurmlar olabiliyor arada(((
kameranın sonu da duyguluymuş hakıkaten
benim öz dedelerim bana hiç yavrum demedi o bakımdan hiç tanımadığım birinden bu lafları duymak çok duygulandırdı beni
MERYEM ; YAMAN ; BAT
hepinize çok teşekkür ederim kızlar beni hatırlamanıza çok sevindim:)
bakalım işte testler araştırmalar ; koşturmaca başlayacak... inşallah hayırlısı olur... güzel haberlerle gelirim inşallah...
öptüm hepinizi....
MERYEM ; YAMAN ; BAT
hepinize çok teşekkür ederim kızlar beni hatırlamanıza çok sevindim:)
bakalım işte testler araştırmalar ; koşturmaca başlayacak... inşallah hayırlısı olur... güzel haberlerle gelirim inşallah...
öptüm hepinizi....
Eee kızlar napıyonuz bakİİİmmm
robot eŞİn ne amelİyatı olkcak dedİm cvp vermedİn Çenebaz
basur ameliyatı olacak yaman görmedim sorduğunu
AYY KIYAMAM CNM YA ALLAH KOLAYLIK VERSİN
BENDE KIL DÖNMESİ AMELİYATI OLDUM KUYRUK SOKUMUNDAN ÇOK ZOR İŞ WALLA :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?