günaydın
sıkma canını böyle şeylere boşver kim ne derse desin
arada bir iki saat izin alıp gtme ımkanın yok mu cnm
günaydın canım. ben 6+3 oldum bende bile çok hafif bulantı var. bulantılar genelde 6. haftadan sonra başlıyormuş canım. yani senin midenin bulanmaması filan gayet normal ben keseyi gördüm bende yine tık yoktu son 3 günden beri şiddetli dahi değil bulantılarım var ama beni çok zorlamıyor. bende de halsizlik var. neden o kadar uzun zamana vermiş ki. ben ilk kan testi yaptırdım 197,80 çıktı dr 10 gün sonra gel bakalım tekrar dedi ben dayanamadım 1 hafta sonra gittim değerim 2.463 olmuştu ve keseyi görmüştük. bence sende bekleme hiç değilse git keseyi gör rahatla daha sonraki haftalarda da kalp atışını duyarsın canım. İnşaALLAH herşey normaldir. bende yarın gidicem inşaALLAH kalp atışlarını duyarım canım.
gunaydın cnm nbr
iyi değilim akşam çok fena kavga ettik gözlerim balon gibi işe geldim nasıl biticek koca gün bilmiyorum
iyi değilim akşam çok fena kavga ettik gözlerim balon gibi işe geldim nasıl biticek koca gün bilmiyorum
kızın çok tatlı maşallah
saliha günaydın canım biliyosun benim bebiş internet hesabına göre bugün 5 hafta 1 günlük ama bende hiç belirti yok sanki hamile değilim gibi yani ne bulantı ne bişey sadece uykum oluyo sende belirti varmı malum sende yenisin merak ettimde ben daha doktora gitmedim mayısın 5 inde gel daha önce gelirsen görünmez dedi sence normalmi bu durum
Geçen akşam aklınca iyi korunmamış benimkisi o gece biraz canımı sıkmıştı bende küstüm tabiiiiiiiiiiii hapı bıraktığımı bilmiyoooor... Her gece korunmuyoooz aslında :roflol:
Ama dün gece seni kırdım aslında bende çocuk isterim ama seni düşünüyom iş kurs çocuk çok yoruluyorsun dedi. Hemen cevap vermedim konuyu değiştirdim... Bana yetti bu sözler... ıçim artık çok rahat gelsin bebişimmmmmm ayyyyyyy çoook mutluyum.
Eşimin tepkisinden korkuyordum ama gerek kalmadı yersiz korkulara zemuszemus opuyorumnanaktan
ne güzel işte ..kuruntu etmişsin demekki ...senin adına çok sevindim ...çalışmalara tam gaz devam edersin artık gönül rahatlığı ile kaydirigubbakcemile3Sağol cnm :sm_cool: okadar rahat ladım ki
Bu ay olursa süper olacak zaten ....
Allahım hayırlısını versin.... ınşallah sağlıklı bol bol bebiş haberleri alırız mayısta hihoyyyt
GÜNAYDINNNNN.....
EŞıM ıLK DEFA BEBEKTEN BAHSETTı.... AYYY ÇOK MUTLUYUM.
"BEBEK ıSTERıM TABı EŞŞEK DEĞıLıM YA" DEDı
YANı ıYı BıŞEY DEDı SANIRSAM :roflol: naniknanik kaydirigubbakcemile3 :roflol:
Aslında dün biraz canım sıkıldı. Kızımın toplantısı vardı. Ev hanımları çalışan bayanlar toplantılara gidemiyorlar ya biz iyi anne değilmişiz. Okadar sinirlendim ki bu lafa... Yaniii pesssssssss... Neyse düşünüp canımı sıkmayacağım daha da. :mymeka:
çok geçmiş olsun robot ALLAH acil şifalar versin RABBİM yardımcınız olsun. ayy sensiz 2 gün ne yapıcaz biz buralar da
robot geçmiş olsun canım
allah şifa versin
selam kızlar epeydir yoktum..nabersiniz hepiniz ??yeniler var mı ? Eskilerden olanlar beni hatırlayanlar var mı ???? Ben epey girmedim şimdi minik ve yeni bir haberle gireyim aranıza dedim :)
hafta sonu ankaraya gittik. Maya tüp bebek merkezine . Orda bütün uygulamalar vs ile ilgil bilgi aldık. Karar vermiş gibiydik ankarada olmasını istiyorduk. Ama ist. Da olması daha doru diye düşündük. Her hangi bir komplikasyonda ankaraya gitmek zor olacak ani müdehale gerekecek şeyler olabilir diye düşündük o nedenle ist. Da arştırma yapmaya karar verdik. Epey yoğun bir araştırma trafiğinden sonra dün umut tüp bebek merkezine gittik eşimle birlikte.
Eşimin bir değerinde sıkıntı gördü doktor . Test istedi. Perşembe yada cuma günü o değer istediği gibi çıkar ise hemen başlayacağız cmt günü tedaviye :)
eğer istediğinden düşük çıkar ise ; eşim en az 3 aylık bir tedaviye başlayacak . Onu beklemek durumunda olucaz. Neticede değişme olacak ise başlayacağız.
şu anda durumumuz bu..doktorun tutumu hoşumuza gitti ama aklımıza da sorular geldi ....
*** değer değişebilecek bir şey ise neden ankaradaki hemen tüpe başlamaya planlama yaptı ????
*** değer değişmeyecek bir şşey olabilir mi ki ? Bir de ürologa vs gitmemiz ; para harcamamız için mi yönlendirme yaptı...
*** yoksa tamamiyle iyi niyetle eğer değer değişecek ise şansımız dediği gib daha da artsın diye mi bu tedaviyi görmek yapmak istedi ????
Artık bu iş ticari kaygıyla yapıldığından ister istemez şüpheci yaklaşıyoruzzz....
selam kızlar epeydir yoktum..nabersiniz hepiniz ??yeniler var mı ? eskilerden olanlar beni hatırlayanlar var mı ???? ben epey girmedim şimdi minik ve yeni bir haberle gireyim aranıza dedim :)
hafta sonu ankaraya gittik. maya tüp bebek merkezine . orda bütün uygulamalar vs ile ilgil bilgi aldık. karar vermiş gibiydik ankarada olmasını istiyorduk. ama ist. da olması daha doru diye düşündük. her hangi bir komplikasyonda ankaraya gitmek zor olacak ani müdehale gerekecek şeyler olabilir diye düşündük o nedenle ist. da arştırma yapmaya karar verdik. epey yoğun bir araştırma trafiğinden sonra dün umut tüp bebek merkezine gittik eşimle birlikte.
eşimin bir değerinde sıkıntı gördü doktor . test istedi. perşembe yada cuma günü o değer istediği gibi çıkar ise hemen başlayacağız cmt günü tedaviye :)
eğer istediğinden düşük çıkar ise ; eşim en az 3 aylık bir tedaviye başlayacak . onu beklemek durumunda olucaz. neticede değişme olacak ise başlayacağız.
şu anda durumumuz bu..doktorun tutumu hoşumuza gitti ama aklımıza da sorular geldi ....
*** değer değişebilecek bir şey ise neden ankaradaki hemen tüpe başlamaya planlama yaptı ????
*** değer değişmeyecek bir şşey olabilir mi ki ? bir de ürologa vs gitmemiz ; para harcamamız için mi yönlendirme yaptı...
*** yoksa tamamiyle iyi niyetle eğer değer değişecek ise şansımız dediği gib daha da artsın diye mi bu tedaviyi görmek yapmak istedi ????
artık bu iş ticari kaygıyla yapıldığından ister istemez şüpheci yaklaşıyoruzzz....
selam kızlar epeydir yoktum..nabersiniz hepiniz ??yeniler var mı ? eskilerden olanlar beni hatırlayanlar var mı ???? ben epey girmedim şimdi minik ve yeni bir haberle gireyim aranıza dedim :)
hafta sonu ankaraya gittik. maya tüp bebek merkezine . orda bütün uygulamalar vs ile ilgil bilgi aldık. karar vermiş gibiydik ankarada olmasını istiyorduk. ama ist. da olması daha doru diye düşündük. her hangi bir komplikasyonda ankaraya gitmek zor olacak ani müdehale gerekecek şeyler olabilir diye düşündük o nedenle ist. da arştırma yapmaya karar verdik. epey yoğun bir araştırma trafiğinden sonra dün umut tüp bebek merkezine gittik eşimle birlikte.
eşimin bir değerinde sıkıntı gördü doktor . test istedi. perşembe yada cuma günü o değer istediği gibi çıkar ise hemen başlayacağız cmt günü tedaviye :)
eğer istediğinden düşük çıkar ise ; eşim en az 3 aylık bir tedaviye başlayacak . onu beklemek durumunda olucaz. neticede değişme olacak ise başlayacağız.
*** değer değişmeyecek bir şşey olabilir mi ki ? bir de ürologa vs gitmemiz ; para harcamamız için mi yönlendirme yaptı...
artık bu iş ticari kaygıyla yapıldığından ister istemez şüpheci yaklaşıyoruzzz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?