Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

sıkma canını böyle şeylere boşver kim ne derse desin
arada bir iki saat izin alıp gtme ımkanın yok mu cnm

Cnm varda hep annem gidiyordu. Ben ev hanımı değilim gelemem dedim hanfendiler ona kızmışlar. ne varsa lafta ...zaten inemem seviyelerine .. annemde ev hanımı benim ama çalışan bayanlara göre daha kültürlü kendini yetiştirmiş herkez biz gibi değil... Çirkeffflerrr
ayyy gene sinirlendimm..

Bşver yaaa bebişlerimizden bahsedelim. zemuszemus aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

sağol canım bende bu hafta bitsin p.tesi yada salı gidiyim ozaman sende yarın kalp atışlarını duyarsın inşallah. ALLAH büyüktür hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde inşallah meleklerimize kavuşuruz

AYYY kavga eden edene.. Ne oldu bize böle yaaaa bilmiyorumkismile

iyi değilim akşam çok fena kavga ettik gözlerim balon gibi işe geldim nasıl biticek koca gün bilmiyorum

HEY ALLAHIM her gün her gün birinize birşey oluyor üzülüyorum geçekten..ALLAH hayırlısını nasip eder inş. :Saruboceq::Saruboceq:

kızın çok tatlı maşallah

evet bence de çok şeker ...demin hastahanede de bir şeker kız çocuğuna takıldım ..kız çocuklarına çok aşırı ilgim var yaa...süslü oluyorlarya bayılıyorum ...nerde görürsem üzerlerine atlıyorum hemen kaydirigubbakcemile3

salihaya sormuşsun ama ben cevap vermeden dururmuyum hiç kaydirigubbakcemile3 merak etme canını sıkma ...bazen böyle dalgalanmalar olabilir ..ii düşünki ii olsun ...:teselli:ALLAH hayırlısını nasip etsin inş. :Saruboceq::Saruboceq:

ne güzel işte ..kuruntu etmişsin demekki ...senin adına çok sevindim ...çalışmalara tam gaz devam edersin artık gönül rahatlığı ile kaydirigubbakcemile3

bu arada herkese günaydın ...yeni geldim işe ...eşimn doktoru ile konuşmaya gittik.eşim yarın inş. ameliyat olacak ...iki gün yokum hastahanede onunla beraber olacağım inş.dualarınızı esirgmeyin..hayırlısı ile gidip gelmek nasip der inş. RABBıM...[/B]
saçmalamışlar iice ...sanki bir tek ev hanımlarımı ii bakıyor çocuklara ...çocuklarını sabahtan akşama dışarı salıp ev gezmelerinde dört dönenlere ne demeli ..annelik evde oturmayla olmaz ..çocuğunla ne kadar çok ilgileniyorsan o kadar annesindir ...önemli olan çocuğa verdiğin ilgi alaka ..evde oturup çocuğunu kesenleri de tvde görüyoruz ...boşver sen onları ...çalışan kadın kadar fedakarımı var be ..hem iş hem eş hem çocuk her yük bizim üzermizde ..bir de anne olamıyormuşuz ..tövbe tövbe sinir oluyorum hee böyle densiz konuşanlara ...

bengü hoşgeldin

Son düzenleme:
robot geçmiş olsun canım
allah şifa versin

Robotcum hayırdır ne amelıyatı olucak eŞın
allah acıl Şıfa versın

sağolasın hayalet ...sessiz mi ece ..birazdan görürsün sessizliği ..gider ayaka karıştırıp gideyim topiği :))))))

ROPOT ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM

ayyyyyyy çooook acıktım

selam kızlar epeydir yoktum..nabersiniz hepiniz ??yeniler var mı ? eskilerden olanlar beni hatırlayanlar var mı ???? ben epey girmedim şimdi minik ve yeni bir haberle gireyim aranıza dedim :)

hafta sonu ankaraya gittik. maya tüp bebek merkezine . orda bütün uygulamalar vs ile ilgil bilgi aldık. karar vermiş gibiydik ankarada olmasını istiyorduk. ama ist. da olması daha doru diye düşündük. her hangi bir komplikasyonda ankaraya gitmek zor olacak ani müdehale gerekecek şeyler olabilir diye düşündük o nedenle ist. da arştırma yapmaya karar verdik. epey yoğun bir araştırma trafiğinden sonra dün umut tüp bebek merkezine gittik eşimle birlikte.
eşimin bir değerinde sıkıntı gördü doktor . test istedi. perşembe yada cuma günü o değer istediği gibi çıkar ise hemen başlayacağız cmt günü tedaviye :)
eğer istediğinden düşük çıkar ise ; eşim en az 3 aylık bir tedaviye başlayacak . onu beklemek durumunda olucaz. neticede değişme olacak ise başlayacağız.

şu anda durumumuz bu..doktorun tutumu hoşumuza gitti ama aklımıza da sorular geldi ....

*** değer değişebilecek bir şey ise neden ankaradaki hemen tüpe başlamaya planlama yaptı ????
*** değer değişmeyecek bir şşey olabilir mi ki ? bir de ürologa vs gitmemiz ; para harcamamız için mi yönlendirme yaptı...
*** yoksa tamamiyle iyi niyetle eğer değer değişecek ise şansımız dediği gib daha da artsın diye mi bu tedaviyi görmek yapmak istedi ????

artık bu iş ticari kaygıyla yapıldığından ister istemez şüpheci yaklaşıyoruzzz....

cnm ya çoooktaaan yoktun allah yolunuzu açık etsin
allah gönlünüze göre versin cnm
biran önce hayırlı sonuçlar almanız dileğiyle arada gel emii

deryacım nerelerdesin sen ya dün bende seni düşünüyordum ne yaptı acaba diye demek başlayacaksınız tüp bebek tedavisine hadi hakkınızda hayırlısı inş hemen tutar allah kalbine göre versin...:1hug:

hayirlisi olsunn canimm insallah en kisa zamandaa aliriz senden guzel haberlerii rabbim yuzune gulsunn dualarimiz seninlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…