Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

amaaannn boşver cnm ya isteyen istediğini düşünsün
yapacak bişey yok

yaman çalışmalara az kaldı hee..ağzım burnum derken geçer inş.. senin ameliyattan sonra iileşme dönemin ne kadar sürdü

saliha nasıl durumlar ...başladınmı öteye beriye kusmaya :roflol: ben hamile kalıp kusmak istiyorum yaaa ...bende kusamama sorunu var ..dua edin de hamile kalınca kusabileyim yoksa mahvlurum yaaa :sm_cool:

offf delirecem kaç saattir siteyı acamıyorum yaaaaaaaaaaaaaa

eceezgi dün bir mevzu oldu aklıma geldi ...yaman ile saliha da bana kızdılar ..şu mevzuyu onlara da özelden anlatırmısın ...akılları kalmasın :))

benim bugun regl gunum ama daha bişi olmadı

hey ALLAHIM ..ben yokken bunalım takılmayın ..haftasonu fırsat bulursum filan girer yoklarım sizi ona göre ..güzel şeyler konuşun birbirinizi motive edin ..kocalarınız konusunu da açmayın ..arkadaşlık dostluk tatil vs gibi konulardan bahsedin içiniz açılsın ...
çay kahve ısmarlayın birbirinize ...
haaa bir de beni unutmayın :kedi:
kalın sağlıcakla görüşmek üzere dua etmeyi unutmayın ...opuyorumnanaktan

size de buyuk gecmıs olsun hersey yolunda gider inşallah

saliha nasıl durumlar ...başladınmı öteye beriye kusmaya :roflol: ben hamile kalıp kusmak istiyorum yaaa ...bende kusamama sorunu var ..dua edin de hamile kalınca kusabileyim yoksa mahvlurum yaaa :sm_cool:

HAFİF BULANTI VAR AMA ROBOT KUSMA YOK. SEN HAYIRLISIYLA HAMİLE KALDA DUA EDERİZ BİZ SANA KUS DİYE :roflol: :roflol: :roflol:

güle güle robotcum çok bekletme bizi emi çabuk gel nasıl dayanacaz senin bu hasretine

kızlar test yapsam mı acaba
bat canım senın bugun dr randevun mu vardı

bence yapabilirsin test ama şu hemen gösteren testlerden al 3-5 liralıklardan değil onlar 9 aylıkken ok veriyo kaydirigubbakcemile3

bugun regl gunumdu benım
olmadı
inşallah yoktur bebek
ne kadar istıyorduk oysa
eşimin sacma davranısları benı bu hale itti
sen nasıl oldun
konustunuz mu hiç kocanla

bugun regl gunumdu benım
olmadı
inşallah yoktur bebek
ne kadar istıyorduk oysa
eşimin sacma davranısları benı bu hale itti
sen nasıl oldun
konustunuz mu hiç kocanla

tık yok hiç konuşmadık benimde konuşmaya niytim yok değil sesine nefesine tahammülüm yok aynı senin dediğin gibi de umarım denemeler sonuçsuz çıkarbenneyaptımki

tık yok hiç konuşmadık benimde konuşmaya niytim yok değil sesine nefesine tahammülüm yok aynı senin dediğin gibi de umarım denemeler sonuçsuz çıkarbenneyaptımki

bak biz aynı evin içinde 18 gün oldu tık yok
konusmak ısterse konus olur mu ama sakince
kavga etmeden
ben cıkıyorum kendını üzme ıyı bak:1hug:

bak biz aynı evin içinde 18 gün oldu tık yok
konusmak ısterse konus olur mu ama sakince
kavga etmeden
ben cıkıyorum kendını üzme ıyı bak:1hug:

hangi yüzle konusur onu da bilmiyorum hiç ummuyorumda konuşacağını sende dikkat et kendine görüşürüz yarın.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…