bence de zor ..inş. çok zor olmaz da bir an önce kalkar ayağa ...
Yaaa size bir şey soracağım ...ben gerginlik yaratıcı birimiyim allah aşkına ..
Azize başka topic açmış oraya uğradım sitem ettim bizim topiği unuttun diye ...birisi benim hakkımda şöyle yazmış ...
Canım o arkadaşa arada bende denk geliyorum başka topiklerde...biraz değilde bir hayli ben bilmişlerdenim...heryerde bu durumla eleştiri alıyor yani gerginlik yaratmış oluyor o nedenle kendine o adı takmıştır...
Bir topic açıyorlar ..benim fikirlerim diğerlerinden farklı olunca eleştirmeye kalkıyorlar ..sonra da adım gerginlik yaratıcı oluyor ..insanlar gerçekten doğruları söyleyenleri sevmiyorlar yaa ...illaki hep onların istedikleri gibi olacaksın ..herkes aynı düşünmek zorunda sanki hayret bir şey yaaa ...
eceezgi dün bir mevzu oldu aklıma geldi ...yaman ile saliha da bana kızdılar ..şu mevzuyu onlara da özelden anlatırmısın ...akılları kalmasın :))
yaman çalışmalara az kaldı hee..ağzım burnum derken geçer inş.. senin ameliyattan sonra iileşme dönemin ne kadar sürdü
bak bak içine dert de olurmuş robotumunnn
anlattım kız dün sen giidince yazdım onlara:1hug:
benim çok zor iyileşti cnm çünki derim havalıymış o yüzden baya zorlandım
benim bugun regl gunum ama daha bişi olmadı
saliha nasıl durumlar ...başladınmı öteye beriye kusmaya :roflol: ben hamile kalıp kusmak istiyorum yaaa ...bende kusamama sorunu var ..dua edin de hamile kalınca kusabileyim yoksa mahvlurum yaaa :sm_cool:
hey ALLAHIM ..ben yokken bunalım takılmayın ..haftasonu fırsat bulursum filan girer yoklarım sizi ona göre ..güzel şeyler konuşun birbirinizi motive edin ..kocalarınız konusunu da açmayın ..arkadaşlık dostluk tatil vs gibi konulardan bahsedin içiniz açılsın ...
çay kahve ısmarlayın birbirinize ...
haaa bir de beni unutmayın :kedi:
kalın sağlıcakla görüşmek üzere dua etmeyi unutmayın ...opuyorumnanaktan
kızlar test yapsam mı acaba
bat canım senın bugun dr randevun mu vardı
bence yapabilirsin test ama şu hemen gösteren testlerden al 3-5 liralıklardan değil onlar 9 aylıkken ok veriyo kaydirigubbakcemile3
bugun regl gunumdu benım
olmadı
inşallah yoktur bebek
ne kadar istıyorduk oysa
eşimin sacma davranısları benı bu hale itti
sen nasıl oldun
konustunuz mu hiç kocanla
tık yok hiç konuşmadık benimde konuşmaya niytim yok değil sesine nefesine tahammülüm yok aynı senin dediğin gibi de umarım denemeler sonuçsuz çıkarbenneyaptımki
bak biz aynı evin içinde 18 gün oldu tık yok
konusmak ısterse konus olur mu ama sakince
kavga etmeden
ben cıkıyorum kendını üzme ıyı bak:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?