ece regl oldunmu ?
çok izin aldım bu sebepten hayalet artık yüzüm kalmadı dişimi sıkıp gideceğim artık
hayalet senın kocanla aran nasıl oldu
ben cıkıyorum kızlar
cok tesekkür ederim desteginiz için
çok izin aldım bu sebepten hayalet artık yüzüm kalmadı dişimi sıkıp gideceğim artık
tek kelime etmedik bütün gece 9,45te yattım uyudum zaten ama uyanıyorum gece adamın eli sırtımda sinirden ağlıcak gibi oluyorum sıkıldım adamdan nefret ediyorum resmen
öyle deme
kocan yıne de
bak benımkı dun de gec geldı 11 bucukta
o geldıgınde uyumustum ben gece bile sırtını donup yatıyor bugun 19 gun oldu konusmuyor benımlealsanaalsanasmile
ece haklısın kocam ama insanda biraz gurur olur o kadar lafı bana o söyledi hazmedemiyorum :gitme:
hazmedememen normal ama o da kassa kendını ne olucak:??
benim durumuma düşeceksın
bak belşrsiz bir şekilde yasıyorum 3 haftadır
bu daha kötü
sen de dvm edıyorsun madem uzatma bence
sinirle senı n canını yakmak ıcın soylemıstır cok sacma böyle yapması ama erkekler böle canım:teselli:
merhabalar kızlarrrrrrrrrrrrrr. sabah doktor teyzeyle randevumuz vardı gittik bebişimle. ve kalp atışlarını gördükkkkkk çok şükür dr teyze herşey yolunda 1,5 ay sonra gelin dedi ayyy bana çok uzun geldi 1,5 ayyyy.
CANIM BENİMMM KURBAN OLIYIM KUZUYA KALBİNİN ATIŞINI YERİM BEN ONUN SAĞLIKLI OLSUN BAŞKA BİŞEYE GEREK YOK ANNESİ 1,5 AY HEMENCİK GEÇER :ecrin_bebek:
inşALLAH çabuk geçer canım ya sağolasın RABBİM isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşaALLAH
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: AMİN CANIM BÜTÜM HAMİŞLERE SAĞLIKLI SAĞLIKLI BEBİŞLER İSTEYENLEREDE Bİ AN ÖNCE MUTLU HABERLER İNSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?