hadı yaaa((
uzatmayın bence bak sen de benım gbı olursun
mesaj atıcam sana sımdı
Ay inşallah canım ya, ben test yaptığımı eşime bile söylemedim üzülmesin die, negatif çıkınca. silik çizgi bile çıkmadı ama erken olduğunu düşündüm üzülmedim fazla. Bugün olmam lazımdı, hala bi işaret yok bakalım, sabrla bekliyorum :) sen adetin gecikince hemen mi yaptın? kaç gün sonra?
uzatmak değilki bu ececim sıkıldım küfür hakaretten ben yaa konuşmayacağım kendi düşünsün artık umursamıyorum :umursamaz: beni de ana doğurdu canım bu ne
ececim evliliqinde sorun var galiba canım yaşını ve kaç yıllık evli oldıqını sorabilirmiyim
evet malesef 3 haftadır bıtmeyen bır küslük var
4 sene bıtecek mayıs sonunda
30 yasındayım cnm
canım ben 34 yaşındayım 15 yıllık evliyim çok yaşadım bu tarz şeyleri yaşını sormamın nedeni bu hatta ayrılmaya bile kalktım ailem hep karşı çıktı am bnm eşimin pozitifleri negatiflerinden çok çok fazlaydı ama hakaret ettiqi zaman gözüm hiçbirşeyi görmezdi çok sabrettim hep polyannacılık oynadım ufak şeylerden mutluluk çıkardım kendime elişimi bitirip baksam mutlu oldum 15 12 yaşında iki yavrum var çok sıkıntılar yaşadık ailesininde faktörü vardı özellikle 8-9 yıla kadar ne çektim ben bilirim şimdi çok şükür iyiyiz arada tatsızlıklar olmuyo deqil atlatıyoruz zamanla şimdi bir bebek daha istiyor eşim 2 yıldır hep olmaz dedim ama içim el vermiyor artık hakaretleri çok azaldı elinden geldiqi kadar söylememeye çalışıyor bende eşimin deqerini anladım yani canım idare etmeye çalışıyoruz karşılıklı ve bende bir bebek isteqine 2 ay önce damam dedim Rabbim bundada bi hayır kılmıştır sana örnek olsun diye yazdım bunları uzatmayın büyütmeyin canım söylediklerine karşılık verme eşinin duymamazlıqa gql ne derse desin faydasını göreceksin dene lütfen bitanem
sizinki de düzelevek inş. hayalet ve ece cim
ya neden hep kadınlar neden hep biz eziliyoruz biz hakaret duyuyoruz birde üstüne naz çekip neredeyse biz özür diliyoruz.... ben yapmıcam
günaydın kızlar
bekliyoruz sizleri
günaydın erginsen a ne kursu cnm
ne güzel ya ben de cam boyama kursuna gitmek istiyorum imkan olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?