nasıl bir agrı ki erginsena tarif etsen belki yardımcı oluruz
slm kızlar ya acaba ben bel aqrısıyla böbrek aqrısınımı karıştırıyorum çok aqrıyo yaa
doktora gtsene canım bı yarın
kasık agrısı hamilelik belirtilerinden ama akıntın filan varmı veya normaline göre fazla mı
ya hamileysem ve bel aqrısıysa diye cumayı beklicem reql gunum ya...
ya hamileysem ve bel aqrısıysa diye cumayı beklicem reql gunum ya...
anladım cnm ya
geçmiş olsun yorma kendını
bir an önce doktorua görünmelisin erginsena ihmale gelmez
kesin böbreklerimdir kendi kendimi avutmamalıyım hamileysen diye senağlama
evet teolog dogru soyluyor doktora gt anlat sıkıntını gerekırse kan testı yaptır emın ol.eğer böbreklerınse bakarlar ve ona uygun tedavi görürsün cnm
akşam korse taktım böbreklerse diye ama hiç faydası olmadı en son dr.ye gittiğimde 5 saat bekledim sıra gelecek diye dayanabilirsem hemen dr.ye gitmek istemiyorum ama şiddetini artırısa akşam acile gideriz eşim gelsinde..
acile gitme imkanın varsa gerekirse acil e de git hem sıra beklemezsin de
kızlar şimdi netten baktım böbrek aqrısı oturup kalktıqında şekil deqiştirdiqinde geçmez yazıyor ama bnm öyle deil bi taraftan bi tarafa yöneldiqimde aqrı kesiliyor son 5 dakkadırda iyice bel kasık arasına sıkıştı aqrı acaba erkenmi reql olucam midemde bulanmaya başladı çok güzel bir tatlı yapmıştım son dilimini sabah yedim şimdi kötü bir şekilde midemi bulandıryor biliyorum bunlar psikolojik
kızlar şimdi netten baktım böbrek aqrısı oturup kalktıqında şekil deqiştirdiqinde geçmez yazıyor ama bnm öyle deil bi taraftan bi tarafa yöneldiqimde aqrı kesiliyor son 5 dakkadırda iyice bel kasık arasına sıkıştı aqrı acaba erkenmi reql olucam midemde bulanmaya başladı çok güzel bir tatlı yapmıştım son dilimini sabah yedim şimdi kötü bir şekilde midemi bulandıryor biliyorum bunlar psikolojik
sen doktora gt canım boyle netten bakmakla da olmaz yani
sağolasın saliha :kedi:güle güle robotcum çok bekletme bizi emi çabuk gel nasıl dayanacaz senin bu hasretine
kız benim yazımı alıntı yapmışın ama altına bişey yazmayınca heralde yanlışlık oldu diyer laf atmadım ben de sana :) :)
ben hemoroid ameliyatı oldum haziranda...lazerli oldum ama ben dikişli değil o daha zor.. lazerli oldum ağrılarım oldu tabi ilk ay çok zorlandım ama şimdi çok rahatım ... allah şifa versin. ameliyattan sonra sıvı alsı bol bol yeşil sebze özellikle çiğ yesin... kuru kayısı yesin...posalı şeyler yedir. ne ishal olsun ne kabız... ikisi de riskli ..ona göre beslenmesine dikkat etsin..
bence sana o sözleri söyleyen kişi seni çekemeyen biri sen aldırma kimseye boşver sen dobralığınla sevidrdin bize kendini doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar unutma sen olduğun gibi devam et tam gaz...
yaaaaaa bende merak ettim banada banada anlatın bakın biyerim şişer sonra haaaaa ağlarım sonraa küserimmmkaydirigubbakcemile3
..
ayyy çok sevindim saliha ...öyle ki çişim geldi oderece yani kaydirigubbakcemile3merhabalar kızlarrrrrrrrrrrrrr. sabah doktor teyzeyle randevumuz vardı gittik bebişimle. ve kalp atışlarını gördükkkkkk çok şükür dr teyze herşey yolunda 1,5 ay sonra gelin dedi ayyy bana çok uzun geldi 1,5 ayyyy.
kızlar merhaba 23 nisanda bebişimi kucağıma aldım darısı başınıza inşallah
bilmiyorum canm
mesela salonda hapşırdım değil mi
hemen gider battanıye getırır sarar sarmalar benı hava alacak yer bırakmaz üşümeyeyım dıye
gece sütümü yapar getirir bardagı sıcak suyun içine koyar ılısın diye
ya bikere boynum tutulmustu
bana dedıkı sen eğil saclarını benyıkarım zorlama kendını dedi
yani bunun gbi okadar çok örnek var ki
yataga girince sarılır sımsıkı ben ılkbasta çok üşürüm alısana kadar yataga benı ısıtır hep ve bana sarılmadan asla uyumaz
bazen o arkasını döner hadı sarılsana bana der
hep karıcım bıtanem canım dıye konusur
gecenlerde anlatmısımdır belkı agladı
sen ne desen batıo dedi
yanlız anlyorum dedı senı kırıyorum dedi
üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
hep aklıma bunlar gelıo gözlerım doluyor
robot yok ya oh rahat rahat dökeyım ıcımıkaydirigubbakcemile3
kızlarrrr albume gelınnnnn
slm bayanlar topige bir baktımda çok hoşuma gitti bende aranızda olmak istiyorum artık
aslında yeni değilim,takip ediyorum ama arada yazıyorum.bir de sadece akşamları bakabiliyorum,en az 15 sayfa geçmiş oluyor o yüzden konu takibini yapamadığımdan çok aktif değilim.
valla evli olduğumdan örgün olamıcak tabi ama zaten aöf sosyoloji bölümü istiyordum çok heralde o olurhihoyyyt
dün eşimle arabayla şöyle çevre turu edelim dedik
bir iki saat kadar gezdik tabi benim başım dönmeye midem bulanmaya başladı hamilelikten sonra aaraba tutmaya başladı heralde
eve geldim hemen uzandım eşimde acıkmış ekmek arası hazırlamış peynir domates içine aferdersiniz yeşil sarımsak koymuş
içeri girdi ama nasıl kokuyor önce bişey demedim baktım odaya iyice sindi koku
deim ki aşkım dişlerini fırçalasan nane filan yesen kokusu rahatsız etti de dedim
demez olaydım bana alındı gitti başka odaya orada uyuyakalmış
sabah gönlünü alayım dedim güzel bir kahvaltı hazırladım kızartması yumurta haşlaması filan bir ssat ugrastım tam sofra hazır
benim ki geldi ben cıkıyorum ama ben senin için bu kadar hazırlandım dedim arkadaşlara söz verdim beni bekliyorlar ev taşıyacağız dedi çıktı
çok zoruma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?