Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kesin böbreklerimdir kendi kendimi avutmamalıyım hamileysen diye senağlama

evet teolog dogru soyluyor doktora gt anlat sıkıntını gerekırse kan testı yaptır emın ol.eğer böbreklerınse bakarlar ve ona uygun tedavi görürsün cnm

evet teolog dogru soyluyor doktora gt anlat sıkıntını gerekırse kan testı yaptır emın ol.eğer böbreklerınse bakarlar ve ona uygun tedavi görürsün cnm

akşam korse taktım böbreklerse diye ama hiç faydası olmadı en son dr.ye gittiğimde 5 saat bekledim sıra gelecek diye dayanabilirsem hemen dr.ye gitmek istemiyorum ama şiddetini artırısa akşam acile gideriz eşim gelsinde..

acile gitme imkanın varsa gerekirse acil e de git hem sıra beklemezsin de

acile gitme imkanın varsa gerekirse acil e de git hem sıra beklemezsin de

kızlar şimdi netten baktım böbrek aqrısı oturup kalktıqında şekil deqiştirdiqinde geçmez yazıyor ama bnm öyle deil bi taraftan bi tarafa yöneldiqimde aqrı kesiliyor son 5 dakkadırda iyice bel kasık arasına sıkıştı aqrı acaba erkenmi reql olucam midemde bulanmaya başladı çok güzel bir tatlı yapmıştım son dilimini sabah yedim şimdi kötü bir şekilde midemi bulandıryor biliyorum bunlar psikolojik

midei üşütmüş olmayasın
yaa sen gel dr a git cnm bnm ya
burda ben kötü oldum

sen doktora gt canım boyle netten bakmakla da olmaz yani

güle güle robotcum çok bekletme bizi emi çabuk gel nasıl dayanacaz senin bu hasretine
sağolasın saliha :kedi:

yok ikiniz için de söylemiştim aynı şeyleri o yüzden ikinizden de alıntı yaptım..kaydirigubbakcemile3 valla bizimki tam hemoroid değil de bir çeşidi ..hemoroidden daha kolay bir ameliyat sanırım ..anal fistül diye bir şey ...dikkat etmesi şart tabi ..en önemlisi de o bölgeden ameliyat olunca tuvaletini kaçırma olayı vuku buluyormuş ..onun için de doktorun maharetli ve işini bilen olması lazımmı ...YA ALLAH dedik ameliyt oldu ..şimdilik bir sıkıntı yok inş. böyle devam eder ..duanızı esirgemeyin:Saruboceq:

sağolasn bat :kedi:

dilim sivri belki ama doğruları söylemeden edemiyorum ne yapayım ..yalaka insanları sevmiyorum ..insanlara yardım etmeyi çok seven bir yapım var ..o yüzden de insanların yüzüne gülüp gerçekleri onlardan saklamaktan hoşlanmıyorum ..doğruları söyleyip onlara destek olmayı tercih ediyorum ..çünkü hayatta gerçekçi olmanın her zaman faydasını gördüm ...:kedi:
konuyu sana ece özleden atsın ..atmıştır da belki kaydirigubbakcemile3

ayyy çok sevindim saliha ...öyle ki çişim geldi oderece yani kaydirigubbakcemile3

hadi hayırlısı ..1,5 ay uzun bence de başka bir doktora da git istersen ben olsam meraktan çatlarım herhalde kaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba 23 nisanda bebişimi kucağıma aldım darısı başınıza inşallah

aa gözünaydın ..ALLAH analı babalı büyütsün inş..lohusalık da ii geçiyordur umarım ..:Saruboceq:

robot yok ama her sayfayı teker teker okudu naber kaydirigubbakcemile3 diğerlerine yorum yapmadım tekrar konuyu budaklandırmamak için ...kaydirigubbakcemile3

kızlarrrr albume gelınnnnn

ben yokken albüm koyarsın heeekaydirigubbakcemile yarına o resimleri tekrar istiyorum ona göre kaydirigubbakcemile

slm bayanlar topige bir baktımda çok hoşuma gitti bende aranızda olmak istiyorum artık

hoşgeldin ...

aslında yeni değilim,takip ediyorum ama arada yazıyorum.bir de sadece akşamları bakabiliyorum,en az 15 sayfa geçmiş oluyor o yüzden konu takibini yapamadığımdan çok aktif değilim.

e tabi benim çenemden sayfalar ikişer ikişer gidiyor ..gerçi ben yokken de bayağı laflamışlar ama benim kadar olamaz cık kaydirigubbakcemile3:roflol:

valla evli olduğumdan örgün olamıcak tabi ama zaten aöf sosyoloji bölümü istiyordum çok heralde o olurhihoyyyt

gözünaydın ..hadi hayırlısı ..TÜRKıYE deki sınav sistemi ile hiçbirşey olmaz ama yine de senin adına sevindim .ben de 350 puan almıştım 2 sene önce ...boğaziçi filan havada tutuyordu ama meslek lisesi çıkışlı olunca hiçbir yere giremiyorsun aöf hariç ...
ALLAH bu sistemi getirenleri ıslah etsin ne diyelim...
kötükedihüsokötükedihüso

Son düzenleme:

ulennn olaya bak be ...valla ben eşimle herşeyi konuşurum ..ben ona sarımsak yediğinde öbür odadan kokun geliyor derim gider fırçalar dişini ya da bende bir şey varsa o der gider yaparım ..hiç d alınmayız birbirimize ...şimdi burada öyle şeyler okuyorumki oha filan oluyorum hee..buna da takılırmı alınırmı insan ..hey ALLAH ım ...yoksa bizde mi var bir gariplik anlamadım gitti kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…