Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

cadı ya şuna bak tek tek ne ettık okumus hepsinikaydirigubbakcemile3

Geçmıs olsun bu arada esın nasıllll

canım bunun gariplik neresinde canımız bazen bişeye sıkkın oluyor en ufak bileye sıkılıveriliyoruz çocuk gibi alınıveriyoruz gayet normal yani
zatn öğleyin annemler geldi eşim de gldi hiç bişi olmamış gibi devam ettik çok şükür
biraz da gezinti yaptık
neyse nasılsınız bakalım hatunlar

cok sevındım canım esının bırsey olmamıs gbı davranmasına
ben de butunnn gun gezdım eve gelelı kısa bır sure oldu

ben de iyiyim teşekkür ederim.yumurtlama günü hesaplıyorum,canım sıkıldı.bu ay tutturamazsak önümüzdeki ay tam önemli günlerde eşim şehir dışında olacak 1 hafta(

ben de iyiyim teşekkür ederim.yumurtlama günü hesaplıyorum,canım sıkıldı.bu ay tutturamazsak önümüzdeki ay tam önemli günlerde eşim şehir dışında olacak 1 hafta(
ayyy ınsallah tutar canım
bak ılskı sonrasında yataktan en az yarım saat kalkma
sırtustu yat ve belıne yastık koy ayaklarını havaya kaldır:)))
doktorlar boyle dıyorlarrr

evet yapıyorum ben de çok da komik oluyor:))bunda da vardır bir hayır bakalım artık kısmet.
sende durumlar nasıl?

evet yapıyorum ben de çok da komik oluyor:))bunda da vardır bir hayır bakalım artık kısmet.
sende durumlar nasıl?

evet ben de yapmıstım ılk denemeyı yapmıstık bız:))
kımık olmustu
durumlar aynı canım benım degısıklık yok

yok albümüm,işin aslı çok da bilmiyorum.burayı takip ederken senin albğmden falan bahsettiğini gördüm bi bakıyım dedim ama bulamadım.

geçmiş olsun ..ihmal etme ...hoşgeldin bu arada
cadı ya şuna bak tek tek ne ettık okumus hepsinikaydirigubbakcemile3

Geçmıs olsun bu arada esın nasıllll

e ne sandın robotum ben robot unuttunmu kaydirigubbakcemile3

eşim şuanda ii çarşamba kontrolü var ...bakalım kontrolde ne diyecek doktor ...
bu arada resim istiyorum dedim resim çatlatma da koy bakayım kaydirigubbakcemile3

ayyy geçmiş olsun sabahımın gevezesiii herşey yoluna girer.. bakalım doktor nediyecekkk.yoktur inşalaah bişey...:Saruboceq:

GÜnaydın kızlar napıyonuz
huzurlu ıyı haftalar dılerım hepınıze
robot nasıl eŞın cnm
hayaleth ece sızde durumlar nasıl
d_kupcu sen nasılsın cıcım
dıĞer kızlar nasıllar acep

GÜnaydın kızlar napıyonuz
huzurlu İyİ haftalar dİlerİm hepİnİze
robot nasıl eŞİn cnm
hayaleth ece sİzde durumlar nasıl
d_kupcu sen nasılsın cİcİm
dİĞer kızlar nasıllar acep

sağolsın yaman hoşgeldin..şimdilik ii çok şükür inş. böyle devam eder ..ayakta normal işini gücünü yapıyor ..çarşambaya kontrol var ...bakalım doktor ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…