ulennn olaya bak be ...valla ben eşimle herşeyi konuşurum ..ben ona sarımsak yediğinde öbür odadan kokun geliyor derim gider fırçalar dişini ya da bende bir şey varsa o der gider yaparım ..hiç d alınmayız birbirimize ...şimdi burada öyle şeyler okuyorumki oha filan oluyorum hee..buna da takılırmı alınırmı insan ..hey ALLAH ım ...yoksa bizde mi var bir gariplik anlamadım gitti kaydirigubbakcemile3
ulennn olaya bak be ...valla ben eşimle herşeyi konuşurum ..ben ona sarımsak yediğinde öbür odadan kokun geliyor derim gider fırçalar dişini ya da bende bir şey varsa o der gider yaparım ..hiç d alınmayız birbirimize ...şimdi burada öyle şeyler okuyorumki oha filan oluyorum hee..buna da takılırmı alınırmı insan ..hey ALLAH ım ...yoksa bizde mi var bir gariplik anlamadım gitti kaydirigubbakcemile3
cok sevındım canım esının bırsey olmamıs gbı davranmasınacanım bunun gariplik neresinde canımız bazen bişeye sıkkın oluyor en ufak bileye sıkılıveriliyoruz çocuk gibi alınıveriyoruz gayet normal yani
zatn öğleyin annemler geldi eşim de gldi hiç bişi olmamış gibi devam ettik çok şükür
biraz da gezinti yaptık
neyse nasılsınız bakalım hatunlar
selam kızlar.nasılsınız?
ayyy ınsallah tutar canımben de iyiyim teşekkür ederim.yumurtlama günü hesaplıyorum,canım sıkıldı.bu ay tutturamazsak önümüzdeki ay tam önemli günlerde eşim şehir dışında olacak 1 hafta(
evet yapıyorum ben de çok da komik oluyor:))bunda da vardır bir hayır bakalım artık kısmet.
sende durumlar nasıl?
hayırlısı olsun ece
yok albümüm,işin aslı çok da bilmiyorum.burayı takip ederken senin albğmden falan bahsettiğini gördüm bi bakıyım dedim ama bulamadım.
akşam korse taktım böbreklerse diye ama hiç faydası olmadı en son dr.ye gittiğimde 5 saat bekledim sıra gelecek diye dayanabilirsem hemen dr.ye gitmek istemiyorum ama şiddetini artırısa akşam acile gideriz eşim gelsinde..
cadı ya şuna bak tek tek ne ettık okumus hepsinikaydirigubbakcemile3
Geçmıs olsun bu arada esın nasıllll
günaydın kızlar. hoşgeldin robot geçmiş olsun tekrardan inşaALLAH herşey yolundadır.
GÜnaydın kızlar napıyonuz
huzurlu İyİ haftalar dİlerİm hepİnİze
robot nasıl eŞİn cnm
hayaleth ece sİzde durumlar nasıl
d_kupcu sen nasılsın cİcİm
dİĞer kızlar nasıllar acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?