Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

dün eşimle arabayla şöyle çevre turu edelim dedik
bir iki saat kadar gezdik tabi benim başım dönmeye midem bulanmaya başladı hamilelikten sonra aaraba tutmaya başladı heralde
eve geldim hemen uzandım eşimde acıkmış ekmek arası hazırlamış peynir domates içine aferdersiniz yeşil sarımsak koymuş
içeri girdi ama nasıl kokuyor önce bişey demedim baktım odaya iyice sindi koku
deim ki aşkım dişlerini fırçalasan nane filan yesen kokusu rahatsız etti de dedim
demez olaydım bana alındı gitti başka odaya orada uyuyakalmış
sabah gönlünü alayım dedim güzel bir kahvaltı hazırladım kızartması yumurta haşlaması filan bir ssat ugrastım tam sofra hazır
benim ki geldi ben cıkıyorum ama ben senin için bu kadar hazırlandım dedim arkadaşlara söz verdim beni bekliyorlar ev taşıyacağız dedi çıktı
çok zoruma gitti

canım zoruna gtmesın tatlım
tipik erkek davranışı işteklava:

yok ya gecti gitti bile sinirim
ama zoruma gittiğini anladı cünkü yüzüm düştü bakalım gelince nasıl davranacak sen de durum nasıl

yok ya gecti gitti bile sinirim
ama zoruma gittiğini anladı cünkü yüzüm düştü bakalım gelince nasıl davranacak sen de durum nasıl

bızımde aramız hala düzelmedi
düzeleceği de yok sanırım canım son gunlerımızı yasıyoruz sanırım

Canım çok özel deqilse aranızın bu kadar açılmasına neden olan konu ne?

sıradan birşeyde kızdı bana
küstü

küse küse 3 hafta gectı kayda deger bır konu yok canım
bende cadı bır kaynana var eşim bana kıınca soluğu orda alıyor ve sagolsun ıyıce dolup gelıyor eve
iş kocamda bitecektı aslında anası karısmayacaktı bıze ama bu dengeyı kuramadı benımkı

3 haftamı? ben 4 gündür sanıyordum baya olmuş canım yaa ne diyim Allah yardımcın olsun düzelir canım yaa kafana takma..

3 haftamı? ben 4 gündür sanıyordum baya olmuş canım yaa ne diyim Allah yardımcın olsun düzelir canım yaa kafana takma..

düzelse duzelırdı canım
eşimin bir çabası yok ben adım atıyorum ama karsılık alamıyrum.
annelerıne gttıkçe dolup gelıyor yanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…