hoşgeldin ececim nasılsın
günaydın ececim nasılsın canım
dün eşimle arabayla şöyle çevre turu edelim dedik
bir iki saat kadar gezdik tabi benim başım dönmeye midem bulanmaya başladı hamilelikten sonra aaraba tutmaya başladı heralde
eve geldim hemen uzandım eşimde acıkmış ekmek arası hazırlamış peynir domates içine aferdersiniz yeşil sarımsak koymuş
içeri girdi ama nasıl kokuyor önce bişey demedim baktım odaya iyice sindi koku
deim ki aşkım dişlerini fırçalasan nane filan yesen kokusu rahatsız etti de dedim
demez olaydım bana alındı gitti başka odaya orada uyuyakalmış
sabah gönlünü alayım dedim güzel bir kahvaltı hazırladım kızartması yumurta haşlaması filan bir ssat ugrastım tam sofra hazır
benim ki geldi ben cıkıyorum ama ben senin için bu kadar hazırlandım dedim arkadaşlara söz verdim beni bekliyorlar ev taşıyacağız dedi çıktı
çok zoruma gitti
çok saol canım ne olsun 2 gundur kasıklarımdan belime doqru kuvvetli bir aqrı var ama sanırım böbreklerimmm....
erkekler ne anlar zaten incelikten
yok ya gecti gitti bile sinirim
ama zoruma gittiğini anladı cünkü yüzüm düştü bakalım gelince nasıl davranacak sen de durum nasıl
Canım çok özel deqilse aranızın bu kadar açılmasına neden olan konu ne?
kızlar bana az müsade camaşır asıp geleyim:)
sıradan birşeyde kızdı bana
küstü
küse küse 3 hafta gectı kayda deger bır konu yok canım
bende cadı bır kaynana var eşim bana kıınca soluğu orda alıyor ve sagolsun ıyıce dolup gelıyor eve
iş kocamda bitecektı aslında anası karısmayacaktı bıze ama bu dengeyı kuramadı benımkı
3 haftamı? ben 4 gündür sanıyordum baya olmuş canım yaa ne diyim Allah yardımcın olsun düzelir canım yaa kafana takma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?