ben komple yeniyim aslında kk yeni keşfettim iş yerimde firsat buldukça kaçamak yapıp giriyorum
iidir ne olsun ben ince giyinmişim odamız da soğuk dondum valla mafoldumben
sana da geçmiş olsun dikkatli ol :teselli:
geçmiş olsun cnm ya dikkat et knd
bbeiş naısl hareketlerini hissediyomusun artık
ben komple yeniyim aslında kk yeni keşfettim iş yerimde firsat buldukça kaçamak yapıp giriyorum
hg aramızaaaa
gördünmü bak ben sana belki adam istiyordur nerden biliyorsun demiştim ..çok ileri görüşlüyüm canım
kaydirigubbakcemile3
bir de beni düşünün ulennn ..4gündür tatildeyim ...bugün işe gelmek ölüm gibi geldi ...gerçi işi de özlemişim ne yalan söyleyeyim ama evde oturmak da güzeldi heeeaklinialirimsmile
BU erkekler neden hep erkek çocuk ister anlamıyorummm..
kız oluncada iyiki kız olmuş derlerklava: klava:
hoşgeldin jappur ..
ya dışarısı çok sıcak ama bizim evler hala soğuk yada ben üşüyorum anlamadım gitti sağolasın sende dikkat et kendine..
sağol yamancım bebeğimin haraketlerini hissediyorum bazen ama seğirme gibi inş iki hafta sonraya daha net hissedebilirim..
tekrar hoşgeldin öyleyse sen bebek düşünüyomusun ne kadarlık evlisin kendinden bahsedermisin biraz..
denizcim eşim hamileliğimi ilk öğrendiği günden beri erkek çocuğumuz olacak diyip duruyordu bizim ortak arkadaşlarımız var arkadaşımda hamile ona hep kızın olacak diyolardı ne zaman erkek olduğu söylendi benim eşimde fikrini değiştirdi kızımız olacak diyo şimdide kız istiyorum diyo yani onların fikirlerine akıl sır erdirmek zor valla...
eşin nasıl oldu robot
hoşbuldum robot saol farkındayım hepiniz evlisiniz ve diyosnuzdurki bu bekarın bekar bekar
aramızda neişi var diye ben evli bayanların aşı kaç olursa olsun olgunlaşığını olayalara herşeye daha sağduyulu bakalbildiğin düşündüğüm içi arasırada size akıl danışmak için buradayım
Batçıım evli deilim ama nişanlıyım bu yıl içinde allah nasip ederse çoluk coccua karışcam biranönce
ya bu erkekler hep tutarsız...Adam 3 yıl çocuk istemiyorum diye yırtındı beni az ağlatmadı dün gece gelmiş ikiz olsun yapalım hadi diyoooo. yapmıcam dedim bana ne :dilcikar:
hahahah ayyy bu ay olursa tam benim adama kapak olur hehehehe :roflol: :roflol:
sağolasın ..ii çok şükür ayakta ..evde 15 gün raporlu ..annemler yanında ...çarşamba kontrol var inş.
evet doğru söylemişsin de ben kendim için söyleyeyim ..eskiden beridir böyleyim ...kaydirigubbakcemile3 iimi kötümü bilemiyorum ama adam olacağım yok galiba :roflol:
şaka bir yana evlilik bambaşka bir oluşum süreci ...nasılki gün içerisinde insan vucudundaki hücreler sürekli yenileniyor ..evlilik de öyle bir şey işte ..amma bilimsel oldum heee kaydirigubbakcemile3 bilimimi yiyeyim:roflol:
ii etmişsin ama bir kaç gündür koca çekiştirmesi yapıldığı için çok ii deneyim olmayabilir sana ...kaydirigubbakcemile3
yine de tekrar hoşgeldin ...sormak istediklerini bana sorabilirsin ...tüm gevezeliğimle sana cevap verebilirim .ulen bu arada laf yetiştirmem gereken biri daha çıktı iiimi kaydirigubbakcemile3:roflol:
kızlar ben çıkıyorum temizlik yapayım biraz sonra görüşürüz..
senin eşinde amma naza çekmiş kendini ha bide öyle sipariş verir gibi olmuyorki rabbim neyi nasip ederse o ikiz olmazsa istemeyecekmi yani kocan ..
[
ben hemen istiyorum ama kısmet işte sen kaç aylık hamilesin dikkat yorma kendini ağır şeyler falan
mrb hanımlar nasılsınız
AMANNNN cnm erkeklerin hangi lafı mantıklı ki benimkinin lafında mantık arayayımm.
boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?