Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Bat taksıt taksıt yap cnm Çok yorma knd
teolog sen nasılsın kaÇ haftalık oldunn

iyi kıs süper vallla desen çooook başını ağrıtcam bıkarsın sooonraa benden kaç yılık evlisin sen

evet ama baş ağrısından migren hastası olabilisin ona göre ...:roflol: 2 yıllık evliyim ama 40 yıllık evliler gibi bilmişlik taslıyorum burada iimi :roflol: çok bilmişim çokkkk:roflol: neden acep toprağından suyundan mı ki :roflol:
mrb hanımlar nasılsınız

hoşgeldin teolog

sen bari konuş ulennnn :)))) sus pus ne duruyorsun hee ..beni adamdan saymıyor musun yoksa ...

saymaz olurmuyuz hiç. olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile ne bileyim herkes suskun bu gün benim de midam bulanıyo pek tadım tuzum yok çok hysuzum herşeye bağırır herşeye kızar oldum eşimi çok yıpratıyorum adamcağıza durup durduk yerde bağırıyorum çok üzülüyorum yani çok doluyum robot

sebepsiz yere mi peki ? hamileliktendir ..hassas bir dönemdesin....relax olmaya çalış ....

bat çıım çok şanslısın valla benim içimdede çaresiz bir evhanımı var ama kader işte çalışıyoruz dışarı çktım geldim istanbul kaynıyoo resmen ofiste anlamamışım

sebepsiz yere mi peki ? hamileliktendir ..hassas bir dönemdesin....relax olmaya çalış ....

bazen sebepli bazen sebepsiz. bende hamilelikten diyorum. hatta eşime hamile kalmazdan önce anlatırdım hamileler gergin olurmuş filan diye adamcağız zaten anlayışla karşılıyor ama ben rahatsız oluyorum inşaALLAH daha fazla gitmez böyle

robot çuum ben işim gereği gidip geliyom dışarlara randevularım toplantılar falan filan oluyoo oryaa kayboldum azöncede ama burdayım şimdi ooosen bilmiş diyosan görmemişsin kndine bilmiş deme 4 yıl az zaman deil kritik dönemi atlatmışsın çocuk yok herlde allah mutluluğunu ağzının tadını bozmasın inşallah enkısa zamanda cocuk olur seninle bebeğim ve ben topiğinden konuşuruz :)))) benimde olur inşallah hemencecik hamile kalırım inşallah amin :dance:

sana nerdesin diye sormadımki niye açıklama yapıyorsun :roflol::roflol: sen daha beni tanımıyorsun o yüzden büyük konuşma ...seni ağlatana kadar takarım sana heeee :roflol: en bilmiş benim bikere :roflol: nerenle okuyorsun 4 yıl değil 2 yıl ulennn kaydirigubbakcemile amin ..inş. ben de temmuz gibi çalışmalara başlayacağım ...sen çalışmalara başladın mı ...ben tek vuruşla gol yapmayı planlıyorum inş. :roflol::roflol:

inş.. desene başladı hassasiyet ...ben de senin gibi olmaktan korkuyorum ..bir de bende migren var ...hamilelikte ağrı kesici filan içilmiyormuş ne nane yiyeceğim bilmiyorum yaaa ...migrenli olunca da aşırı sinirli oluyorum senağlama

sen benim neremle okuduğumu görsen nasıl acırsın bana varya ağlarsınn mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben vallaha bir tarftan millete laf yetiştrp vereliniortak bir taraftanda milet ne yazmış diee okuyom bakınıyom ikisi yürümüyo tabii ya ne biliyim seni fazla tanımıyorum ama benim tanıdığım birkaç bilmiş var onalrın üstüne çıkmz kimse ondan dedim tamam bilmiş ol ol ama karşındakinin fikrinide dinle zaten sana soracaklarım dur var bir toparlayımda kafamda

ben tatlı bilmişlerdenim ulennnnkaydirigubbakcemile3 ..o bahsettiklerinden değilim :umursamaz:

Robot aniden çıktım diye açıklama gereği duydum

burda ben de aniden çıkıyorum ama hiç hesap vermiyorum kaydirigubbakcemile3
hem zaten herkesin işi gücü var o yüzden aniden çıkabilirsin yani sorun değil kaydirigubbakcemile3

kız acemiyim daaa idare et işte iyi niyetli bilmişlerden olduuğunu anladım zaten oyüzden diyorumsenin burcun ne senin ben aslanım

slmm arkadaslar nasilsiniz gorusmeyelii herkez iyidir insallahhh ben biraz rahatsizimm dun gece hep sancim olduu bugunde cok yorgunn bi durumdayimm.hafta sonuu gorumcemlerdeydik cok berbat hafta sonu gecirdikkk ve orada usutmus olucamki agrim olduu sizlerrde neler var

ya kızlar kusura bakmayın ben de hemen cıkıverdim
meryemcim geçnmiş olsun üşütmeye dikkat et ya ben o yüzden 3 hafta süründüm nane limon iç içine biraz karabiber de kat
yaman cım bu hafta itibarıyla 11.haftaya girmek üzereyiz

kız acemiyim daaa idare et işte iyi niyetli bilmişlerden olduuğunu anladım zaten oyüzden diyorumsenin burcun ne senin ben aslanım

ne olabilir benim burcum sence ..bu çene hangi burçta var acep ben o burca transfer olayım bari :roflol: başak burcuyum ..sen de amannnn ıhhh başakmı diyecekmisin acep ..genelde öyle diyorlar da kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun meryem hoşgeldin

sagol canimm iciyorum sicak seyler bebegimin hareketleri bile azaldi yaa
hosbulduk bak sagolasin.sende hosgeldinnn

evt meryem cim bebek çok çabuk etkileniyor annenin ruh hali yediği içtiği
bir an önce terle ve istirhat et dinlen çok çabuk atlatırsın öyle ben yapmadığım için zor atlattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…