Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

sen de hoş geldin teolog olsun gir çık sorun değil bi sorun olursa ben burdayım merak etme kaydirigubbakcemile3

cinsiyet belli olmadı daha değilmi

geldım teologggg
eskı sayfaları okuyamayacagım cok usengecım bugun

Hayır kesinlikle demem başak kadınıda erkeğide keskin zekaya sahiptir vegenelde bir çok
devlet adamıda mesela stalin başaktır aslan brcu gibi saf salak bir buırc deilsin ona şükret

ben de okumam kiçoğu zaman
diretk etılırım konuya nasılsın ece
venhar kaç gündür yok haberin var mı ondan

evt meryem cim bebek çok çabuk etkileniyor annenin ruh hali yediği içtiği
bir an önce terle ve istirhat et dinlen çok çabuk atlatırsın öyle ben yapmadığım için zor atlattım

insallah gecer yaa geceleri zor oluyorr ne tarafa donsem kasik agrilarim oluyor...

ben de okumam kiçoğu zaman
diretk etılırım konuya nasılsın ece
venhar kaç gündür yok haberin var mı ondan

hayr yok canım msn de acmıo ben de merak ettım
aaaa robot gbı olmak lazım incik cincik okur

bu arada bıtanecık foto ekledımmmmm

robotttt eşin iyi mi canım

ii çok şükür ..çarşamba kontrol var ..dua et

Hayır kesinlikle demem başak kadınıda erkeğide keskin zekaya sahiptir vegenelde bir çok
devlet adamıda mesela stalin başaktır aslan brcu gibi saf salak bir buırc deilsin ona şükret

e orasını biliyorum canım ...çok zekiler ve devlet adamları hep başaktan çıkar ..zaten benden belli değilmi zekaları:roflol: ama pek sevmezler sanki başağı ..herşeyi ivrik divrik eder aşırı mükemmeliyetçidirya o açılardan sevilmeyebilir yani ... aslan çok tanıdğım yok ama dediğim dedik olduklarını biliyorum kaydirigubbakcemile3

hayr yok canım msn de acmıo ben de merak ettım
aaaa robot gbı olmak lazım incik cincik okur

bu arada bıtanecık foto ekledımmmmm

he okurum tabi ..çünkü demirbaşım ben demirbaş ...magazinciyim ..kim nerede ne yapmış haberim olması lazım ..nasıl topicağası olacağım yoksa kaydirigubbakcemile3:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…