diyorum ki oradan birbrimizi eklesek
neyse bana yarım saat kadar müsade
ii çok şükür ..çarşamba kontrol var ..dua et
e orasını biliyorum canım ...çok zekiler ve devlet adamları hep başaktan çıkar ..zaten benden belli değilmi zekaları:roflol: ama pek sevmezler sanki başağı ..herşeyi ivrik divrik eder aşırı mükemmeliyetçidirya o açılardan sevilmeyebilir yani ... aslan çok tanıdğım yok ama dediğim dedik olduklarını biliyorum kaydirigubbakcemile3
he okurum tabi ..çünkü demirbaşım ben demirbaş ...magazinciyim ..kim nerede ne yapmış haberim olması lazım ..nasıl topicağası olacağım yoksa kaydirigubbakcemile3:roflol:[/QUOT
yok kıs ben öyle dilim faalla billa
evet aynen ben daha güzelim bi kere kaydirigubbakcemile3:roflol:saol canım benımmm
o senın guzellıgın
robot olsa şimdi kesın ben daha guzelım derdıkaydirigubbakcemile3
kızlar face kullanyırmusunuz
ii çok şükür ..çarşamba kontrol var ..dua et
e orasını biliyorum canım ...çok zekiler ve devlet adamları hep başaktan çıkar ..zaten benden belli değilmi zekaları:roflol: ama pek sevmezler sanki başağı ..herşeyi ivrik divrik eder aşırı mükemmeliyetçidirya o açılardan sevilmeyebilir yani ... aslan çok tanıdğım yok ama dediğim dedik olduklarını biliyorum kaydirigubbakcemile3
he okurum tabi ..çünkü demirbaşım ben demirbaş ...magazinciyim ..kim nerede ne yapmış haberim olması lazım ..nasıl topicağası olacağım yoksa kaydirigubbakcemile3:roflol:
anaaaa arada yazmış bak ben kacırmısım:)))))
kaçırırsın tabi ...kendini ben mi sandın ulennn kaydirigubbakcemile3
beni sevmeyen ölsün ölsün değil
beni sevmeyen ölmesin işkence çeksinnnnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:
kaçırırsın tabi ...kendini ben mi sandın ulennn kaydirigubbakcemile3
beni sevmeyen ölsün ölsün değil
beni sevmeyen ölmesin işkence çeksinnnnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:
arikk zorakidee yapiyorr yaa..sevek bariiiiiiiiiiiiiiiiiii
Anam mİllet 5 de İŞ bırakıyo beee benİm daha 1,5 saatİm var nerde bu devlet nerde adalet :) :)
ıyı akşamlar jappur
salıha çalış çalış tembel olma bakım
ben de yerlerı sılecem şimdi
kız yok vala dışarı çıkıyorum ama bir müşterime uğrayıp öyle paydos edicem ofisten çıkıcam ama 6 kadar iş güç
sevme yaaa iyice yüz buluyor sonrakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet meryemmmm evdeyım ben bugun astım işi
annemdeyım sımdı
annemın evını temzıledım:)
beraber yemek yıyecegız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?