Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Ayyyyy gene bayılazağım akannehir
sus desek küser sempatiksalakcinni susma desek yetişemyiz kız nasıl bir cevher var sende laelaelaelaelae aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

aman da aman topiğin şirinesi alınırmış da. kır ayağını otur topiğin de nereye gidiyon aaaaaaa sen bizi dövüyon biz gitmiyoz sen mi gidiyonnnnn

fisfisfis:sinifsinif::kedi:kaydirigubbakcemile2

canım sıkıldı yaaaaaaaaaaaa

aman da aman topiğin şirinesi alınırmış da. kır ayağını otur topiğin de nereye gidiyon aaaaaaa sen bizi dövüyon biz gitmiyoz sen mi gidiyonnnnn

Ayyyyy gene bayılazağım akannehir
sus desek küser sempatiksalakcinni susma desek yetişemyiz kız nasıl bir cevher var sende laelaelaelaelae aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

asıl sizin derdiniz ne anlamıyorum ki ..susunca topic çok sessiz diyorsunuz konuşunca sus diyorsunuz ..şamar oğlanına döndüm hee senağlama ben kendime yeni topic açayım bari siz de burda rahat rahat konuşun ...zaten ece şimdiden duacı gitmeme ..hadi eyvallah

gel kız gellll sarılayım sana hadi kıyamam:1hug:

ECE HAYAT NE TUHAF DİMİ AKLA GELMEZ ŞEYLER YAŞANIYO RABBİM BETERİNDEN KORUSUN
HAYATTTTTTTT BENİ NEDEN YORUYOSUNNNNNN :mymeka: :a015:

evet canım öyle
Allah yazımıızı nasıl yazdıysa onları yasıyoruz ya ders alacağız ya da akıllanmayacağız
Ben Allahtan şuan sadece sağlık ve güç kuvvet istiyorum.
Senin sıkıntın ne anlatmadın ama ((( Allah senın de derdıne care verain canım.

Valla beh hepinizi çok sevdim
yasadıgınız sehırlere gelirsem ugrayacağım yanınızaaaa.

:teselli:

eh çok ısrar ettin haydi güle güle :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

HAYATTTTTTTT BENİ NEDEN YORUYOSUNNNNNN :mymeka: :a015:[/QUOTE]

kuzenım de msn e bugun aynısını yazmış:)

kızlar babam 1 aydır yurtdısında
ben babamı cok sevıyorum
telde konusma ımkanımız yok
sadece akşamları denk gelırsek msn de konusabılıyoruz
bu benim eşimle olan olaylardan babama uzakta dıye bahsetmemiştik annem bilio sadece
demın anneme dedim babamın fıkrını almak ıstıyorum dıye.
annemle msn de denk gelmısler annem bahsetmiş
kıyamam babama mail atmış bana canım kızım sen üzülme herseyın caresi var bir güzel yol bulunur elbet yazmışşş

ağlattı beniiii

kızlar tünaydın ya ne oldu size böyle bi silkelenin ne olur buanlımlar topiği olacak yakında bu topik
bugün benimde keyfim yok ama gülmek istiyorum hadi bırakın sıkıntıları azda olsakendinize gelin yahu.zemuszemus

KIYAMAM YA BABA VE ANA GİBİSİ VARMI :a015:

cokacimcoook YEMEĞİMİ YEDİM GELDİM.... cokacimcoook

KIYAMAM ŞEKERİM SENİN GÜLMEN LAZIM YAAA BEBİŞİN İÇİNNN a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…