alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisKız robot az dur az bekle frene bas yawwwwwwwwww
TAMAM susuyorum rahat edin hadi bye :umursamaz:
aman da aman topiğin şirinesi alınırmış da. kır ayağını otur topiğin de nereye gidiyon aaaaaaa sen bizi dövüyon biz gitmiyoz sen mi gidiyonnnnn
aman da aman topiğin şirinesi alınırmış da. kır ayağını otur topiğin de nereye gidiyon aaaaaaa sen bizi dövüyon biz gitmiyoz sen mi gidiyonnnnn
Ayyyyy gene bayılazağım akannehir
sus desek küser sempatiksalakcinni susma desek yetişemyiz kız nasıl bir cevher var sende laelaelaelaelae aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
oh beeee gitti
hadi kızlar devam edin
asıl sizin derdiniz ne anlamıyorum ki ..susunca topic çok sessiz diyorsunuz konuşunca sus diyorsunuz ..şamar oğlanına döndüm hee senağlama ben kendime yeni topic açayım bari siz de burda rahat rahat konuşun ...zaten ece şimdiden duacı gitmeme ..hadi eyvallah
ECE HAYAT NE TUHAF DİMİ AKLA GELMEZ ŞEYLER YAŞANIYO RABBİM BETERİNDEN KORUSUN
HAYATTTTTTTT BENİ NEDEN YORUYOSUNNNNNN :mymeka: :a015:
asıl sizin derdiniz ne anlamıyorum ki ..susunca topic çok sessiz diyorsunuz konuşunca sus diyorsunuz ..şamar oğlanına döndüm hee senağlama ben kendime yeni topic açayım bari siz de burda rahat rahat konuşun ...zaten ece şimdiden duacı gitmeme ..hadi eyvallah
eh çok ısrar ettin haydi güle güle :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
kızlar babam 1 aydır yurtdısında
ben babamı cok sevıyorum
telde konusma ımkanımız yok
sadece akşamları denk gelırsek msn de konusabılıyoruz
bu benim eşimle olan olaylardan babama uzakta dıye bahsetmemiştik annem bilio sadece
demın anneme dedim babamın fıkrını almak ıstıyorum dıye.
annemle msn de denk gelmısler annem bahsetmiş
kıyamam babama mail atmış bana canım kızım sen üzülme herseyın caresi var bir güzel yol bulunur elbet yazmışşş
ağlattı beniiii
KIYAMAM YA BABA VE ANA GİBİSİ VARMI :a015:
kızlar tünaydın ya ne oldu size böyle bi silkelenin ne olur buanlımlar topiği olacak yakında bu topik
bugün benimde keyfim yok ama gülmek istiyorum hadi bırakın sıkıntıları azda olsakendinize gelin yahu.zemuszemus
cokacimcoook YEMEĞİMİ YEDİM GELDİM.... cokacimcoook
YARASINNNNNNNNNNNN BEBEİŞ YAPSINNN :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?