Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

AYY BAZEN BENDE ÖYLE OLUYORUM WALLA SANKİ İÇİME CANAVAR GİRMİŞ GİBİ kaydirigubbakcemile3

offf ben hep öyleyimklava:
hatta saat 5 gbi mamalara bakıyorum netten görsellerde aratıyorum canım ne çekiosa kaydirigubbakcemile3

BENDE BULAMADIM
DEĞİŞİKLİK YAPIP HİÇMİ ALMASAM DİYORUM. kaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kız benimkiler uçururlar beni
annem neyse teyzem küser valla çok küsektir bide

iyi geçti sayılır bakalım 2 içinde kesinleşecek inşallah olur . annemle teyzeme alıcam bende hediye ne alacağıma karar vrirsem 2 sinide aynısını alacam bakalım

ben de her sene kaynana ile anneme aynı şeyi alırdım,
laf etmesın die:))) kaynana
ama bu sene kaynanama almıcam ararım olur biter banane yaaaa
bakalım herkes bişi düşünsün

merhaba arkadaşlar, geçen 1 yazı yazmıştım doğum öncesi muayeneyle alakalı bu da 2. konum olcak

karar verebildik sonunda inş anne olacağım yanlız bu ay kesin hamile kalmam gerekiyor :S inş olur dua ediyorum bol bol, bu günlere denk getirmem halinde kesin hamile kalabilir miyim? ne bende ne de kocamda bir sorun var çok şükür, 3-4 aydır da ben korunmuyorum, doktor kontrolümde de hiç bir şey çıkmadı çok şükür. Kocam da da benim bildiğim bir problem yok, şu ana kadar hep çoğunlukla o korundu, 1 kerede hamile kalma şansım var mı ??

ben de her sene kaynana ile anneme aynı şeyi alırdım,
laf etmesın die:))) kaynana
ama bu sene kaynanama almıcam ararım olur biter banane yaaaa
bakalım herkes bişi düşünsün

ara ara ama şöyle bir askşam aolsun öyle ara geç saate ara oğluna hadi git karının yanına ne işin var burda demeyen kadına an cak bu yakışır

Ayy ece sakın ama sakın kaynananı arama emı kızım bu kadar Şeyden sona deĞıl hedıye deĞıl aramak gÜnahını verme nayol
bıde ararım dıyon ben olsam aramam ana oĞul kutlasınlar baŞbaŞa

Ayy ece sakın ama sakın kaynananı arama emİ kızım bu kadar Şeyden sona deĞİl hedİye deĞİl aramak gÜnahını verme nayol
bİde ararım dİyon ben olsam aramam ana oĞul kutlasınlar baŞbaŞa

ne bilim yaaa ben hep iyi niyetli bakıyorum( boşanmadım etmedım hala kaynanam die bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…