of yaaaasenağlama
Allah sana da yardım etsin cnm ne diliyorsan
günaydın robotcum
kızlar bu aralar gene psikopata bağlandım gene brz sorunlarımız var nolur bizede dua edin
sanki kalbimi biri sıkıştırıyo elleriyle
ççok üzülüyorum yaa hayat ne kadar zormuş
günaydın robotcum
kızlar bu aralar gene psikopata bağlandım gene brz sorunlarımız var nolur bizede dua edin
sanki kalbimi biri sıkıştırıyo elleriyle
ççok üzülüyorum yaa hayat ne kadar zormuş
Amannnn şu paranın gözü çıksın be hep dert hep dert.... öfffffffffff :1shok:
RABBİM yar ve yardımcın olsun. inşALLAH en kısa zamanda halledersin sorunlarını :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Amannnn şu paranın gözü çıksın be hep dert hep dert.... öfffffffffff :1shok:
herkesin derdi başkaaa:1hug:
robot kız baktın mı fotoyaaaaa
jaippur falımı ısterım ona göre
hayalet nerelerde kiii
para da değil aslında her zaman derde sebep ...kimisinde para kimisinde başka şey ..para amaç değil ama araç ..yaşamak için lazım ama mutluluğu getiren şey de para değil ..amma da ciddi konuştum heee kaydirigubbakcemile3
baktım baktım kilolu fotoların galiba bunlar ...kaydirigubbakcemile3
çok fenasın sen yaaaakaydirigubbakcemile
niyekikaydirigubbakcemile3
şişkosun diosun banamafoldumben
düğünden snr kayınvalide aradı annemi
altınları aldıktan snr
babam çok ayıp etmiş düğün olmadan altınların lafını etmiş nasıl böle bi konu acarmış
oysa babam onun yer yaptıgını anladı belkı utanır dıye onlar cocukların güvencesi dedi.
utanır da istemez die düşündükaydirigubbakcemile3
ama babam ıyı nıyetli düşündüğü halde suçlu oldu.
kocam salak zaten yasık dedi zordalar dedı elaleme el mı acsınlar dediklava:
olmasa anlarım ama var yanı paraları
sempatiksalakcinniSEN DE bana demiştin kaydirigubbakcemile3 e resimde kilolu çıkmışsın ne yapayım hiç bahsettiğin kiloda gibi değilsin...
günaydın robot
evet iyi niyetini suistimal etmişler ama işte iş brazda kocada bitiyo başındaki adam anasına düşkün olduğu buradan beli işte neyse öğleden sonra sanayorumlarımı özelden atcam kahvemi içeyim gerçek adınıda özelden yaz[
sempatiksalakcinni
yüzüm yuvarlak benim
sen öyle sankaydirigubbakcemile3 valla benden kilolu duruyorsun ama bilemiyeceğim ..boyun 160 mı senin 50 kilo gibi değilsin 55-60 arası görünüyor resimde ...
ben de sana yüzüm yuvarlak demiştim de kabul etmemiştin kaydirigubbakcemile3
neyse şu falında ne çıkacak bakalım ben de merak ettim becerebilecekmi japur bu fal işini anlayalım bakalım ...öyle kahve içmeden fal mı olurmuş ulennn
55-60 MI YOK DAHA NELER:1shok:
SEN DAR GİYİYORSUN AMA BEN BOL GİYİYORUM ŞEKERİM
valla öyle 50 kilo olan böyle tombiş olmazki bence sen bi daha tartıl kilo almış olabilirsinkaydirigubbakcemile3 çok dar giymiyorsunki pantolon ve gömlek var üzerinde işte nesi bol bunun kaydirigubbakcemile3
kıvır sen kıvır bakalım ...tartıya çık bakalım 50 çıkacakmı ...ben şu kilomla bile resimde senden daha zayıfım sen nasıl 50 oluyorsun ki ..hem boyun da benden ufak senin sanki ...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?