valla öyle 50 kilo olan böyle tombiş olmazki bence sen bi daha tartıl kilo almış olabilirsinkaydirigubbakcemile3 çok dar giymiyorsunki pantolon ve gömlek var üzerinde işte nesi bol bunun kaydirigubbakcemile3
kıvır sen kıvır bakalım ...tartıya çık bakalım 50 çıkacakmı ...ben şu kilomla bile resimde senden daha zayıfım sen nasıl 50 oluyorsun ki ..hem boyun da benden ufak senin sanki ...kaydirigubbakcemile3
yalan söylüyorum ben
allahım ya
çattık
yalan söylüyorum ben
allahım ya
çattık
KIZ ECE 2 GARM FAZLASIN DİYE MUHEBBETE BAK WALLA BAYILACAĞIM eyvahedigeldismile ADAMI ÖLDÜRÜR BU ROBOT GİBİME GELİYOR :roflol:
AYYY BAYILACAĞIMMMM akannehir
çat çat raharlarsın belki kaydirigubbakcemile3 içini boşalt bana kus bir şeyler de içini dök kaydirigubbakcemile3
sus bakayım ..stratejik işler yapıyoruz burda çomak sokma ...kaydirigubbakcemile3.iice çatlatıp delirteyim şu eceyi de kussun içindekileri ..zaten kafası bozuk rahatlar belki ..hatta ağlatmak lazım bunu ..ağlayınca çok rahatlar .kaydirigubbakcemile3..bilmiyorsun ki işi kaydirigubbakcemile3.ağlamak her zaman ii birşeydir aslında ...tüm yükü alır insanın üzerinden...
AY Evet ya sanki oğluna alacak beni
ya da ben yalan söluyorum allah allah
yok boyu benden uzunmuş bilmemne
uzun olsan nolur kısa olsan nolur kiiiiklava:
zayıf olsan nolru şişko olsan nolur
sen sordun bana ben de söledim
160 a 50 kiloyum diye
hemen de dedikodumu edecek heee duramaz çatlar kaydirigubbakcemile3 ii be size de iilik olmuyorkaydirigubbakcemile ..tüm psikoloijk yanlarımı kullanıp sizi rahatlatmaya uğraşıyorum ama nafile kaydirigubbakcemile3
Ay saat 12 olsa da uyusam -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
allahtan rahatlatıosun yaniiiiii
alsana işte al allllkaydirigubbakcemile
al işte kel alaka buna denir...sen bizimle dalgamı geçiyorsun ulennn:mymeka:Ay saat 12 olsa da uyusam -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
diyorum size herkesin derdi başka:1rolleyes:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
diyorum size herkesin derdi başka:1rolleyes:
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile:mymeka::roflol:
al işte kel alaka buna denir...sen bizimle dalgamı geçiyorsun ulennn:mymeka:
benim derdim ne acep kaydirigubbakcemile3:roflol: dur bi düşüneyimkaydirigubbakcemile3
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile:mymeka::roflol:
al işte kel alaka buna denir...sen bizimle dalgamı geçiyorsun ulennn:mymeka:
benim derdim ne acep kaydirigubbakcemile3:roflol: dur bi düşüneyimkaydirigubbakcemile3
aman kız tek derdim uyku olsa hiç takmam. amannn dert dert dert dert diye diye dertli olduk çıktık. hamdolsun RABBİM kuluna kaldıramıcağı yükü yüklemezmiş bunda da vardır bir hayır.
ayyyy gözlerim kapanıyo :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
HAMDOLSUN DOĞRU DİYON SALİHACIM ÇOK ŞÜKÜR HALİMİZE RABBİM DAHA BETERİNDEN KORUSUN HAKKATEN
Kız robot az dur az bekle frene bas yawwwwwwwwww
amiin amiin canım ecmain inşaALLAH
çıksss mümkünatı yok susmazz lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?