Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

öylesine dedim ya
bana bakma sen ece cim
bugün sağlık ocağına gittim kan değerlerim düşük çıktı
tansiyonum normal
kan vere vere tükendi iyice yahu:)
sonra sen kansızsın diyorlar bana

öylesine dedim ya
bana bakma sen ece cim
bugün sağlık ocağına gittim kan değerlerim düşük çıktı
tansiyonum normal
kan vere vere tükendi iyice yahu:)
sonra sen kansızsın diyorlar bana

hmmm:)))
kan yapıcı bişiler yesene tatlım

kıslar sise bir şey soracam benim samimi bir arkadaşım var geçen gün arkadaşıma gittim arkadaşım 21 22 yaşlarında bir kız kardeşi var neyse muhabeet falan o o kısda yanımda oturıyo kucağında lap top f....una bakıyo falan benim f... ekli samimi arkaaşımı f... ona öneriyoo buda merk ediyo kızın profiline girip bakıyoo neyse orda ilişki durumunda esevgilsinin ismini öğreniyo çığlık atmayabaşladı kız biranda işte anlattı bana buadam 2 ay önce bahsediydu iz...bana sapık dadandı sanki kırk yıllık ssevgiliyıiz gibi konuşuyo beni izm.. davet ediyo ve bana ff. gösterdiğinde 1456 kişi ekli ve bu kızın bütün kız arkadaşlarınıda aynı şekilde davranıymuş bu adam ben dondum resmen pazar akşamaından beri şoktayım resmen arkadaşım bu adamla evlenecek diye deli gibi çeyiz alıyo falan işte böyle napayım

ayy kanım dondu resmen ya
arkadaşına acı olacak ama o istediği kişininn gerçek yüzünü ona gösterin ya
uyarın yazık olmasın

offf çok zor bir durum
bence söylemelisin cnm

ben geldimmmm selam herkese robot bence de küstü ama neden böyle yaptı ki seviyoduk biz onu ama böyle olmadı ben üzüldüm ya gııııııııııııııııııı robottttttttttttttttttttttt duy sesimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gellllllllllllll topiğin ağasııııııııııııııı marabaların seni bekliyooooooooooo

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hoşgeldin saliha nasılsın

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

buadam f.... un tanınmış vardır sizinde bilrisiniz 300 400 kişie kli ama bu adam kasaba kurmuş ve ya Kız çeyiz alıyo DEVAMLI görseniz ama ondada bazı tuhaflıklar var her şeyi anlatmıyor bana zaten islerimden korkuyo galiba :))) medyumluk varya sırnaşık şeysırnaşık şeygbi geliyo bana ve bu aylarda nişan falan takacaklardı ne biliyim tuhaflıklar var işte ben akşam erkek kardeşime söyledim söle diyo ama kolay deil nasıl sölerim

hoşgeldin saliha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…