Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bende muhasebedeyim sıkıyosa 3 sayıyı farklı topla gör ananın örekesini :roflol:
ayvayı yerim ozaman ama sıkıcı ya hep hesap işi benneyaptımki

a.s

ayyy gel robot yaaaaa
kıyamam ben sana

Robot kÜstÜ herhal

aman küssün oh be kafa dinliyorz ne öyle car car carrrrkaydirigubbakcemile3

kıyamazmış ..gitsin car car ötüyor diyen sen değilmiydin ..arkamdan hemen dedikodumu yaptın rahat rahat :mymeka::mymeka:

İYİM CNM NAPAYIM FT KESİYORUM İŞTE
DOĞRU DİYON İZLİYODUR O BİZİ guclubacismile guclubacismile

yamannnn napıosun

ya bu robot cadısı nerde Allah bilir kıs kıs bizi gözetliodurohaoldumsmile

ne izleyeceğim sizi ..bundan sonra izlemiyorum ne haliniz varsa görün ulennn:umursamaz: gittim dağıldı topic dimi ama konuşunca da sus dersiniz :mymeka::mymeka:

gidersen git güle güle diyen sendin sanırım unuttum sanma :mymeka::mymeka:

hepinizin cezasını ayrı ayrı keseceğim merak etmeyin kötükedihüso

bak benimde şuan onun engin tecrübelerine ihtiyacım varsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
aferin sana daha yeni geldin ama hemen itaat ettin uyardın onları kaydirigubbakcemile3vereliniortak

tabi ihtiyacınız var ulennn bana yoksa döküleceksiniz ..hemen havası bozulmuş topiğin ...bi daha bana sus derseniz giderim heeee ...ben burda sizi memnun edeceğim azcık güldüreceğim diye k..çımı yırtıyorum siz bana sus diyorsunuz :mymeka:

dua edin akşam oldu ..sabaha kadar son duanızı edin sabaha hesaplaşırız elbet kaydirigubbakcemile3:roflol:

Ben ne dedim sizeeeeeeeeeeeeeeeee

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
aferin sana daha yeni geldin ama hemen itaat ettin uyardın onları kaydirigubbakcemile3vereliniortak

tabi ihtiyacınız var ulennn bana yoksa döküleceksiniz ..hemen havası bozulmuş topiğin ...bi daha bana sus derseniz giderim heeee ...ben burda sizi memnun edeceğim azcık güldüreceğim diye k..çımı yırtıyorum siz bana sus diyorsunuz :mymeka:

dua edin akşam oldu ..sabaha kadar son duanızı edin sabaha hesaplaşırız elbet kaydirigubbakcemile3:roflol:[/QUOTE]

hoşgeldin kız benim konuya bir elatsana bacım akıl aihticacım var

maşaALLAHHHH maşaALLAHHHHH bir geldi pir geldi. hoş geldin ağam sen getme bir yere marabaların sensiz ne eder :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Ben size dedim o bizi gözetliyordur diyeeeeee

kesinlikle söyleyeceksin ..bildiğin halde söylememek sana sorumluluk getirir..yapacak bir şey yok ..dost acı söyler ..

robotçumm ben öyle hisediyorumki arkadaşım devamlı erteleme telaşında söz nişan falan yapılacaktı ama ertelediğini devamlı ve saçma sebeplerden dolayı bir an önce nişanlanmak ister insan bence ben öyleydim şahsen bilmemesinin imkanı yok ama olayı adam f....... kasaba kurmuş resmen ve oda kulanır

bir meslektaş olarak katılıyorum sana tıkıl kal işyerinde sayı rakam fatura para kasa ayyy gına geldi bee

ben de masamdan sadece lavaboya kalkıyorum bir de yemege
10 saat oturuyorum ve sürekli ekrana bakmam gerekıo:hulya:

sana akıl vereyım bişi geldı aklıma
uyduruk bir mail adresı aç
bu arkadasına adamın yaptıklarını tek tek yaz
o sitedekı adını vs adamın herseyı anlat
istersen dene sen de yaz
mesela ayşe bilmemne .com diye bi mail adresi aç ordan yaz yolla arkadasına o da denemiş olur

sen az şeytan deilsin kız ece varya deniycem benim aklıma kırk yıl düşünsem gelmesdi durbakalım ne olacak f..... linkini göndereyiimmi

kızlar bu gece babama msn de anlatacağım 3 haftadır olan biteni
bana dua edin

sen az şeytan deilsin kız ece varya deniycem benim aklıma kırk yıl düşünsem gelmesdi durbakalım ne olacak f..... linkini göndereyiimmi

ay ne bilim aklıma geldı bırden
gönderme çnk şirkette o site yasak tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…