Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

gı medyum aba bana da bir el atsana benim bebeğim ne olacak ben ev alabilicekmiyim çenene zahmet akannehir akannehir akannehir akannehir

bilmem ki nasıl söylenır canımmCADIARZU

çeyiz alıyor demene içim parçalandı ne hayalleri vardı şimdi gerçeği öğren,nce çok yıkılacak ama iş işten gecmesin de şimdi üzülsün öğrensin daha iyi mi bişekild eispat et
aynı şekil durum bnm arkların başıma geldi arkadaşım arkadaşını çagırdı bak senin sevgilin beni msn de eklemiş ben de kabul ettim bana neler yazıyor diye aslında ben seni seviyorum da senden hoşlanıyorum da kız cok yıkıldı ama hemen bıraktı
bir sene sonra başka biriyle evlendi ve şimdi çok mutlu

f.... sitesinde siz nasıl anladıysanız o şekilde anlatacakksınız ona
zaten içine şüphe girdi mi kızın zamanla soğur diye düşünüyorum

bilmem ki nasıl söylenır canımmCADIARZU

söyleyemem zaten ki kızın f... adamın normal bir şeilde 40 50 arkadaşı vr şte ilişkisi var falan yazıyoo ama dierindede 1472 kişi rakam beynime kazındı söyleyemem ve be kötü olurum o evinde gördüğüm arkadaşta diyoki o biliyordur o haberi vardır diyoo

aaaa ben anca anladım
adamın iki hesabı var
benim gariban kullanmayı bile bilmiodu bana dio
mesaj gelmiş o gelmiş bu gelmiş bakıver diyekaydirigubbakcemile3

kimi de cok sevdiği için göz yumuyor ya böylelerini de gördüm kendileri bilir
ama kötü bile olacaksan ben söyleme taraftarıyım

f.... sitesinde siz nasıl anladıysanız o şekilde anlatacakksınız ona
zaten içine şüphe girdi mi kızın zamanla soğur diye düşünüyorum

ya arkadaşımda diyo ki bilmemesinin imkanı yok birkere bu adam f.... bayağ bir meşhurmuş ki akşam kardeşimin bir arkadaşı var ona anlattım oda tanıyo onun birkız arkadıylada lförtlemiş yine bu adam etmiş ve daha cok yeni 2 ay önce falan

yamannnn napıosun

ya bu robot cadısı nerde Allah bilir kıs kıs bizi gözetliodurohaoldumsmile

ıYıM CNM NAPAYIM FT KESıYORUM ıŞTE
DOĞRU DıYON ıZLıYODUR O BıZı guclubacismile guclubacismile

muhasebeye kafam hiç basmaz benim
5 tane 3 basamaklı sayıyı
10 kere toplasam 10 ayrı sonuç çıkarkaydirigubbakcemile3
bikere daha böyle kaybolmuştu anaaaaa snr çıktı hepimizin mesajlarına cvp verdi
gülüodur kıs kıs valla

aynen benimde çalışmaz vallaha ancak car car ötecem telefon elimde ofste tıkılıp kalamamda

matematik demeyin ya tüm derslerin süperdi bnm 85 ten şagı düşmezdim ama matematikten 45 i bulacam diye emdiğim süt burnumdan gelirdi

aynen benimde çalışmaz vallaha ancak car car ötecem telefon elimde ofste tıkılıp kalamamda

ben pazarlama işi de yapamam satış ikna kabiliyetim sıfır.
Bana insan kaynakları,psikoloji,danışmanlık vs olucak gazetecilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…