buadam f.... un tanınmış vardır sizinde bilrisiniz 300 400 kişie kli ama bu adam kasaba kurmuş ve ya Kız çeyiz alıyo DEVAMLI görseniz ama ondada bazı tuhaflıklar var her şeyi anlatmıyor bana zaten islerimden korkuyo galiba :))) medyumluk varya sırnaşık şeysırnaşık şeygbi geliyo bana ve bu aylarda nişan falan takacaklardı ne biliyim tuhaflıklar var işte ben akşam erkek kardeşime söyledim söle diyo ama kolay deil nasıl sölerim
hoşgeldin saliha
buadam f.... un tanınmış vardır sizinde bilrisiniz 300 400 kişie kli ama bu adam kasaba kurmuş ve ya Kız çeyiz alıyo DEVAMLI görseniz ama ondada bazı tuhaflıklar var her şeyi anlatmıyor bana zaten islerimden korkuyo galiba :))) medyumluk varya sırnaşık şeysırnaşık şeygbi geliyo bana ve bu aylarda nişan falan takacaklardı ne biliyim tuhaflıklar var işte ben akşam erkek kardeşime söyledim söle diyo ama kolay deil nasıl sölerim
hoşbuldum :1hug:
bilmem ki nasıl söylenır canımmCADIARZU
söyleyemem zaten ki kızın f... adamın normal bir şeilde 40 50 arkadaşı vr şte ilişkisi var falan yazıyoo ama dierindede 1472 kişi rakam beynime kazındı söyleyemem ve be kötü olurum o evinde gördüğüm arkadaşta diyoki o biliyordur o haberi vardır diyoo
söyleyemem zaten ki kızın f... adamın normal bir şeilde 40 50 arkadaşı vr şte ilişkisi var falan yazıyoo ama dierindede 1472 kişi rakam beynime kazındı söyleyemem ve be kötü olurum o evinde gördüğüm arkadaşta diyoki o biliyordur o haberi vardır diyoo
saliha cım hayat meşgalesiyle ugrasıyoruz ne yapalım
f.... sitesinde siz nasıl anladıysanız o şekilde anlatacakksınız ona
zaten içine şüphe girdi mi kızın zamanla soğur diye düşünüyorum
kimi de cok sevdiği için göz yumuyor ya böylelerini de gördüm kendileri bilir
ama kötü bile olacaksan ben söyleme taraftarıyım
yamannnn napıosun
ya bu robot cadısı nerde Allah bilir kıs kıs bizi gözetliodurohaoldumsmile
bak benimde şuan onun engin tecrübelerine ihtiyacım varsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yamannnn napıosun
ya bu robot cadısı nerde Allah bilir kıs kıs bizi gözetliodurohaoldumsmile
ıYıM CNM NAPAYIM FT KESıYORUM ıŞTE
DOĞRU DıYON ıZLıYODUR O BıZı guclubacismile guclubacismile
muhasebeye kafam hiç basmaz benim
5 tane 3 basamaklı sayıyı
10 kere toplasam 10 ayrı sonuç çıkarkaydirigubbakcemile3
bikere daha böyle kaybolmuştu anaaaaa snr çıktı hepimizin mesajlarına cvp verdi
gülüodur kıs kıs valla
aynen benimde çalışmaz vallaha ancak car car ötecem telefon elimde ofste tıkılıp kalamamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?