Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

baban nerde yanında deilmi zaten encok babalar üzülüyo biliyomusun benim babamda kahrolmuştu benimle babacııım benim allah yardım etsin

babam iş dolayısıyla 1 aydır yurt dışında
sadece msn de denk gelebilirsek o da görüntülü konusabılıoz
tlf imkanımız yok şuanda ve gelmesıne 2 ay var daha babamın

evet babalar çok üzülüo
olsun biz mutlu olunca onlar da oluyor
senın baban da şimdi senı mutlu görüyorsa sorun yok cnm

tuttum bu fikri ama bulmasınlar sona kimin yaptığını

bence hemen anlatma ama saan dediklerimi denesen ece
zor olanı yap sen kolay olanı bırakıp gitmek aslında sende bıraktın diycen ama
benimki kat be kat kötydü sen çağır onu aslında sen ona son bir şans veriyorsun bunu unutma

aman nerden bulacaklar
gitsin bı uyduruk kafeye
ordan açsın evden falan yada şirketten olursa çok uzman biri bulabılır IP adresi vs

ilegal bir msn adresi alırım aradan mail atarım diyorum ama olayın şahitleride biliyo diyo hfazla düşünmüyorum artık ve az önce arkadfaşım aradı o kıza msaj atmış ya varmı böyle bişiy

perşembe gunu sabah sarıldım ona yatakta
ruh gbi durdu
cuma gunu eskı resımlerımızı maıl attım bazılarını bak biz böyle mutsuz değidlik yazdım
eskide kaldı onlar yazdı
pişman olunca kafan dank ediyor dıyor bana
ct günü 12 ye kadar onu bekledım konusalım dedim tek kelıme etmedi
bir de üstüne yatak ayırdı
nasıl yapacağım ki o dediğini?kafamçokkarıştı

ilegal bir msn adresi alırım aradan mail atarım diyorum ama olayın şahitleride biliyo diyo hfazla düşünmüyorum artık ve az önce arkadfaşım aradı o kıza msaj atmış ya varmı böyle bişiy

sen dediğimi yap cnm
böle adamdan koca olmaz

bak şöyle güzel bir yemek yap tatlı falan bol sun ama anlarsın ya mumları yak onun sana en yakıştırdığı en kendni enseksi hisetyiğin lbiseni giy yada al güzel ir iç çamaşrşda al yada saçını bile boyatabilirisn bak ama daha önce üzerinde görmemiş olsun o rengi o tarzı ısca farklı ol psikoloji ile ilgilendiğini dsöylüyosun seni bilinç altında farklı biri olarak görecektir ki birasda alum konular olunca erkek psikolojisi işte ya onlar bizim teferuatçı deilelr ona bazı konularda haklı olduğunu anlat gevşer bak dene işte son birkere bencede anlatma babana 2 gün sonra barışırsan ne olacak ne burcu senin kocan kıs

adam gece 12 de geliyor eve o sofraya kim oturacak:roflol:

kova burcu

:a015::a015::a015::a015::a015:zavalı kizceizzzz ya ben kimsenin ayrılmasını istmiyorum ağlıyorum şuan

istemıyorsun ama bide mantıklı olanı görmek var
bu adamdan hayır gelmez ki tatlım
görsün gercek yüzünü
ilerde evlenince görürse eğer sen kendını mutsuz hıssetmeyecekmısın

ayy çok fena ya höthötmü seninkide böyle ya benim neyim var böyle devamlı ağlıyorum bu aralar ben ya

sorun bu zaten eve gelmeyip iş çıkışı anasının evinde alması soluğu
başka bir sorun yok
ben hergun bır umıtle beklıyorum
dün giyindim süslendim bekle bekle en son dayanamadım salak gbi çıkarıp üstümü yattım
böle diildi adam böle oldu 3 haftadır anlamadım

istemıyorsun ama bide mantıklı olanı görmek var
bu adamdan hayır gelmez ki tatlım
görsün gercek yüzünü
ilerde evlenince görürse eğer sen kendını mutsuz hıssetmeyecekmısın

ya tamamda bende kötü omaktan korkuyorum ara bozan insan düşmek istemem hiç ama haklısın biliyosa blmemesinide imkanı yok gibi geliyo onun bildiğini bende biliyorum artk sade ce

baba na anlatacakmısın olayları kaç senelik karısısın özliyecekti seni seviyosa sabret bakalım bkle

baba na anlatacakmısın olayları kaç senelik karısısın özliyecekti seni seviyosa sabret bakalım bkle

kız ayın 10 unda 1 ay olucak daha nasıl bekleyeyım
hergun eve git dört duvar
koca bekle yok anasında
nasıl güveneceğim ben ona ilerde
tartısırsak yine beni bırakıp anasına giderse ya diye mi yaşayacağım sürekli

ya tamamda bende kötü omaktan korkuyorum ara bozan insan düşmek istemem hiç ama haklısın biliyosa blmemesinide imkanı yok gibi geliyo onun bildiğini bende biliyorum artk sade ce

ara bozmak değil bu
sen olmayan birşeyi var etmıyorsun ki ya da kötülük için bişi yapmıosun
araları zaten adam bu yapıdaysa ilerde bozulacak
sen bilirsin yıne de

kızlarrr ben kaçıyorum
hepinize iyi akşamlarrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…