Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

çok haklısın cnm robot ulennn deyip durcana bşi kerede haklısın desin uleeynnnn

resimde süper olmuş

e tabi onlar var doğrusun o konuda ...ben istediğim zaman işim olunca kafama göre çıkıyorum işten ...ama çok yoğun çalışan kamu da var ..mesela benim eşim de kamuda çok yoğun çalışıyor ..rapor almayı bile istemedi işler aksayacak diye ...devlette normal memurluklar yine bi neze ii ama bazı devlet dairelerinde de özel sektör gibi çalışılıyor ..bahsettiğin durumlar her devlet dairesinde öyle rahat olmuyor ..çalıştığın kuruma bağlı ..bizim kurum o konuda çok rahat ama mesela milli eğitim bakanlığında arkadaşlarım var nufüs müdürlüğünde filan var onlar benim gibi rahat değiller ...eşim de mesela başbakanlıkta uzman .. ..işleri çok yoğun ...işi olunca benim gibi çıkamıyor filan ..izin konusunda benim kadar rahat değil ...yani devlette de rahatlık çalıştığın yere bağlı ....

ahh ahhhhh

bana göre heryeri rahat bankaya gidince e kolay kime kredi veriyolar hatta yalvarıyolar kredi vermek için çünkü işşiz kalma riskin yok 1 her yönden rahatsınız birkere gözümüz yok ama öyle deyincede hemen kendine göre var demeyin hiçişee yok size kebap uleen işte

çok haklısın cnm robot ulennn deyip durcana bşi kerede haklısın desin uleeynnnn

resimde süper olmuş

sana mı soracağım ne diyeceğimi hee..alsanaalsanasmilehaklı demekte sorun yok derim de konuyu çok taraflı inceliyorum ben..çok analizciyim çok kaydirigubbakcemile3

ben nişanlandım bana dediler ki düğün tarihini iş takvimine göre belirleyeceksin değil mi dediler .yuhhh dedim içimden tabi.
5 dakıka geç gelsem pat yarım saat mesaim kesiliyor.
Neyse evlendim bu sefer de bebek planı yapacasanız bu sene erteleseniz iyi olur dediler işler yoğunmuş.,
2 Gün raporluydum tanısyonum düşüktü çok serum vs evdeydım hep yattım.Döndüğümde dövecek gbi baktılar.
Allahım yaaaaaaaaaaaa.
Adliyede bir arkadsım var 10 da iş başı yapıo ya öğlen çıkıo işim var dıye kuaföre gidio .oh valla ne ii:dance:

ÖYLE AMA NE OLURSA OLSUN HAKLARIN İZNİN HAFTASONU TATLİN ÖZEL SEKTÖRE GÖRE DAHA İİ CNM MAAŞIN AKSAMIYO ÖZELDE ÖYLE DEĞİL AMA alsanaalsanasmile

biker ssk ya gttim soyadı değişikliği için kız tırnaklarını törpülüyor bişi sordum korkarak,aramızda bi cam var suratıma baktı ve camı kapadı.kaldım öyle.:1shok:

öyle konuşma ulenn sinir etme adamı ..ii tamam kebap ..alsanaalsanasmile e biz de kolay girmedik kamuya ama ..kpss ile atandık biz de .kpssden 84 aldım ben ...üniversite mezunuyum ... alsanaalsanasmile

robot bak hepimiz özeldeyiz ona göre sen tek kaldınnaniknanik

sana mı soracağım ne diyeceğimi hee..alsanaalsanasmilehaklı demekte sorun yok derim de konuyu çok taraflı inceliyorum ben..çok analizciyim çok kaydirigubbakcemile3

bütün analizcilerde sen gibiyse yandık valla aldığın maaşı yaptığın izinleri düşününce vicdanınmı sızladı bide ama sen hep haklısın senin kafadaki analizci anlamz boşver sen kendine göre analizlemeye devammm kebapp yap sen boş veeer

robotttt eskilerden bi karma yaptım sana ulennnnnnnnnnnnnn bak albüme

öyle konuşma ulenn sinir etme adamı ..ii tamam kebap ..alsanaalsanasmile e biz de kolay girmedik kamuya ama ..kpss ile atandık biz de .kpssden 84 aldım ben ...üniversite mezunuyum ... Alsanaalsanasmile

benim erkek kardeşim 94 aldı 6 yıl üniverste okudu ki daha hal okuyoo giremedi sen
şanslıymışsın o puanla girebilmişsin en azından

robot bak hepimiz özeldeyiz ona göre sen tek kaldınnaniknanik

yıkılmadım ayaktayım dertlerimle baş başaaaayım :roflol::roflol:
robotttt eskilerden bi karma yaptım sana ulennnnnnnnnnnnnn bak albüme
teşekkürler resimler için...hah işte adam gibi resim koymuşsun sonunda kaydirigubbakcemile3kilo sana yakışmıyor ilk yorumum bu kaydirigubbakcemile3 böyle çok şiş gibi duruyorsun kilolu iken ..zayıfken daha iisin sengözlerimebaksanab
kediyi sevdiğin fotoya bittim opuyorumnanaktan
parkataki fotonuz çok güzel ama umarım o günlere dönersiniz :Saruboceq:

bak bu şekilde konuşma ..tarzın hiç hoşuma gitmedi ...hep ben haklıyım diye bir şey yok ..beni burada tanıyan benim her olaya geniş kapsamda baktığımı bilir ..yok bilmiyorlarsa beni tanımamışlar o zaman derim ben de ...böyle konuşursan ben de sana senin dilinden karşılık veririm hiç hoş olmaz alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

topik amacını aştı
arada bebekle ilgili biri bişiler yazınca ne alaka diyorumkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…