kamu da olunca mtlu olucam demedim ki tabiki herkesin bir derdi sıkıntısı var kimse elindekiyle yetinmiyo zaten ama enazından çalışmasasatleri daha az yıllık izninialıyosun doya doya kulanıyosun bunlardan bahsediyorum şartlardaha düzgün hastalandığında raporunu alıyosun paşa paşa yatıyosun evinde rapor aldıım halde işe geldiğimi bilirim
Kamu da olunca mtlu olucam demedim ki tabiki herkesin bir derdi sıkıntısı var kimse elindekiyle yetinmiyo zaten ama enazından çalışmasasatleri daha az yıllık izninialıyosun doya doya kulanıyosun bunlardan bahsediyorum şartlardaha düzgün hastalandığında raporunu alıyosun paşa paşa yatıyosun evinde rapor aldıım halde işe geldiğimi bilirim
senede bir hafta yıllık izin anca verıyorlar onda da önemli birşey olursa tlf açıolar paşapaşa gelıyoruz
doğum izni bile kullanamadı bızım kızlar dogumdan 1 ay snr döndü işe
kamuda bir arkadasım senelık 1 ay izine cıkıo ve de doğum izni bitince 6 ay da ücretsiz izin aldıkaydirigubbakcemile3
e tabi onlar var doğrusun o konuda ...ben istediğim zaman işim olunca kafama göre çıkıyorum işten ...ama çok yoğun çalışan kamu da var ..mesela benim eşim de kamuda çok yoğun çalışıyor ..rapor almayı bile istemedi işler aksayacak diye ...devlette normal memurluklar yine bi neze ii ama bazı devlet dairelerinde de özel sektör gibi çalışılıyor ..bahsettiğin durumlar her devlet dairesinde öyle rahat olmuyor ..çalıştığın kuruma bağlı ..bizim kurum o konuda çok rahat ama mesela milli eğitim bakanlığında arkadaşlarım var nufüs müdürlüğünde filan var onlar benim gibi rahat değiller ...eşim de mesela başbakanlıkta uzman .. ..işleri çok yoğun ...işi olunca benim gibi çıkamıyor filan ..izin konusunda benim kadar rahat değil ...yani devlette de rahatlık çalıştığın yere bağlı ....
çok haklısın cnm robot ulennn deyip durcana bşi kerede haklısın desin uleeynnnn
resimde süper olmuş
benim ameliyatımdada patron soruyoo 2 günde toparlarsın galiba diyoo neyse işte böyle ki amelyatım ne olduunuda biliyosun sen :))))kamuda olsam 2 ay yatrsım evimde ücretli ücretli bide şi kız o PARFMLERİ AL BUGÜN EDİN BİR AN ÖNCE
ahh ahhhhh
e tabi onlar var doğrusun o konuda ...ben istediğim zaman işim olunca kafama göre çıkıyorum işten ...ama çok yoğun çalışan kamu da var ..mesela benim eşim de kamuda çok yoğun çalışıyor ..rapor almayı bile istemedi işler aksayacak diye ...devlette normal memurluklar yine bi neze ii ama bazı devlet dairelerinde de özel sektör gibi çalışılıyor ..bahsettiğin durumlar her devlet dairesinde öyle rahat olmuyor ..çalıştığın kuruma bağlı ..bizim kurum o konuda çok rahat ama mesela milli eğitim bakanlığında arkadaşlarım var nufüs müdürlüğünde filan var onlar benim gibi rahat değiller ...eşim de mesela başbakanlıkta uzman .. ..işleri çok yoğun ...işi olunca benim gibi çıkamıyor filan ..izin konusunda benim kadar rahat değil ...yani devlette de rahatlık çalıştığın yere bağlı ....
izin alamıyosun sende dimi
bana göre heryeri rahat bankaya gidince e kolay kime kredi veriyolar hatta yalvarıyolar kredi vermek için çünkü işşiz kalma riskin yok 1 her yönden rahatsınız birkere gözümüz yok ama öyle deyincede hemen kendine göre var demeyin hiçişee yok size kebap uleen işte
sana mı soracağım ne diyeceğimi hee..alsanaalsanasmilehaklı demekte sorun yok derim de konuyu çok taraflı inceliyorum ben..çok analizciyim çok kaydirigubbakcemile3
ece salama beni bak o parfümleri bugün alıyosun ona göre d&p alan alsn bile olur yarobot bak hepimiz özeldeyiz ona göre sen tek kaldınnaniknanik
ece salama beni bak o parfümleri bugün alıyosun ona göre d&p alan alsn bile olur ya
öyle konuşma ulenn sinir etme adamı ..ii tamam kebap ..alsanaalsanasmile e biz de kolay girmedik kamuya ama ..kpss ile atandık biz de .kpssden 84 aldım ben ...üniversite mezunuyum ... Alsanaalsanasmile
robot bak hepimiz özeldeyiz ona göre sen tek kaldınnaniknanik
teşekkürler resimler için...hah işte adam gibi resim koymuşsun sonunda kaydirigubbakcemile3kilo sana yakışmıyor ilk yorumum bu kaydirigubbakcemile3 böyle çok şiş gibi duruyorsun kilolu iken ..zayıfken daha iisin sengözlerimebaksanabrobotttt eskilerden bi karma yaptım sana ulennnnnnnnnnnnnn bak albüme
bütün analizcilerde sen gibiyse yandık valla aldığın maaşı yaptığın izinleri düşününce vicdanınmı sızladı bide ama sen hep haklısın senin kafadaki analizci anlamz boşver sen kendine göre analizlemeye devammm kebapp yap sen boş veeer
tamam alıyorum:))))
biz ne mezunuyuz ulen ilkokul mı biz de üniversite mezunuyuzzkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?