o anlamda demedim ..yani kpssye girdim kzandım demek istedim ...tamam alıyorum:))))
biz ne mezunuyuz ulen ilkokul mı biz de üniversite mezunuyuzzkaydirigubbakcemile
benim erkek kardeşim 94 aldı 6 yıl üniverste okudu ki daha hal okuyoo giremedi sen
şanslıymışsın o puanla girebilmişsin en azından
yıkılmadım ayaktayım dertlerimle baş başaaaayım :roflol::roflol:
teşekkürler resimler için...hah işte adam gibi resim koymuşsun sonunda kaydirigubbakcemile3kilo sana yakışmıyor ilk yorumum bu kaydirigubbakcemile3 böyle çok şiş gibi duruyorsun kilolu iken ..zayıfken daha iisin sengözlerimebaksanab
kediyi sevdiğin fotoya bittim opuyorumnanaktan
parkataki fotonuz çok güzel ama umarım o günlere dönersiniz :saruboceq:
bak bu şekilde konuşma ..tarzın hiç hoşuma gitmedi ...hep ben haklıyım diye bir şey yok ..beni burada tanıyan benim her olaya geniş kapsamda baktığımı bilir ..yok bilmiyorlarsa beni tanımamışlar o zaman derim ben de ...böyle konuşursan ben de sana senin dilinden karşılık veririm hiç hoş olmaz alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
robot-jaippur kavga etmeyin yaaaaaalmaz:
ozaman haklısın de ki haklı odumu biliyosunn işte neden hep hkarşıt görüş olma ozaman evet haklısınız sizin işiniz daha zor dee çık gitsin
ki ben sana senin dilinde karşılık verdimi düşün üyorum burdaki herkeste benim kolay kolay kimseye kırıcı konuşmadımı bilir
sen burada daha yenisin hemen seni ne zaman tanıyacaklar ..ben senden çok eskiyim burda ...
sen haklı isen ozaman ben de sana çalış senin de o0lur derim olur biter ...sen de kpssye gir kazan ozaman ..yapacak birşey yok ...herkes kendi şartları içerisinde konuşur ....ben de memur olmak için az çaba sarfetmedim ..neler yaşadığımı nereden biliyorsun da kendin üstem çıkmaya çalışıyorsun ...emeklerimin karşılığını aldım ..şuanda da çok şür emeklerimin karşılığında sefasını sürüyorum ben de ozaman ..sana ancak böyle karşılık verilir...
ayrıca benim üzerimden topiğe oynama derim sana ...
sen burada daha yenisin hemen seni ne zaman tanıyacaklar ..ben senden çok eskiyim burda ...
Sen haklı isen ozaman ben de sana çalış senin de o0lur derim olur biter ...sen de kpssye gir kazan ozaman ..yapacak birşey yok ...herkes kendi şartları içerisinde konuşur ....ben de memur olmak için az çaba sarfetmedim ..neler yaşadığımı nereden biliyorsun da kendin üstem çıkmaya çalışıyorsun ...emeklerimin karşılığını aldım ..şuanda da çok şür emeklerimin karşılığında sefasını sürüyorum ben de ozaman ..sana ancak böyle karşılık verilir...
Ayrıca benim üzerimden topiğe oynama derim sana ...
sakin ol robotcum ya kimse sana beleşe kondun paşa gibi çalışıyon demiyor elbet zorluğu var her işin
ama kamu özel sektöre göre daha işçiden yana hakkı hukuku sağlam demek istiyorum biz
yaman saliha şu olaya bir el atınnnn
şekerim ne desek boş inada nbindi iş sen haklı ben haklı takıntısı oldu
kötükedihüso
evet öyle demek istedik,
sen biraz karşı çıktın jaippur da haklı
yani iş senin çalıştıgın yerle işgili değil
kamu ve özel sektör arasında olan uyumsuzluk
biz örnekler verdik.
heryer tabi bir olmayabilir
çok iyi puan alan arkadaslarım kpss ile bi yere gelemedi.
Ayrıca benım de üstümde lise mezunu amirim var .ben ünv mezunuyum
offf yazamıyorum
Saliha sen de anca izle öyle uzaktan olur mu iki kelime etme:roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: 2 kelime ettim ama faydası varmı bilmiyom :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: 2 kelime ettim ama faydası varmı bilmiyom :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?