Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

tamam alıyorum:))))

biz ne mezunuyuz ulen ilkokul mı biz de üniversite mezunuyuzzkaydirigubbakcemile
o anlamda demedim ..yani kpssye girdim kzandım demek istedim ...

benim erkek kardeşim 94 aldı 6 yıl üniverste okudu ki daha hal okuyoo giremedi sen
şanslıymışsın o puanla girebilmişsin en azından

valla senin kardeşinin bölümü ne bilmiyorum ama benim tanıdıklarımdan çok giren oldu kpss ile atanan ...bizim bölümden alım çok oldu girdik ....

teşekkürler resimler için...hah işte adam gibi resim koymuşsun sonunda kaydirigubbakcemile3kilo sana yakışmıyor ilk yorumum bu kaydirigubbakcemile3 böyle çok şiş gibi duruyorsun kilolu iken ..zayıfken daha iisin sengözlerimebaksanab
kediyi sevdiğin fotoya bittim opuyorumnanaktan
parkataki fotonuz çok güzel ama umarım o günlere dönersiniz :Saruboceq:

evet kılo yakısmıo bana ama ilaç şişkinliğiydi o.içenler bilir antidepresanlar şişkınlık yapar.
park dediğin yer bodrum 2 yaz önce ordaydık tatilde ahhh ah(((

ozaman haklısın de ki haklı odumu biliyosunn işte neden hep hkarşıt görüş olma ozaman evet haklısınız sizin işiniz daha zor dee çık gitsin

ki ben sana senin dilinde karşılık verdimi düşün üyorum burdaki herkeste benim kolay kolay kimseye kırıcı konuşmadımı bilir

sen burada daha yenisin hemen seni ne zaman tanıyacaklar ..ben senden çok eskiyim burda ...
sen haklı isen ozaman ben de sana çalış senin de o0lur derim olur biter ...sen de kpssye gir kazan ozaman ..yapacak birşey yok ...herkes kendi şartları içerisinde konuşur ....ben de memur olmak için az çaba sarfetmedim ..neler yaşadığımı nereden biliyorsun da kendin üstem çıkmaya çalışıyorsun ...emeklerimin karşılığını aldım ..şuanda da çok şür emeklerimin karşılığında sefasını sürüyorum ben de ozaman ..sana ancak böyle karşılık verilir...
ayrıca benim üzerimden topiğe oynama derim sana ...

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

KONUYA ATLAYAN SEN OLDUN BEN ECEYE SORU SORDUM SEN ATLADIN KONUYA EMEK VERMEYE GELİNCE DE EPİMİZ EMEKLE BİRERLERE GELDİK Kİ DAHA FAZA KONUŞUP KENDİNİ, DÜŞÜRME EMİN BENDE LİSE MEZUNUYUM AMA LTIMDA 2 TANE ÜNİVERSİTELİ ÇALIŞIYOO KONUMUZ O DEİLL HER ÜNİVERSİTE OKUYAN KÜLTÜRLÜ AKKILI EKBİR OLMUYO MALASEF KKPSS HR GRENİDE SENİN GİBİ ALSENDE EFA SÜR DEMİYOLAR KİMİN NERYE NASIL GELDİĞİNİ TANDIK EŞİN DOSTUN OLMADAN OLMUYOO VE SANA OYNASAM O SORUYU SANA ORARDIM KONULAR ATLAMA OZAMAN BEN ECE Y SOR DUM

sakin ol robotcum ya kimse sana beleşe kondun paşa gibi çalışıyon demiyor elbet zorluğu var her işin
ama kamu özel sektöre göre daha işçiden yana hakkı hukuku sağlam demek istiyorum biz

sakin ol robotcum ya kimse sana beleşe kondun paşa gibi çalışıyon demiyor elbet zorluğu var her işin
ama kamu özel sektöre göre daha işçiden yana hakkı hukuku sağlam demek istiyorum biz

evet öyle demek istedik,
sen biraz karşı çıktın jaippur da haklı
yani iş senin çalıştıgın yerle işgili değil
kamu ve özel sektör arasında olan uyumsuzluk
biz örnekler verdik.
heryer tabi bir olmayabilir
çok iyi puan alan arkadaslarım kpss ile bi yere gelemedi.
Ayrıca benım de üstümde lise mezunu amirim var .ben ünv mezunuyum
offf yazamıyorum

Saliha sen de anca izle öyle uzaktan olur mu iki kelime etme:roflol:

şekerim ne desek boş inada nbindi iş sen haklı ben haklı takıntısı oldu
kötükedihüso

kzlar boşverin takmıyorum ben ya allaha şükür idrak konusunda problem yaşamıyorum siz beni anladınız ben sizi anladım olay bu anlamayanlarıda boşvrin yada anlamak istemyenleri takılmayın lütfen

bence 2 side haklı ama veriler tepkiler çok yersiz. uzatmayın en iyisi. şurda güzel bir ortamımız var bozmalayalık lütfen

HAY AĞZINI ÖPEYİM Şeniz BUNU DEMEK İSTEDİK İŞTE :roflol:

ece teyzesi sen bebişime ne örüceksin (konuyu değiştirelim bari değişirse tabi)
robot teyzesi ne örecek acaba
kız yaman teyzesi sen alcan yiğeninine
jaıppur teyzesi sakin olda bebişime ne lacan onu de :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hadi bakalım panuk eller cebeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…