senin komleksin var sanırım o yüzden konuyu farklı yerlere çekme çabası içerisindesin...ben üni.mezunuyum o yüzden akıllıyım demedimki sen komlekse girip böyle sandın .. konulara atlayıp atlamayacağımı sen mi söyleyeceksin bana kebapp diyen sen değildin sanırım ...burada ben her konuya atlarım yeri gelir herkese de her türlü konuda yardım da ederim beni bilen bilir ...daha dün gelip de burada ona buna hassas konularda laf atmaya kalkışma ..ben burda herkese takılıyorum ama böyle hassas konularda özellikle dikkat ederim ..valla kpssden düşük alıp da giremedim diyenlerin tek bahanesidir tanıdık olmadan olmuyor lafları ...benim yedi sülalem kpss ile atandı hiçbirisinin de torpili yoktu malesef.paşa paşa girip puanlarını alıp atandılar ...ama atanamayanlar da e torpil yokki dediler ...bilmiyorsan öğren kpss sınavı öss sınavı gibidir ..torpil şansın sıfır ..merkezi yerleştirme ile giriyorsun ..işçi kadroları ya da kurumların özel sınavla aldıkları yerler hariç ...oralarda torpil işleyebilir ama merkezi sınavla atanılan yerlerde torpil olayı yok ...ben ve benim gibi insanları bu şekilde rencide etmeye devam edersen sana gerekli cevabı veririm ...:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
KONUYA ATLAYAN SEN OLDUN BEN ECEYE SORU SORDUM SEN ATLADIN KONUYA EMEK VERMEYE GELİNCE DE EPİMİZ EMEKLE BİRERLERE GELDİK Kİ DAHA FAZA KONUŞUP KENDİNİ, DÜŞÜRME EMİN BENDE LİSE MEZUNUYUM AMA LTIMDA 2 TANE ÜNİVERSİTELİ ÇALIŞIYOO KONUMUZ O DEİLL HER ÜNİVERSİTE OKUYAN KÜLTÜRLÜ AKKILI EKBİR OLMUYO MALASEF KKPSS HR GRENİDE SENİN GİBİ ALSENDE EFA SÜR DEMİYOLAR KİMİN NERYE NASIL GELDİĞİNİ TANDIK EŞİN DOSTUN OLMADAN OLMUYOO VE SANA OYNASAM O SORUYU SANA ORARDIM KONULAR ATLAMA OZAMAN BEN ECE Y SOR DUM
sakin ol robotcum ya kimse sana beleşe kondun paşa gibi çalışıyon demiyor elbet zorluğu var her işin
ama kamu özel sektöre göre daha işçiden yana hakkı hukuku sağlam demek istiyorum biz
ŞEKERİM NE DESEK BOŞ İNADA NBİNDİ İŞ SEN HAKLI BEN HAKLI TAKINTISI OLDU
kötükedihüso
ece teyzesi sen bebişime ne örüceksin (konuyu değiştirelim bari değişirse tabi)
robot teyzesi ne örecek acaba
kız yaman teyzesi sen alcan yiğeninine
jaıppur teyzesi sakin olda bebişime ne lacan onu de :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hadi bakalım panuk eller cebeeeeeeeeeeeeeeeee
ece teyzesi sen bebişime ne örüceksin (konuyu değiştirelim bari değişirse tabi)
robot teyzesi ne örecek acaba
kız yaman teyzesi sen alcan yiğeninine
jaıppur teyzesi sakin olda bebişime ne lacan onu de :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hadi bakalım panuk eller cebeeeeeeeeeeeeeeeee
senin komleksin var sanırım o yüzden konuyu farklı yerlere çekme çabası içerisindesin...ben üni.mezunuyum o yüzden akıllıyım demedimki sen komlekse girip böyle sandın .. konulara atlayıp atlamayacağımı sen mi söyleyeceksin bana kebapp diyen sen değildin sanırım ...burada ben her konuya atlarım yeri gelir herkese de her türlü konuda yardım da ederim beni bilen bilir ...daha dün gelip de burada ona buna hassas konularda laf atmaya kalkışma ..ben burda herkese takılıyorum ama böyle hassas konularda özellikle dikkat ederim ..valla kpssden düşük alıp da giremedim diyenlerin tek bahanesidir tanıdık olmadan olmuyor lafları ...benim yedi sülalem kpss ile atandı hiçbirisinin de torpili yoktu malesef.paşa paşa girip puanlarını alıp atandılar ...ama atanamayanlar da e torpil yokki dediler ...bilmiyorsan öğren kpss sınavı öss sınavı gibidir ..torpil şansın sıfır ..merkezi yerleştirme ile giriyorsun ..işçi kadroları ya da kurumların özel sınavla aldıkları yerler hariç ...oralarda torpil işleyebilir ama merkezi sınavla atanılan yerlerde torpil olayı yok ...ben ve benim gibi insanları bu şekilde rencide etmeye devam edersen sana gerekli cevabı veririm ...
inatla hiç alakası yok ..hassas konularda bana laf söylemeye kalkana ben de açarım ağzımı üzgünüm...bir insanın neler yaşadığını bilmeden yok kebap boşver sen rahatsın tabi filan diyecekler ben de susacağım öylemi ...başkalarına çamur atarak kendini üste çıkarma çabasına asla tahammülüm yok ....adam gibi derdini anlatacaksan anlat ama öyle yok kebap yok bilmem ne diyerek komlekslerini örtmeye çalışmasın kimse
saliha ben örgüden hiç anlamam:hulya:
ama hazır örülmüşlerden alabilirim sana:1hug:
ALIRIM AMA SEN BANA YAKIŞTIRMASIN BEN ÇOK GÜZEL ÖRGÜ ÖRERİM YELEK ÖREYİM KIZ SAKİNİM BEN DELİ MUAMELESİ YAPMAYIN AMA BANA
:1hug::1hug::1hug:BAKLAVA BİLEM AÇARIM KIZZIM NE DİYOOOSUN SEN HİÇ MUTEVAZI OLAMAYACIIM VAALLA
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ TEYZESİİİİİİ :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli:
maşallah jaıppur teyzemiz de pek marifetliymiş. Sana da teşekkür ederiz. :teselli: :teselli: :teselli: :teselli: :teselli:
Her Rüzgarda Sallanacak Olursan ,Dağ Kadar OLsan da Bir Ota Değemezsin(Mevlana)
paylaşmak istedim
size birşey yazayım gülün azıcık
dünkü görümcem kocamla bana mail atmış
kime kısmında sadece ikimiz varız
mailin konusu aynen şu:
Fok balıklarının yaşamlarını kurtarma çabası
tek derdimiz o kalmıştı şimdi kocamla benim evliliğimizi kurtardık da fok balığı kaldı deli bu kız yaaaaaaaaahihoyyyt
kızlar okudunuz mu görümcemın attıgı mailiiii ya neden gülmediniz....
o sana dün mesajı yazan görümcenmi bu ya hani olmuyosa ayrılın diyen ben sen yerinde olsam geri mail atrdım bir derdim bu vardı diye allah akıl versin ona ne diyim acab dalgamı geşmiş szlen kız imalı bir espiriyede benzyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?