Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ayyy negüzel taze gelinnnnnn:teselli:

adet gununu bekle bakalım bi gecerse düşünürsün bişiler

burda bişi isteme ımkanımız yok dısardan
mahrumıyet bölgesi şehire uzak bı yerdeyız tatlım

hergün ye bak dönerleri bizim gibi ak nasıl özliyon bir tabak sulu yemeği benim bulunduğum yerinde hiç birşeyini sevmiyorum ama isboğazlılığımdan dolayı yiyorum işte hergün yiyince gerçekten bıkıyosun

tabi canım bıkarsın bıkmazmısın

evet olsun ben de istiom
olanlar da doğursun bi an önce
bide akşam olsun ıstıyorum evime gidip uyumak istiyorum erkenden
neysekı gunu yarıladık

Bazen hemen dıyorum olsun bebeĞım hemen deneyelım bazende dıyorum bu yazıda bı atlatsak 11 temmuzda yurt dıŞına Çıkıp geklelımde sona baŞlayayım ıstıyorum bakıcaz artık belkı gıtmedende denerız bellı deĞıl henÜz.ama gıtgıde ıyıce heveslenmeye baŞladım

kısım nasıl bebek yapmadan duruyıunuz benşuan evli olsam tek düşün paso doğurmak olurdu zaten allh dağına göre kar veriyo işte futbol takımını kurmuştum şimidye vallah bencede herkes doğursun

Belli canım bugun 9-10 halı saha macı var iş çıkısı orda olur
10 buckta evde olur

parfümler işe yaramadı dedım ya:umursamaz:
dün yeni ciciler aldım onları da giydim ı ıhhhh
neyse bu konuyu konusmayalım sinirlerim tepeme gelio iice

iyi konuşmayalım bakslşm off ya hesapta rejim başladım arkadaşın kocası birsürü lah acun getirmiş bvakalım şimdi onları yiycez dayanamadım ben yine

iyi konuşmayalım bakslşm off ya hesapta rejim başladım arkadaşın kocası birsürü lah acun getirmiş bvakalım şimdi onları yiycez dayanamadım ben yine

:sinifsinif:

aman ye gtsin bişi olmaz
senin kilon kaç boyun kaç fotolarda klolu görünmüyorsun neden rejimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…