boyum 1.72 kilom şu an 64 ama işt 57 58 bana yakışıyo manken gibim oluyom aMA MALASEF BU SENE SALDIM GİTTİ İŞTE
Jaİppurcum bende evleneyİm İlk 1 yıl sonunda dÜŞÜnÜyodum ama sona dÜŞÜndÜm acelem ne dedİm hayatımızı yaŞadık brz Şİmdİ aĞustosta 2 sene olucak evlenelİ bakalım hayırlısı ya allah Çok bekletmez umarım he rİsteyne versİb
ne yani şimdi bi gebelik testi alıp bakmayaym mı diyorsun_
robot küstü gitti
Evet
ben dedim ona çocukluk etme dedim ama gtti malesef
biraz olay kişiselleşti .
ona direk söylenen birşey yoktu
konu özel sektörle kamu arasındakı farklardı
ÇOK HAKLISIN CNM FARKLI ANLADI KİMSE KİMSENİN TARAFINDA ŞİKAYETİNDE DEĞİLDİ HEM NE ÇIKARIMIZ OLUCAKKİ İNSANLARA AYRIMCILIK YAPARAK. NEYSE...
ZATEN BİR İNSANIN KİŞİLİĞİ KAVGADA BELLİ OLUR NAPALIM TOPİK HERKESE AÇIK GELEN HAY HAY :jeyyar:
Evet
ben dedim ona çocukluk etme dedim ama gtti malesef
biraz olay kişiselleşti .
ona direk söylenen birşey yoktu
konu özel sektörle kamu arasındakı farklardı
jaippurcum bende evleneyim ilk 1 yıl sonunda düşünüyodum ama sona düşündüm acelem ne dedim hayatımızı yaşadık brz şimdi ağustosta 2 sene olucak evleneli bakalım hayırlısı ya allah çok bekletmez umarım he risteyne versib
Jaİppur mŞlh bence Şuan da manken gİbİsİn ben 160 boy ve 66 kİloyum
ben artık onun hakkında yorum yapmama kararı aldım
yapmayacağım
ben burda tüm samimiyetimle herseyı paylastım neyse...
yurt dısını ben de istiyorum çok hem de
YOK BENDE KİO ALDM BOYUM VAR ALLAHTAN FAZLA BELLİ ETMİYORUM AMA BÖLGESEL ALIYORUM KLOYUDA ODA OTURMAKTAN İŞTE :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
jaippur senin ilk profil resmin çok güzeldiiiii:sinifsinif:
nBendende okadar ya çok merak ediyorum ne yeler ne içeler gherçi gidenlerde pek memnun dönmyolar mesela en basiti yunanistanda çay ble yokmuş ista.ara 4 saat bile deil nerdeyse
offf ben de 10 saat oturuyorum resmen
sen yıne arada çıkıyorsun galiba
ben bı lavaboya kalkıom okadar-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?