evet canım hepiniz tüm hamile annecikler saglıklı sıhhatli bebişlerinizi kucagınıza alın i,nşallah allahım yardımcınız olsun
bizimde olsın kız hepimizn desene akılım
günaydın kurabiye hoşgeldin ben iyi gibiyim sen nasılsın. ayyy kurabiye okudum canım kurabiye çekti opuyorumnanaktan
slmm kizlar nasilsinizz bi kac gundur giremedim..dugundu doktordu derken zaman bulamadim.dun seker taramam yapildi 130 cikti biraz morelim bozuldu tabi sinira yakinmis.bi diabetisyene gidicem bakalim onlar ne dicek dun baya morelim bozuldu doktorda ve lutfen once hayrolsun diyin ruyamda bebisimi olmus gordum galiba dun cok etkilendim aslinda abartilacak bisey yookmus ama ilkte hemsire beni baya bi korkuttu sunu yicen bunu yemicen gibi yanii bebegim icin 3 ay sabrederim artik onun iyiligi icin..bugunde musafirim var 7 8 kisi cikip alisveris yapicam biseyler hazirlicamm..kendiize iyi bakin girebildigim kadariyla gorusuruzz optum hepinizii
bu arada bat sana kardesimden cvp yazmistim canim insallah hersey yolunda gider dualaim senin ve bebislerimizle rabbim yuzumuze gulsun su son zamanlarimizi hayirlisiyla atlatalim insallahhh
aa ececik gelmiş nasılsın ece cim ben burlardayım
kız ece niye yazmıyon küsmüsün yoksa bana:)
iyiyim canım sen nasılsın
benşim de tansıyonuum düştü bugun 1 saat revirde yattım allaha şükür az daha ıyıyım
benşim de tansıyonuum düştü bugun 1 saat revirde yattım allaha şükür az daha ıyıyım
canım benim ya
dikkat et kendine moral bozukluğu da etkilemiş seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?