çok haklısın cnm aileden gerisi yalan
kocama dedim ki bana ayrıl kızım çekme diyor
sana da ağlıyor mu
garip değil mi dedim hiç gıkı çıkmıyor
benim dediklerime ınanmıo
yalan soyluyorum sanıyor
şaşıyorum ece inan ki hem eşine hemde kaynana komşu ayrılsa insanın içi acır üzülür ama senin bu kaynanan da hiç vijdan yokmuş
ben de çok şaşıyom saliha
kaynanamı sen tanısan ne tatlı kadın dersin
öyle politik öyle yalancı
saol canım benim:1hug:
ben de onların yanında üzülmüomuş gbi yapıyorum onlar da daha cok etkılenmesın dıye
kaynanam baksanız oğluna aglıomuş çok üzülüosa benı arasın neden oğlu ayrılık kararı aldı acaba
iki yüzlü ne olacak. RABBİM ıslah etsin kız acıyorum böyle insanlara hiç mi kendi kızını düşünmez hiç mi ahireti düşünmez böyle aptalca davranır. RABBİM gözündekiperdeyi kaldırsın canım ne diyelim
aynen bende gizli ağlardım evde annem görünce çok üzülürdü neyse onlar timsah gözyaşlarrııı uyus karı ya
şimdi herkese beni kötüleyecekler ortak tanıdık çok laflar gelır yavas yavaş
duymamam lazım hiçbirini
napıcaksın aile üzülünce bizde uzuluoz biz üzülünce de onlar
ben babama hep iyiyim dıyorum
hasta olma bak dıo( yasık uzakta ya bide şimdi mekke yakın değil
ARTIK DİK DURMA ZAMANI SAKIN ONLARA YENİLME İFTİRALARINA KULAK ASMA CNM
İSTEMESENDE ÜZÜLECEKSİN SONUÇTA 5 SENE YAŞADIN ONLARLA CNM
AMA ELDEN BİŞEY GELMEZ.GELİNE ETME KIZINDA GÖRÜRSÜN ÜVEYE ETME ÖZÜNDE BULURSUN DEMİŞLER.İLAHİ ADALET ELBET BULUR YERİNİ :çok üzgünüm:
ay nazara geldim ayol midem çok fena bulanıyor ayyyy
ben sana diom kimseye söleme iyiyim diye-tatlicadiarzu-
iyi değilim de idare ediyorum vs de
herkes maşallah demez kiiii:sm_confused:
valla haklısın ece limon yedim geçer gibi oldu.
offf yine kımse yok yine ben yanlız kaldım
slmm ece nasilsin canimm..okudugum kadariyla anladim durumu..ne denirki ya boyle durumlarda rabbim kimseyi bu sekilde sinamasin gercekten zor bi durum.cahil insanlarla ugrasmak onlarla ayni ortamda sevmedigin halde yasamak durumunda olmak...esine ve ailesine allah islah etsin kalblerini biraz vicdan doldursun sanmasinki hersey yolunda gidicek senden ayrilinca asil ozaman bi bosluga dusucek ama o kaynanana bakarsan bulur hemen ogluna birinii..amann bosverr zararin neresinden donersen kardir sevgi felan engel degilse bosanmaya daha o kocadan hayir gelmez sana otursun anasinin dizi dibindee o seni kaybettigine uzulsun sen uzulme rabbime sigin o sana dayanma gubu verirr..rabbim yardimcin olsun canimm insallahhh
saol canım benim
evet sevgi bi yere kadar içim çok acıyor ama her sallantıda annesının evine sığınan bır adamdan bana koca olmayacak sanırım
eş demek ıyı gunde kötü günde destek olamk demek
benimki, iyi günde tepesınde taşıo beni kötü günde yerin dibine sokuyor.
bir bucuk aydır orda doldu doldu kararını verdı.
ailesinin hiç gıkı çıkmıyor zatenEvet ben de Allah a sığınıyorum bana ve benım dudmumda olanlara güç kuvvet versin
saol cnm desteğin için
sen nasılsın bebek nasıl
hicte uzulme artik biz hepimizde senin ne kadar cabaladigini konusmak icin yaptiklarini biliyoruz ama o bunlarin hic birini yapmadi simdiye kadar..yapmis olsaydi yine bekle sabret zaman tani derdim ama bence o bunlari daha fazla hak etmiyor insan karisina ayni evi 5 yil paylasiyor ama bi cirpida siliyor bosverrrr ...ben iyiyim canim bebisimde iyi allahima bin sukur yuvarlanip gidiyoruz bugun doktor kontrolum var 16.30 da insallah hersey yolundaddir diye umit ediyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?