Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kocama dedim ki bana ayrıl kızım çekme diyor

sana da ağlıyor mu

garip değil mi dedim hiç gıkı çıkmıyor

benim dediklerime ınanmıo

yalan soyluyorum sanıyor

şaşıyorum ece inan ki hem eşine hemde kaynana komşu ayrılsa insanın içi acır üzülür ama senin bu kaynanan da hiç vijdan yokmuş

şaşıyorum ece inan ki hem eşine hemde kaynana komşu ayrılsa insanın içi acır üzülür ama senin bu kaynanan da hiç vijdan yokmuş

ben de çok şaşıyom saliha
kaynanamı sen tanısan ne tatlı kadın dersin
öyle politik öyle yalancı

ben de çok şaşıyom saliha
kaynanamı sen tanısan ne tatlı kadın dersin
öyle politik öyle yalancı

iki yüzlü ne olacak. RABBİM ıslah etsin kız acıyorum böyle insanlara hiç mi kendi kızını düşünmez hiç mi ahireti düşünmez böyle aptalca davranır. RABBİM gözündekiperdeyi kaldırsın canım ne diyelim

aynen bende gizli ağlardım evde annem görünce çok üzülürdü neyse onlar timsah gözyaşlarrııı uyus karı ya

evet çok iki yüzlü
ben senı cok sevıoyorum kızım ama nasılsın demeye bıle korkuyorum sen yanlıs anlıcaksın dıye der kocamın yanında:)
ay yemek yapacaktım ama sen yemessın begenmessın takıntılıısn dıye yapmadım:))

sana hediye alacaktım ama sen şimdi begenmessin herseyı almadım:)

ay hep böle
kocam yokken de sürekli kendını över kendı kızlarını över
ölecem yaa
bana uzak olsun bundan snr
iki kızı var Allahın işi hiç bellı olmaz

aynen bende gizli ağlardım evde annem görünce çok üzülürdü neyse onlar timsah gözyaşlarrııı uyus karı ya

şimdi herkese beni kötüleyecekler ortak tanıdık çok laflar gelır yavas yavaş
duymamam lazım hiçbirini

napıcaksın aile üzülünce bizde uzuluoz biz üzülünce de onlar
ben babama hep iyiyim dıyorum
hasta olma bak dıo ( yasık uzakta ya bide şimdi mekke yakın değil

ARTIK DİK DURMA ZAMANI SAKIN ONLARA YENİLME İFTİRALARINA KULAK ASMA CNM
İSTEMESENDE ÜZÜLECEKSİN SONUÇTA 5 SENE YAŞADIN ONLARLA CNM
AMA ELDEN BİŞEY GELMEZ.GELİNE ETME KIZINDA GÖRÜRSÜN ÜVEYE ETME ÖZÜNDE BULURSUN DEMİŞLER.İLAHİ ADALET ELBET BULUR YERİNİ :çok üzgünüm:

saol canım benim desteğin için ,
çok haklısın

gebe kalmak için:
demir:kırmızı et, kümes hayvanları....
tam tahıllı ekmek....
çinko (istidye, kuru fasulye, dana eti, peynir, mısır) özellikle kısırlık problemi olanlar için önemlimiş bu hem erkek hem bayan için yane....
antioksidanlar (yaban mersini, kıvırcık, biber).....
vitamin+mineral+lif (brokoli, kabak,bezelye) tüketilecekmiş kızlar.....

offf yine kımse yok yine ben yanlız kaldım

slmm ece nasilsin canimm..okudugum kadariyla anladim durumu..ne denirki ya boyle durumlarda rabbim kimseyi bu sekilde sinamasin gercekten zor bi durum.cahil insanlarla ugrasmak onlarla ayni ortamda sevmedigin halde yasamak durumunda olmak...esine ve ailesine allah islah etsin kalblerini biraz vicdan doldursun sanmasinki hersey yolunda gidicek senden ayrilinca asil ozaman bi bosluga dusucek ama o kaynanana bakarsan bulur hemen ogluna birinii..amann bosverr zararin neresinden donersen kardir sevgi felan engel degilse bosanmaya daha o kocadan hayir gelmez sana otursun anasinin dizi dibindee o seni kaybettigine uzulsun sen uzulme rabbime sigin o sana dayanma gubu verirr..rabbim yardimcin olsun canimm insallahhh

saol canım benim
evet sevgi bi yere kadar içim çok acıyor ama her sallantıda annesının evine sığınan bır adamdan bana koca olmayacak sanırım
eş demek ıyı gunde kötü günde destek olamk demek
benimki, iyi günde tepesınde taşıo beni kötü günde yerin dibine sokuyor.
bir bucuk aydır orda doldu doldu kararını verdı.
ailesinin hiç gıkı çıkmıyor zatenEvet ben de Allah a sığınıyorum bana ve benım dudmumda olanlara güç kuvvet versin
saol cnm desteğin için
sen nasılsın bebek nasıl

hicte uzulme artik biz hepimizde senin ne kadar cabaladigini konusmak icin yaptiklarini biliyoruz ama o bunlarin hic birini yapmadi simdiye kadar..yapmis olsaydi yine bekle sabret zaman tani derdim ama bence o bunlari daha fazla hak etmiyor insan karisina ayni evi 5 yil paylasiyor ama bi cirpida siliyor bosverrrr ...ben iyiyim canim bebisimde iyi allahima bin sukur yuvarlanip gidiyoruz bugun doktor kontrolum var 16.30 da insallah hersey yolundaddir diye umit ediyorumm

evet haklısın ben konusmaya calıstıkça ters tepti,suçlamaları hakaretleri devam etti(((
kaldıramıyorum ben de artık bi insan karısını nasıl eli ile itebilir
hala seviyorum çok yazık oldu bize diyor ama
olmuyor da diyor
neyse
umarım kontrolun ıyı gider
artık aılem de istemıo
ortak arkadaslarımız var onlar da az cok bilio eşimin huyunu onlar da olumlu bakmıolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…