canım günaydın
sana da hayırlı cumalar olsun
NASIL DURUMLAR CNM HEP AYNIMI EVE GELDİMİ SENİN ODUN :mymeka:
canım gelmedi tabiki
dün bana mesaj atmıstı ya sabah esyalarını al dıye
iş çıkışı ben bütün kıyafet ve ufal esyalarımı anneme tasıdım .
Yarında işte diğer buyuk esyaları toparlayacağım pazar gunu de tasısak
bitecek yani.
Gitgel kaç sefer yaptım dün annemlere canım cıktı
KIYAMAM YAA UZAKMI ANNEN ALLAH İŞİNİZİ HAYRA ÇIKARSIN CNM
ÇOK ZOR ÜZÜCÜ SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM :çok üzgünüm:
yok uzak değil,yakınız çok
off sinirlerim çok bozuldu hersey tertemiz düzenli yerli yerındeydı ,bozdum.içim gitti.
annemin bi odaya yıgdım kıyafetlerımı falan
çaba göstermedi hiç yaman biliyorsun
ahh be cnm için gitmezmi yıllardır evindi yuvandı yediğin içtiğin uyuduğun yerdi orası üzülmezmi insan ben bile üzülüyorum haline kim bilir sen nasıl oluyosundur. Dua et başkaları değil kendin topluyosun.ablamınkileri talan etmmişlerdi perişan haldeydi eşyaları üstelik yeğenimin hiçbişeyi vermediler çuvalla eşyası kaldı orda ama neyde.sen kndn topluyosun en azından gözün görüyo.gerçi o da zor.bir yuva kolay kuruluyomu sanki ne emek ne çaba harcanıyo.ama üzülme hep diyorum çocuk yok arada allahtan yoksa 2-3 kat zorlaşıyo olaylar.allah önnü açık etsin üüzlme rabbim büyük etme bulma dünyası olumunekankayizsmile
Rabbİm İn adeletİ ne yÜcedİr. İnŞaallah kendİne daha gÜzel daha huzurlu bİr hayat kurarsın
rabbim in adeleti ne yücedir. Inşaallah kendine daha güzel daha huzurlu bir hayat kurarsın
siz bile beni tanımadıgınız halde ne kadar üzüldünüz destek oldunuz
ailesi bir arayıp sormadı kurtarma adına çaba harcamadı
daha kötüsü eşim oraya gide gele bu kararı aldı
insan üzülüo gercekten el gbi davrandılar bana
bu içinin acısı üzüntüsü onlardan kat kat çıkar emin ol elinde kızlarıda var bakalım ne halt edecekler.boşanınca senin odun gene evlenir belki öyle bi gelin gelir seni mumla ararlar üzülme allah havale et sadece
Ayy kendİmİ senİn yerİne koydum cİĞerİ sızlıyo İnsanın yaa allah kİmsenİn huzurunu bozmasın Çok zor hakkaten geÇİnmek.dİlerİm allah herkesede sanada bat a da hanneme de herkesede ferahlık İyİlİk verİr...
Sİz bİle benİ tanımadıgınız halde ne kadar ÜzÜldÜnÜz destek oldunuz
aİlesİ bİr arayıp sormadı kurtarma adına Çaba harcamadı
daha kÖtÜsÜ eŞİm oraya gİde gele bu kararı aldı
İnsan ÜzÜlÜo gercekten el gbİ davrandılar bana
canım benim ya kurban olayım RABBİM elbet verecektir cezalarını. insanın en çokta o gücüne gider canım sanki hiç gelinleri olmamış gibi. tama kaynanan seni sevmiyo olabilir ama hiç mi oğlunu sevmiyo hiç mi onun mutluluğunu düşünmüyo nasıl mantık nasıl akıl anlamıyorum inan ki. ama inan ki gerçekten çok üzülüyorum sudan sebebten 5 yıllık yuva yıkılıyor. RABBİM gelsin haklarından. sana ne kadar üzülme desek boş kolay değil çünkü valla kız içi acıdı gözlerim doldu zaten duygusalım ağlarım şimdi mafoldumben mafoldumben
cnm bence dilekçeyide ver sen
baksana adama evede gelmiyo artık dilekçeyi alınca eline görsün gününü
dün sordum ben veririm dilekçeyı dedı ama bılmıyorum ki verir mi vermez mi
bence sen ver artık ipler koptu sizde sen ver ama söyleme görsün gününü çok mutlu olsun şimdi istedikleri oluyo :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?