Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

NASIL DURUMLAR CNM HEP AYNIMI EVE GELDİMİ SENİN ODUN :mymeka:

canım gelmedi tabiki
dün bana mesaj atmıstı ya sabah esyalarını al dıye
iş çıkışı ben bütün kıyafet ve ufal esyalarımı anneme tasıdım .
Yarında işte diğer buyuk esyaları toparlayacağım pazar gunu de tasısak
bitecek yani.
Gitgel kaç sefer yaptım dün annemlere canım cıktı

KIYAMAM YAA UZAKMI ANNEN ALLAH İŞİNİZİ HAYRA ÇIKARSIN CNM
ÇOK ZOR ÜZÜCÜ SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM :çok üzgünüm:

KIYAMAM YAA UZAKMI ANNEN ALLAH İŞİNİZİ HAYRA ÇIKARSIN CNM
ÇOK ZOR ÜZÜCÜ SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM :çok üzgünüm:

yok uzak değil,yakınız çok
off sinirlerim çok bozuldu hersey tertemiz düzenli yerli yerındeydı ,bozdum.içim gitti.
annemin bi odaya yıgdım kıyafetlerımı falan
çaba göstermedi hiç yaman biliyorsun

yok uzak değil,yakınız çok
off sinirlerim çok bozuldu hersey tertemiz düzenli yerli yerındeydı ,bozdum.içim gitti.
annemin bi odaya yıgdım kıyafetlerımı falan
çaba göstermedi hiç yaman biliyorsun

ahh be cnm için gitmezmi yıllardır evindi yuvandı yediğin içtiğin uyuduğun yerdi orası üzülmezmi insan ben bile üzülüyorum haline kim bilir sen nasıl oluyosundur. dua et başkaları değil kendin topluyosun.ablamınkileri talan etmmişlerdi perişan haldeydi eşyaları üstelik yeğenimin hiçbişeyi vermediler çuvalla eşyası kaldı orda ama neyde.sen kndn topluyosun en azından gözün görüyo.GERÇİ O DA ZOR.BİR YUVA KOLAY KURULUYOMU SANKİ NE EMEK NE ÇABA HARCANIYO.AMA ÜZÜLME HEP DİYORUM ÇOCUK YOK ARADA ALLAHTAN YOKSA 2-3 KAT ZORLAŞIYO OLAYLAR.ALLAH ÖNNÜ AÇIK ETSİN ÜÜZLME RABBİM BÜYÜK ETME BULMA DÜNYASI olumunekankayizsmile

ciddimisin çok ayıp etmişler(( üzüldüm şimdi inan.
Ben dün eşimin yıkanmış çamasırları vardı askıda çamasırlıkte onları bile katladım yatakodası dolabının içine koydum ütüleyecektım salak olma dedim:))))
evet çocuk olmaması çok buyuk avantaj çocugu da vermezdı bunlar bana alır kacırırdı.hayırlısıyla bir kurtulsam şu işten.eşimi hiç affetmeyeceğim annesıne uyup bu yuvanın dağılmasına göz yumdugu için hiç çaba sarfetmediği için.

Sız bıle benı tanımadıgınız halde ne kadar ÜzÜldÜnÜz destek oldunuz
aılesı bır arayıp sormadı kurtarma adına Çaba harcamadı
daha kÖtÜsÜ eŞım oraya gıde gele bu kararı aldı
ınsan ÜzÜlÜo gercekten el gbı davrandılar bana

bu içinin acısı üzüntüsü onlardan kat kat çıkar emin ol elinde kızlarıda var bakalım ne halt edecekler.boşanınca senin odun gene evlenir belki öyle bi gelin gelir seni mumla ararlar üzülme allah havale et sadece

evet öyle yapıyorum yapacak başka birşeyim yok zaten
allah büyük

Ayy kendımı senın yerıne koydum cıĞerı sızlıyo ınsanın yaa allah kımsenın huzurunu bozmasın Çok zor hakkaten geÇınmek.dılerım allah herkesede sanada bat a da hanneme de herkesede ferahlık ıyılık verır...

EVET CAnım sağol
zor tabi zor olmaz mı
bide basımızda erkek yok şimdi
burda hiç akraba falan da yok bızım
iki adam bulmam lazım kamyon bulmam lazım eşyalar babamın boş dükkan var oraya gidecek
içim çok acıyor ama ınan bunların bu aptal tavırları bana doğru karar verdiğimi daha da kesınlestırıyor,yanlış yaptıgımı düşünmüyorum kesinlikle.millet neler yasıo cocukla cocukla maddı durumu yok aile destek olmuyor .ben çok şanslı hıssedıyorum bu konuda kendımı böle teselıı edıom.
Evet batın da sonuclar ıns ıı cıkar hannem ın de
(((

canım benim ya kurban olayım RABBİM elbet verecektir cezalarını. insanın en çokta o gücüne gider canım sanki hiç gelinleri olmamış gibi. tama kaynanan seni sevmiyo olabilir ama hiç mi oğlunu sevmiyo hiç mi onun mutluluğunu düşünmüyo nasıl mantık nasıl akıl anlamıyorum inan ki. ama inan ki gerçekten çok üzülüyorum sudan sebebten 5 yıllık yuva yıkılıyor. RABBİM gelsin haklarından. sana ne kadar üzülme desek boş kolay değil çünkü valla kız içi acıdı gözlerim doldu zaten duygusalım ağlarım şimdi mafoldumben mafoldumben

cnm bence dilekçeyide ver sen
baksana adama evede gelmiyo artık dilekçeyi alınca eline görsün gününü

:teselli: ağlama ağlama beni de ağlatmayın:)
düşünmüyor demekki tatlım ben de onu sevmıodum ama kocam ıcın sevıo gbı yapıodum
gidiodum arıyordum davet edıodum
davet etsem de senın suratını mı görecez derlerdı kocama benım ıcın :))))
aman neyse allahlarından bulsunlar cuma günü

bence sen ver artık ipler koptu sizde sen ver ama söyleme görsün gününü çok mutlu olsun şimdi istedikleri oluyo :çok üzgünüm:

öyle mi dersin cnm
tamam öğlen arayayım adlıyedekı arkadasımı yazsın dılekcemı ızın almana da gerek yok dedi
davayı öne de alırız dedi
haklısın onun neyini bekleyeceğim ki
tazmınat da talep edecek benden dediydi dersınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…